Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי לפורום הזה והייתי שמח שיש כאן אנשים מנוסים ולא מושפעים בני 17 שרק קיבלו רישון וחושבים שהם אלוהים.

אני בעצמי צעיר ורק עוד 18 ימים נגמר המלווה אבל אני מתחיל לברר כל מה שאני צריך.

יש לנו מזדה 6 luxury אם רשמתי נכון שנת 2006 מנוע 2000. בתאכלס אני לא אוהב אותה ככה אני רוצה לשפר אותה וזה מתחיל מדברים ממש קטנים וזה כולל מראה חיצוני.

בנתיים אני מתחיל במראה חיצוני עד שאני יקבל משכורת ואני יחסוך אני יוכל לממן שיפור משמעותי.

אני קודם רוצה להבין , מה זה צ'יפ ?! כל כך הרבה קראתי ולא הצלחתי להבין מה זה ומה הוא עושה ואם הוא מוסיף רעש או ההפך , חוקי , לא חוקי. במשפט רק תסבירו לי מה זה.

עכשיו הבנתי שאגזוז לחץ זה רק לאופנועים ולרכב זה נקרא דוד זרימה חופשי אז אצלנו באוטו יש 2 אגזוזים ואני רוצה להחליף אותם לדוד זרימה חופשי אבל לרעש לא חזק מדי שימוך תשומת לב...אני רוצה לדעת מה המחירים ואיזה חברה ממומלץ ואם אפשר אז חנויות גם אני גר בצפון בקריות.

לבנתיים זה התחלה אולי חלונות שחורים 50 אחוז וקסנון שמעתי שיש עד 7000 וואט שזה חוקי אבל אם אתם יכולים לחדש לי משהו אז תודה :)

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום.

כל השיפורים שמנית פה שייכים קצת יותר לפורום הטכני (קוסמטיקה וכו') הפורום הזה מיועד בעיקר לשיפורי כח אחיזה וכו'.

במאזדה שלך צ'יפ יהיה בזבוז כסף ולא יניב שיפור משמעותי שתרגיש באמת, ברכבים אחרים גודשים (שיש בהם טורבו) השיפור

יהיה משמעותי בהרבה, העלאת הספק, מומנט וכו'.

מנקודת המבט שלי המאזדה היא לא ממש בסיס שיפורים ואם אתה רוצה רכב חזק זה לא הרכב אע"פ שהוא מנוע 2000 (לא מנוצל כמובן) :roll:

שנית, אני מציע לך אם בכל זאת תרצה להשקיע ברכב להשקיע בו חיצונית וקוסמטית בלבד או אולי שים מערכת טובה..

צ'יפ במקרה הזה לא ייתן יותר מידי, מצטער לאכזב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...