Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה חודשים מחפש רכב היו כמה שראיתי ועברתי גם בדיקות אבל כל אחד נפל בגלל משהו אחר. (לא פיאט)

עכשיו שמתי לב על איזה פונטו ספייס 2001 דגם ELX

עשתה 105 ק"מ (אלף כן) :)

המוכר טוען ככה

"ספייס שמורה ומטופלת הרכב לאחר מנוע חדש, מצבר חדש ,אלטרנטור חדש וטסט לשנה "

אני זה יהיה האוטו הראשון שלי ואני מבין במכוניות כמו שאני מבין באנרגיה אטומית.

האם זה טוב מנוע חדש? מצבר ומה זה אלטרנטור?

ומה נותן לי טסט לשנה?

עוד לא דיברתי עם המוכר, כנראה אשוחח איתו מחר על מצב הרכב ומחיר .

אבל חוץ מזה מה האם זה משהו חריג?

פורסם

בכללי הרכב מומלץ אך חשוב לבדוק כמו שצריך.

מוזר לי שהחליפו מנוע ב105,תבדוק מה הסיבה כי כנראה הייתה סיבה רצינית.

אלטרנטור=גנרטור, זה שמטעין את המצבר ומספק את כל צרכי החשמל ברכב.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אם אני לא טועה מישהו כבר שאל על הפונטו הזאת שהחליפו מנוע..

גם שחיפשנו פונטו לאח שלי אם אני זוכר נכון ראינו אותה ביד2

החלפת מנוע - לא מומלץ

יש מספיק מכוניות כאלה שיש להם מנוע מקורי שאף מוסכניק לא הרכיב אותו אלא הרובוטים של פיאט באיטליה שאין להם שיקול דעת משל עצמם להשאיר חלקים "לא נחוצים".

גם יכול להיות שהפונטו הזאת עשתה איזה 400 אלף ק"מ והמנוע החדש עשה 105 אלף, יש מוכרים שחושבים שרק למנוע יש בלאי.

הפונטו אוטו מעולה אבל פשוט תחפש אחת שנראית מקורית עם נוזל קירור כחול ובלי דפיקות בכל האוטו, בלי אלטורים נראים לעין במנוע וכו', גם אם יש לה 160 אלף קילומטר והיא יד 4.

אח שלי קנה כזאת elx 2001 עם 160 ומשהו אלף יד 3 והאוטו הוא בהרבה הרבה יותר שמור מכל הפונטו וה206 שהלכנו לראות. האוטו פשוט היה חדש.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

OK אז ככה - דיברתי עם מוכר הרכב הוא גם טוען שבעבר היה גם "תיקון פח"

אז ישר ירדתי מזה

והלכתי להבא בתור ( שמצאתי ביד2)

פיאט ELX עשתה 130 אלף ק"מ יד 3

אין תמונה אז קשה לראות מצב חיצוני - המוכר רק אמר לי שיש דפיקה קטנה על הסמל מתוצאה של רברס שמישהו עשה עליו.

והמוכר אמר שגם החליף גיר - ושיש אחריות עוד חצי שנה על הגיר.

- גם שעשה לו טיפול 20 אלף לפני כ 2000 ק"מ זאת אומרת שנשאר עוד 18 אלף עד לטיפול הבא.

"מכונית קטנה, זריזה וחסכונית ביותר. מטופלת אך ורק במוסך מורשה פיאט עם קבלות. במצב מכני מצויין, שמורה עם טסט לעשרה חודשים."

אמרתם לי לבדוק נוזל כחול, מה זה הנוזל הזה ואיפה אני מוצא אותו.

איך אני יודע שאין שום חבלות או בעיות במנוע אם אני פותח את המכסה מנוע.

תודה,

פורסם

אחרי שהאוטו מתקרר, אתה בודק ברדיאטור מה צבע הנוזל.

אם יש לו קבלות ממורשה פיאט, זה מעולה - על רכבים כאלה משלמים עוד מעל המחירון בכיף.

פורסם
OK

איך אני יודע שאין שום חבלות או בעיות במנוע אם אני פותח את המכסה מנוע.

את זה אתה לא יכול לדעת.

קרא את המדריך שלנו בנושא בדיקה לפני קנייה כדי שתכיר כמה בדיקות בסיסיות שאתה יכול לעשות בעצמך. את השאר תשאיר לבעל מקצוע שמבין קצת יותר ממך בתחום מכונאות הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...