Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה לאחר כמה חודשים אם הרכב והחלפת כל הבלאי שהיה אפשר וישור קו שכלל טיפול 10 אלף רגיל +החלפת דוד אחורי רדיאטור צמיגים ובעצם כל דבר אחר אשר נראה שתם זמנו עדיין לא נפטרו לי 2 בעיות שמתחילות להעיק עליי, הראשונה היא בזמן העצה בהילוך 2 ו3 כאשר הסלד נימצא ביןן 1900 ל2000 נישמע צליל של נקישת מתכת על מתכת מתוך האיזור של המנוע בעיה

והבעיה השניה היא: לאחר נסיע מספיק ארוכה כדי לחממם את המנוע לחום עבודה אם אני מכבה את האוטו והולך לחצי שעה לדוגמא ניכנס לחנות לעשות קניות ואז מניע את האוטו שוב כשהיא לא מספיק להתקרר לגמרי הטורים שלי מתחילים להשתגע עד שהמנוע מתחמם שוב הם עולים ויורדים ולפעמים המנוע ניכבה, יש לציין שהטורים באוטו לא יציבים בכללי וכל נגיע במערכת חשמלית כלשהי תשתקף על הטורים בנוסף לזה יש בעיה של זיהום אוויר באוטו שכנראה קשורה לכל העסק... לדעתי הבעיה נובעת מחוסר תפקוד תקין של אחד החיישנים או של המחשב כמו כן לפני שקניתי את האוטו הולחף לו מנוע ואולי המחשב לא אופס כמו שצריך אבל את זה העלה איזה מוסכניק ואני לא הכי בקיא בתחום לכן אשמח לשמוע את עצתכם

פורסם

הנקישות להערכתי אף על פי שלא שמעתי אותם לפי תחום הסל"ד וההילוכים זה צילצולים. תופעת הצילצולים גורמת לבלאי רב של המנוע. וזה יכול לנבוע מכמה סיבות. אחת מהן זה עודף דלק ויצירת דטונציה ז"א הצתה מוקדמת. וזה יכול להיות חיישן סיבובי מנוע אשר בתורו גורם לזיוף בתזמון ההצתה ולצילצולים. לכן לך דבר ראשון לדיאגנוסטיקה. ותמצא איזה חיישן מזייף וגורם או לעודף דלק וזה יכול להתקשר לבעיה כשהאוטו קר וכמיות הדלק שונות ממצב עבודה רגיל. או לזיוף בתזמון.

פורסם
הנקישות להערכתי אף על פי שלא שמעתי אותם לפי תחום הסל"ד וההילוכים זה צילצולים. תופעת הצילצולים גורמת לבלאי רב של המנוע. וזה יכול לנבוע מכמה סיבות. אחת מהן זה עודף דלק ויצירת דטונציה ז"א הצתה מוקדמת. וזה יכול להיות חיישן סיבובי מנוע אשר בתורו גורם לזיוף בתזמון ההצתה ולצילצולים. לכן לך דבר ראשון לדיאגנוסטיקה. ותמצא איזה חיישן מזייף וגורם או לעודף דלק וזה יכול להתקשר לבעיה כשהאוטו קר וכמיות הדלק שונות ממצב עבודה רגיל. או לזיוף בתזמון.

זה אכן צלצולים... פשוט ב2 בלילה לא מצאתי את המילה הנכונה

• תוכן חדש...