Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מקרטע לי מדי פעם אני מרגיש את זה בתחילת הנסיעה עשיתי לאוטו ניקוי מצערת החלפת פילטר אויר+פילטר דלק

ומישהו אמר לי שזה כנראה כי התחנה מוסיפה מים לדלק הוא אמר שניתן לבדוק את זה על ידי כיבוי לחצי שעה של האוטו ואז בדיקה על המדיד, הוא בדק את זה(הוא למד מכונאות רכב) ואמר שיש לי מים בשמן וזה כנראה תוצאה של עירבוב של המים עם הדלק

בדקתי גם את המיכל עודפים והרדיאטור ובהם לא חסר מים בכלל אז זה לא מים שבאו מהרדיאטור

מה שהוא אמר זה נכון?

פורסם

אין שום קשר בין זה לזה,אני לא מאמין שתחנות דלק מוסיפות מים לדלק שלהם,אלה אולי אם אתה מתדלק בעזה.חוץ מזה אם היה לך מים בשמן כנראה שלא ממש הית יכול ליסוע היתה נתפסת לך בוכנה או משהו בסגנון.אם אין לך איבוד מים ואתה רואה שהמפלס לא משתנה והמפלס של השמן גם והפקק של השמן לא מכוסה בחומר שדומה לטחינה כנראה שהכל בסדר.בדבר הרעידות יכולות להיות הרבה סיבות לכך,אם תפרט קצת יותר זה יעזור.

פורסם

זה רעידות כאילו האוטו עומד להתכבות זה קורה שאני מתחיל ללחוץ על הגז בהתחלת נסיעה לכמה שניות ואז זה נותן גז רגיל,

זה קורה גם כאשר אני לוחץ על הגז אחרי שלחצתי על הברקס

אבל לא תמיד זה קורה זה קורה לפעמים רצוף ולפעמים בכלל אין את זה

פורסם
אני לא מאמין שתחנות דלק מוסיפות מים לדלק שלהם,אלה אולי אם אתה מתדלק בעזה.

1. אין לך מושג איפה אתה חי.

2. תעבוד על הדעות הקדומות שלך.

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...