Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין fr -cupra ibiza

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה זמן עם ה 206 xs שנמכרה היום החלטתי לחסוך תקופה ולהביא אחד מהרכבים.

רציתי לשאול עם מישהו יודע מה בערך טווח מחירי הטיפולים במורשה,כמה עולה טסט ,ומחירי הביטוח

האם יש הבדלים גדולים במחירים בין הדגמים הנל הכוונה בטיפולים שוטפים ומחירי הביטוח..?

וח'ברה שיש להם תרכב האם הוא רכב אמין לתחזוקה ? אני לא רוצה פשוט לעשות טעות שאני יצטער עליה זה סכום די גדול לרכב ספורט

תודה

פורסם

טווח טיפולים בין 12-15 אלף ק"מ, תלוי כמובן בנסיעה וכו, טסט ? כמו בכל רכב בשנתון הזה באזור ה1500+- שקלים..

ביטוח ? אתה נהג צעיר ? בכל מקרה תצפה לסכום של 6-10 אלף לביטוח מקיף+צד שלישי+חובה, כמובן שזה משתנה מביטוח לביטח וכו.

מבחינת אמינות הרכב אמין, אפילו המשופרים למיניהם :-D

השאלה היא מה אתה מחפש ברכב ומה הסכום שאתה רוצה להשקיע, והעדפות שלך כגון שנתון מסוים שאתה רוצה לא לרדת ממנו כו.

פורסם

לגבי ההבדלים בין הדגמים - תלוי מה אתה מחפש.

הקופרה ספורטיבית משמעותית לדעתי והתוספת לא מסתכמת ב30 כ"ס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההבדלים גדולים, החל ממתלים שונים, דרך אינטרקולר טוב משמעותית בקופרה, איבזור קצת שונה ועוד.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי, אל תיתפשר על הFR ולך רק על הקופרה.

פורסם

לדעתי ה-FR עדיפה, הקופרה אולי חזקה יותר אבל לא מביאה יתרונות משמעותיים בהיבטים הספורטיביים שמצדיקים את תוספת המחיר ברכישה ואת הקושי שהיא כופה בחיי היום יום.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

קודם תמצא אחד שלא משופרת ובמצב טוב.אם אתה לא מעוניין בביצועים נטו וקצת רכות מתלים עדיף לך אז לך על FR,אם אתה רוצה שבירת שיניים רצינית יותר אבל יחד עם זאת ביצועים טובים יותר אז קופרה.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ברשד , השיפורים במתלים והבולמים לדעתי בהחלט שווים את ההפרש בפני עצמם , ביחד עם אנטירול קדמי עבה יותר - הם נותנים הרגשה אחרת והרבה יותר מאוזנת לרכב לטעמי.

מה שכן - אתה צודק בדבר אחד - הקופרה - אפילו במקור מאוד קשיחה, מי שלא רגיל לרכב ספורטיבי - יהיה לו שוק קטנטן לעבור לקופרה בקטע הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ביטוח ? אתה נהג צעיר ? בכל מקרה תצפה לסכום של 6-10 אלף לביטוח מקיף+צד שלישי+חובה, כמובן שזה משתנה מביטוח לביטח וכו.

.

הגזמת, יש לי לאון טורבו 2007 ואני משלם פחות ועל הFR 2005 שילמתי עוד פחות, מדובר על משהו באיזור ה4K +-.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ביטוח לרכב זה מאד תלוי בגיל.מעל 30 יוצא לך בסביבות 3.5K.מעל 24 סביב 4.2K.טסט לקופרה 1900ש"ח.דלק? תלוי המון ברגך שלך וברמת השיפורים.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...