Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק מודל 2006 4 דלתות.

אני מתכוון להפסיק את הביזיון של הרמקולים הקדמיים המקורים שמגיעים עם הרכב ולקנות קומפוננט של מורל פולס.

השאלה שלי מה גודל הרמקולים הקדמיים בסיוויק.

כרגע יש לי קומפקט דיסק pioneer 5000

2 מגברים לא של חברה מוכרת

סאב כפול שמחובר לאחד המגברים

ועוד זוג רמקולים אחוריים 6X9 פיוניר 300 וואט

השאלה שלי אם כדאי לי לחבר את הקומפוננט גם למגבר של הרמקולים האחוריים או לחבר אותם ישירות לקומפקט דיסק ופשוט לתת יותר עוצמת בפיידר בין הפרונט לאחורה.?

תודה מראש, ניב.

פורסם

יש לי סיווק 2003 עם זה אותה צורה אז אני חושב שמורל 5 ורבע עם קצת חיתוך של הפח בדלת יתאימו.

ואל תבזבז קומפוננטים ותחבר אותם למערכת תגביר אותם מהמגבר עם לא הם סתם מבוזבזים!

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם
יש לי סיווק 2003 עם זה אותה צורה אז אני חושב שמורל 5 ורבע עם קצת חיתוך של הפח בדלת יתאימו.

ואל תבזבז קומפוננטים ותחבר אותם למערכת תגביר אותם מהמגבר עם לא הם סתם מבוזבזים!

אני קראתי פה בפורום שאחד שם רמקולים של 6.5 גם לו היתה סיוויק 2002(אותו דגם)

איפה אני יכול למצוא את הגודל שלהם אין איזה ספר שכתוב בו או משו?

פורסם

יש לך צורה חדשה כמו שלי?

אם כן , אז הרמקולים הקדמיים הם 6.5 אבל הם יושבים על ספוג(כאילו הגבהה), והמתכת היא חצי משולש חצי עיגול, ברגע שתפתח את הדלת אתה תראה רמקול 6.5 שיושב על ספוג על מתכת חצי עגול חצי משולש XD

פשוט עושים על המתכת עוד חצי חיתוך ל 6.5 וזהו..

מאוחרה זה 5 ורבע..

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
יש לך צורה חדשה כמו שלי?

אם כן , אז הרמקולים הקדמיים הם 6.5 אבל הם יושבים על ספוג(כאילו הגבהה), והמתכת היא חצי משולש חצי עיגול, ברגע שתפתח את הדלת אתה תראה רמקול 6.5 שיושב על ספוג על מתכת חצי עגול חצי משולש XD

פשוט עושים על המתכת עוד חצי חיתוך ל 6.5 וזהו..

מאוחרה זה 5 ורבע..

נראה לי הדגם שלך זה 2007....

יש לי את הדגם ביניים בין 2005 ל2007 זאתי שעשו לה מתיחת פנים לפנסים....

מישו יודע לגבי דגמי 2006?

פורסם

????

איפה כל כרישי המכוניות של פעם..???

הרבה זמן לא הייתי בפורום כנראה פעם אף בנאדם לא היה נשאר עם שאלה פתוחה יותר מ24 שעות....

פורסם
בבקשה, התקנת רמקולים קדמיים ואחוריים בסיוויק 2006 דגם יוצא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=240943

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=232860

תודה רבה, איזה אינטש אבל הרמקולים שנכנסים שמה?

והאם זה קריטי להשים את הטבעות האלה שדיברת עליהם מה זה יכול לגרום?

ושאלה אחרונה איך אתה מעביר את הכבל של הרמקול?

פורסם

לא מזמן קניתי סיוויק 2006 וכשהורדתי את הרמקולים המקוריים הצורת חור שיש שם היא מוזרה אבל במקור בא שם

בא 6.5 אז חייבים לחתוך טיפה את הפח,ואם אתה רוצה לשים את הפולס אז המגנט שלו גדול ואתה תהיה חייב לשים הגבהה כי אחרת החלון לא יירד למטה עד הסוף,הגבהות זה כלום כסף אפשר להכין בבית.

לגבי החיווט בדגם הזה לא בעיה מעבירים עם מקל דק שאתה "קושר" אליו את החיווט של הרמקולים המקוריים ולצד השני את החיווט שאתה רוצה ופשוט מושך לאט לאט וזה עובר בגומי הזה שיש בין הדלת לשילדה.

Scan Speak

פורסם
לא מזמן קניתי סיוויק 2006 וכשהורדתי את הרמקולים המקוריים הצורת חור שיש שם היא מוזרה אבל במקור בא שם

בא 6.5 אז חייבים לחתוך טיפה את הפח,ואם אתה רוצה לשים את הפולס אז המגנט שלו גדול ואתה תהיה חייב לשים הגבהה כי אחרת החלון לא יירד למטה עד הסוף,הגבהות זה כלום כסף אפשר להכין בבית.

לגבי החיווט בדגם הזה לא בעיה מעבירים עם מקל דק שאתה "קושר" אליו את החיווט של הרמקולים המקוריים ולצד השני את החיווט שאתה רוצה ופשוט מושך לאט לאט וזה עובר בגומי הזה שיש בין הדלת לשילדה.

איך אפשר לעשות הכנה ביתית להגבהות וכמה בערך הגובה שצריכה ליהיות ההגבה?

וזה לא בעיה לחתוך את הפח?

פורסם

מה יש לך את הצורה החדשה?

כמו אצלי?

תגיד הרמקולים המקוריים שלך היו מוגבהים על ספוג חחח או רק אצלי ככה?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מה יש לך את הצורה החדשה?

כמו אצלי?

תגיד הרמקולים המקוריים שלך היו מוגבהים על ספוג חחח או רק אצלי ככה?

לא אחי יש לי את הצורה הישנה יותר....

ועוד לא פתחתי לראות מה הולך שמה ברמקולים...

רציתי לשאול לפני שאני קונה רמקוליםומתקין אותם...

פורסם

אחרי שאתה קונה רמקולים אתה לוקח מידות שלהם בגובה ורוחב ונותן מעל הרמקול עוד כ 2,2.5 ס"מ גובה ועושה חור שהרמקול יוכל להיכנס,וממש לא בעיה לחתוך את הפח,הוא דק מאוד,רק תסמן את הגודל של ההגבהה לפני על הדלת ואז תחתוך לפי זה.

ואליאל לא,יש לי את הצורה היותר ישנה,והרמקולים שם מוזרים לאללה ואין שום ספוג..

Scan Speak

• תוכן חדש...