Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש עם רישיון שנה ו 7 חודשים.

לפני 3 שעות בערך יצאתי ממגרש חנייה גדול שנראה כמו משטח אספלט גדול וכל הנהגים מחנים לכל הכיוונים ובאמצע החניון וזו חנייה לא מסודרת עם סימונים אך מאושרת ואפשר להחנות שם.

יצאתי מחנות סמוכה עשיתי רוורס ופתאום הגיע רכב נמוך (לא רוצה לומר את שמו כדי שלא יזהו את המקרה אנשים שמכירים ) ונכנסתי בו עם הצד האחורי של הרכב בתחילת צדו השמאלי של הרכב הנפגע. הנהג שנכנסתי בו הוא נהג חדש עם 8 חודשים רישיון והאוטו שלו במצב יחסית גרוע עם הרבה פגיעות פח (לא בצד הפגיעה). הפנס הקדמי השמאלי של הרכב שבור קלות והוא מודבק למקומו עם דבק ואטום ע"י סילקון. לאחר שפגעתי ברכב, הנהג יצא וטען שאני גרמתי לצאתו של הפנס ממקומו ולאחר מכן טען שהכנסתי לו את החלק התחתון של הפנס ובעקבות כך החלק העליון יצא החוצה. הפנס יצא החוצה ממש מעט וכל האיזור של הפגיעה היה די שרוט ומקולף (כך היה לפני הפגיעה והוא הודה בכך). הנהג הפוגע התייעץ עם אחד מחבריו בטלפון וחברו אמר לו לקחת ממני פרטים בכל מקרה. הנהג הודה שרכבו "עקום כולו " ופגוע מכל כיוון אך די התעצבן על הפגיעה שלי בו עם הרכב. פגעתי בו במהירות ממש נמוכה ובזמן נסיעתי אחורה הסתכלתי לאחור ורכבו לא היה שם ופתאום הוא הגיע והוא עצר עם חלקו הקדמי של הרכב מול חלקו האחורי של רכבי ובזמן נסיעתי אחורה פגעתי בו קלות.

הנהג לקח ממני שם,ספר טלפון, מספר רכב ומספר פוליסת ביטוח.

אני לקחתי ממנו אותו הדבר רק ללא מספר פוליסת הביטוח.

הרכב שאני נהגתי בו לא ניזוק כלל. חשוב לציין שהנהג הודה שהפנס היה שבור ומודבק לפני הפגיעה וגם השריטות שם היו לפני הפגיעה.

השאלה היא מה כדי לי לעשות? אם הוא יתבע את הביטוח של אבא שלי ואני טוען שלא אני שברתי את הפנס מה עושים במקרה כזה ?הוא אמר לי שהוא יתייעץ עם ההורים שלו אך אני חושש שינסה ל"התלבש" על המקרה ולתבוע ממני על הפנס השבור.

אבא שלי לא יודע על המקרה ואני נמנע מלספר לו על כך בגלל ששני הרכבים לא נזוקו.

יש לי 3 עדים למקרה שמכירים אותי (אחד מהם היה איתי באוטו).

אם תרצו עוד פרטים אשמח לתת.

תודה על עזרתכם.

פורסם

מילה נגד מילה זו בעיה.

צילמת את הרכב שלו לאחר הפגיעה? צילמת את ההדבקה?

לדעתי, זה הדבר היחיד שיוכל לעזור.

פורסם

היית צריך פשוט להתחיל לצלם עם הפלאפון את כל המקום,עשיתי כך לפני איזה חודשיים שמישהו בלם בפתאומיות מלפניי והבאתי לו נשיקה קטנה מאחורה עם הפגוש.

מלבד שריטה קטנה שהוריד טיפה צבע ללא עיקום פח לא קרה כלום,ואז יצאתי מהאוטו וקלטתי שזה איזה אחד עם דייהו רייסר חצי הרוסה עם פגיעות פח מכל כיוון,אז התחלתי לצלם איפה הרכב שלי עומד בניגוד אליו לפני שאפילו הוא יצא מהאוטו והתחיל לדבר איתי,ככה שלא יהיה לו שום סיכוי לטעון שאני גרמתי לשאר המכות.

חוק מספר 1,אם יש לך אפשרות,צלם את זירת האירוע יכול לחסוך לך כמה שקלים ובעיות וצרות.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
מילה נגד מילה זו בעיה.

צילמת את הרכב שלו לאחר הפגיעה? צילמת את ההדבקה?

לדעתי, זה הדבר היחיד שיוכל לעזור.

לא הייתה עליי מצלמה.

גיא .ב= מצחיק.

פורסם

קודם כל - תספר לאבא שלך. אם אתה רוצה להפתיע אותו, ספר לו שקיבלת 100 בבגרות 5 יח"ל במתמטיקה. אל תפתיע אותו עם שיחה מסוכן הביטוח שיספר לו על תאונה.

בסך הכל עושה רושם שהנזק שנגרם לרכב השני לא גדול במיוחד. במידה והצד הנפגע יצור איתך קשר נסה להגיע איתו לפשרה מבלי לערב את הביטוח. לא ציינת איזה רכב נפגע (אין דין SLR כדין סובארו DL מודל 88) אבל אני מניח שלא מדובר בנזק שיהיה יקר במיוחד לתיקון ובמקרה הגרוע מכל מדובר בכמה מאות שקלים על פנס חדש ועבודת פחחות קלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב הנפגע- מיצובישי קולט.

Tzvika-Pick - הפרטים שלקחתי מהנהג מספיקים?

אילו עוד פרטים כדי לי לברר בכל מקרה כדי שיהיו לי במקרה ויתבע אותי?

אבא שלי ממש יכעס שלא סיפרתי לו באותו רגע אבל השעה הייתה 3 לפנות בוקר.

הנהג יכול לפנות לביטוח שלי מבלי לעדכן אותי או לנסות להגיע לפשרה קודם?

אני מוכן לתת לו כמה מאות שקלים , למרות שלא באמת מגיע לו, כדי שלא יפנה לביטוח וכך יהיה לי בלאגן עם ההורים והביטוח.

פורסם

לכל שקר יש רגליים. במקרה כזה, רוב הסיכויים שזה יתגלה. אמנם לא נשארו סימנים על הרכב שלכם, אבל במקרה והביטוח יהיה מעורב (והוא כניראה יהיה), זה יתגלה.

במקומך הייתי רץ לספר להורים. הם אמנם יכעסו אבל היות ולא קרה כלום לרכב, זה אמור לעבור מהר.

בכל מקרה עדיף שההורים יהיו מעורבים בעניין מאשר שרק אתה תעמוד מול הבנאדם ההוא במקרה של תביעת ביטוח וכו'.

פורסם

עדכון:

מצאתי את הרכב שלו בעיר שלי וצילמתי אותו.

יש לי תמונה של הפנס שלו שיצא ממקומו והדבק והסילקון שהיה מסביב.

צילמתי את כל הדפיקות שיש לרכב (ויש הרבה) ואת מצבו, ועכשיו מה אפשר לעשות במקרה שיבוא ויטען שגרמתי לו נזק לפנס?

פורסם

השאלה הנכונה היא - מה כדאי לעשות. אפשר לעשות הרבה דברים במידה ויטען את טענותיו, אבל לא כל מה שאפשר לעשות גם כדאי לעשות.

קודם כך, קח הכל בפרופורציה, זה בסך הכל פנס.

אחר כך, ספר לאביך כדי שידע על המקרה ויוכל להתנהג בהתאם. במידה והבחור הנפגע ייצור אתכם או עם סוכן הביטוח שלכם קשר ויבקש פיצוי נסו להגיע איתו להסדר כלשהוא מבלי לערב את הביטוח. במידה והוא אינו מסכים, תנו לסוכן הביטוח שלכם לשבור איתו את הראש ותנו לו להצטער על כך שלא הסכים לקבל את הצעתכם הראשונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון, תספר להורים. זה יכול רק לעזור.

יכול להיות שהם יכאסו, אבל יותר סביר שלא ממש .

מה שבטוח - הם יכאסו הרבה יותר, אם בעוד כמה שבועות יקבלו טלפון מסוכן ביטוח, שיספר להם על התביעה.

ואתה כבר תצטרך לתת הסברים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יקח כמה שבועות שסוכן הביטוח יפנה לאבא שלי, אם בכלל?

כדאי להתקשר לנהג שפגעתי בו כדי לשאול אותו מה הוא מתכוון לעשות?

אני יודע שזה לא ודאי... אבל סביר להניח שהנהג יפנה אליי לפני הפנייה לביטוח?

פורסם

לא, לא כדאי להתקשר לנהג שפגעת בו.

וכן סביר שהוא יפנה אליך, כדי לקבל ממך כספים לתיקון של הרכב שלו .

תבין, ההורים שלך הם החברים הכי טובים - זה שיכולת לעשות שגיאה בחנייה הם יבינו.

אבל זה שאתה לא מספר להם ולא סומך עליהם - זה כבר ממש פוגע (בכל אופן, אותי זה היה מאכזב ביותר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...