Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בבעלותי ניסן טקנה אוטומט מודל 2006 ובחודש האחרון יש לי בעיה בגיר. ההילוך הראשון נתקע ולא עובר להילוך הבא. התופעה מופיעה בתחילת נסיעה בלבד וכשזה קורה אני נאלץ לעצור ולהמתין מעט ואז אני מתחיל בנסיעה והדבר מסתדר כאילו כלום לא קרה. לעיתים לאחר המתנה כשבעיה ממשיכה אני מכבה את הרכב ומדליק שוב והבעיה מסתדרת.

פניתי למוסך מרכזי ומבדיקה שהם ערכו הם לא גילו דבר. למרות זאת הוא ביצע לי כיול של דוושת הגז והבעיה נעלמה לאיזה שבועיים שלושה וחזרה שוב. חזרתי אליו ובמהלך נסיעה שהוא נהג התקלה קרתה לו ולאחר בדיקה מול המחשב הוחלט להחליף את השסתומים של הגיר (צמה הכוללת 5 שסתומים וגשש טמפרטורה).

לצערי הבעיה לא נפתרה ולאחר יום אחד של נסיעה הבעיה חזרה שוב על עצמה.

 

שאלתי היא האם התופעה מוכרת למישהו ומה מומלץ לי לעשות.

אשמח לקבל את תגובתכם.

תודה, יואב

×
×
  • תוכן חדש...