Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לי שתהיה איכות סאונד סבירה ועם כניסת USB או חריץ זיכרון כי אני לא רוצה להתעסק עם דיסקים.

מה המינימום שעלי להשקיע, מה כדאי לי לקנות וממה כדאי לי להתרחק?

תודה!

פורסם

1. קודם כל כמובן לא להתעסק עם סיני . לקנות רק חברה מוכרת , לא חייב את החברה הכי טוב אבל שתהיה מוכרת לדוגמא - PIONEER JVC SONY KENWOOD וכו' .

הסיבה לאי התעסקות עם סיני היא קודם כל ובעיקר איכות החומרים - אם אני מבין נכון אתה לא מחפש סאונד מטורף אלא מכשיר שעובד ואמין. מכשירים סיניים איכות החומרים בהם פשוט זוועתית ונתקלתי אישית במקרים שפנל נופל - נפל ולא חזר יותר למקום או כפתור הווליום התפרק וכו' בקיצור להתרחק .

2. אם אתה פתוח ליד שנייה אתה יכול יכול למצוא אחלה מכשירים במחירים החל מ-300 ש"ח ומעלה , אין סוף לזה .

3. אם אתה מחפש חדש אתה יכול למצוא החל מ-450-500 ש"ח למכשיר הכי פשוט עם USB או SD CARD אבל כמובן לא סיני .

פשוט תריץ חיפוש ב-ZAP ואל תשכח לשאול חברים אם הם מכירים אנשים יבואנים שמוכרים בזול , תמיד אפשר למצוא כאלה .(אני מכיר) .

4. בהצלחה !

אלעד.

פורסם

אין מחיר שהוא נמוך מידי...

וכרגע אין תקציב כי אני לא יודעת מה המינימום שאני צריכה להשקיע בזה.

פורסם

מצטרף להצע החמודה של מוטי. ובכללי בשביל שתדע שיש רדיו דיסקים שנעים בממוצא מ400 ומעלה,שיעשו לך את העבודה אז אם תתן

ככה תקציב ספציפי נוכל לשדך לך אחד מתאים לצרכים שלך שהבנתי שהם USB.

סאונד נחמד וכולי אפשר להביא משו יותר איכותי אבל שוב עיניין של תקציב. אבל אם זה ככה לך על מה שמוטי הציע לך.

פורסם

וכמובן ששכחתי להוסיף שאני לא ממש צריכה את הרמקולים כי אני לא מרגישה צורך להחליף את מה שיש לי כרגע :)

תודה מראש

פורסם

אל תקני אף "מציאה" שיש באוטו דיפו,אייס וכו' הם ברוב הפעמים "מוצאים" את הדרך לפח מהר מאוד

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...