Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוףףףף שוב פעם זה קרה לי היום

אחרי שאמרתם והמלצתם וגם המוסך המליץ לנקות את המצערת (ולכייל אותה ) ולנקות גם בנוסף את ה- erg (איזה פלג משהו לא הבנתי )

ואחרי חודש של שקט ונסיעה מצויינת היום שוב נדלקה לי נורת ה- epc ושוב נעלם לי הגז.

מדובר על פולו קומפורטליין 2005

יש לציין שאחרי בדיקת מחשב נאמר לי שבאמת המצערת לא נקייה והERG גם לא נקי ונאמר לי גם שהחיישן אטמוספרה תקול. להחליף אותו עולה בערך 1500 שקל !

מה עושים ?

פורסם

ברור

המוסך שבו אני מטפל את הרכב הוא מוסך טל-נוע באשדוד (פולקסווגן מורשה )

לגבי השאלה השנייה - חבל שאני לא יודע אותה במדוייק אמרו לי שחיישן האטמוספרה תקול.

ובפעם השנייה שחיברו אותו אמרו לי שהמצערת אינה נקייה ולא מכויילת ושסתום EGR לא נקי

ניקו את שניהם כמובן שלקחו סכום כסף מאוד נכבד ועדיין היום זה חזר

פורסם

חיישן אטמוספרה=חיישן חמצן\למדה.

הרכב אוכל דלק יותר מבעבר? (לפני שהתקלות התחילו להופיע?)

ישנה אפשרות שהחיישן חמצן התקול משדר למחשב הרכב להעשיר את תצרוכת הדלק, ובכך מתלכלכים השסתום egr והמצערת.

עם יד על הלב אני אמליץ לך ללכת למוסך רון בת"א (תריץ חיפוש באתר) גם לי יש פולו עם חיישן חמצן תקול והמחירים, שירות, יחסי אנוש וכו' ברמה אחת מעל כולם.

פורסם

אני עושה 430 ק"מ עד שהנורה נדלקת זה פחות מ- 1:10 הנסיעות הם יותר בין עירוני כי אני איש קבע ונוסע לבסיס

אבל כולם אומרים לי שהרכב אוכל לי יותר מדי דלק !! אוףף

פורסם
חיישן אטמוספרה=חיישן חמצן\למדה.

הרכב אוכל דלק יותר מבעבר? (לפני שהתקלות התחילו להופיע?)

ישנה אפשרות שהחיישן חמצן התקול משדר למחשב הרכב להעשיר את תצרוכת הדלק, ובכך מתלכלכים השסתום egr והמצערת.

עם יד על הלב אני אמליץ לך ללכת למוסך רון בת"א (תריץ חיפוש באתר) גם לי יש פולו עם חיישן חמצן תקול והמחירים, שירות, יחסי אנוש וכו' ברמה אחת מעל כולם.

שלום רב !

כמענה לבקשתך בפרטי, אני מחזק וממליץ שתפנה למוסך רון , ובעיותייך יפתרו לשביעות רצונך המלאה.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...