Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה, אני משער שרבים מכם שמעו לפי הרבה זמן (אולי אף שנים) על מכונית האבטיפוס של VW

http://www.seriouswheels.com/cars/top-vw-1-liter-car.htm

אז אמרו שיעלה כשש מאות דולר בשנחאי שבסין ביתחילו למכור במהלך 2010 - בנתיים לא מצאתי כלום בגוגל, מישהו יודע משהו?

נראה שלא היו עדכונים רבים, חוץ מאיפשהו שמצאתי שעדכנו מחיר צפוי לכ- 25 אלף דולר, ושהשנה הושק ייצור במפעל לייצור ניסיוני לאלף יחידות בלבד. בהנחה שמכירות וייצור יורחבו בקרוב - איך אני בודק כמה יעלה לייבא במיסוי? האם זה ייחשב מכונית, אופנוע? מכונית היברידית של 10% מיסוי?

אני רק נוסע לעבודה וללימודים כ- 40 קמ ביום, והייתי מת להחליף את האיביזה שלי במשהו כזה יותר חסכוני אך עדיין עם מזגן.

אופציה אחרת לשקול זה משהו כמו זה:

http://www.saferwholesale.com/150cc-Triumph-3-wheel-Scooter-p/pst150h.htm

זה בשלושה גלגלים - עוד פחות ברור אם זה מכונית או אופנוע? :-D ואישור ייבוא אין לי מושג ממי לבקש אפילו, שכן אני לא מוצא מי היצרן/יבואן - אין שם מותג.

חברה מה חושבים? בהינתן נתון שאיביזה שלי עושה משהו כמו 470 קמ ב- 42 ליטר דלק.

פורסם
לא תוכל ליבא כלי רכב שטרם אושר אב-טיפוס שלו בישראל.

.

איך עושים דבר כזה? לשם השוואה הרבה רכבי יוקרה ייחודיים שייובאו בייבוא אישי, היבואן לא הביא איזשהו אבטיפוס לאשר פה ע"י משרד התחבורה, לא? לדוגמא לפורד מוסטנג - אני לא מאמין שמישהו הביא וטרח עם אבטיפוס כדי לפתוח את השער עבור כל השאר, לא?

וגם - מה עם האופנוע הזה של שלוש גלגלים? זה חוקי/אפשרי בכלל?

פורסם
אני חושב שמי שלא מסתדר עם גוגל, יתקשה להסתדר עם תהליכי היבוא.

תודה לך, מידע בהחלט מעניין - אולם אין לי בעיה עם גוגל ואני בעצם משתמש בו כל הזמן לצרכי עבודה וכמעט כל דבר (אם כי בלעדית באנגלית..)

אני חושב שרצת מהר מדיי קדימה - לפני שמגיעים לתקינה - ריציתי קודם לראות אם מישהו יודע בכלל עוד פרטים על המכונית הזו של VW, ואיפה בכלל להשיג אותה ובכמה. ורק אחרי זה, לעשות מחקר בנושא התקינה וייבוא.

אפרופו תקנות - חחח אחד הסעיפים דורש שלוש מראות ברכב. בזו יש מצלמות דיגיטליות או משהו כזה, מעניין אם זה נחשב מראה?

פורסם
שלום חברה, אני משער שרבים מכם שמעו לפי הרבה זמן (אולי אף שנים) על מכונית האבטיפוס של VW

אני לא יודע אם זה אב טיפוס או מכונית קונספט.

כנראה שלא תוכל לייבא, כי לפי הכתבה זה בכלל רכב מחקר. כנראה שגם לא ממש מיוצר...

פורסם
אני לא יודע אם זה אב טיפוס או מכונית קונספט.

כנראה שלא תוכל לייבא, כי לפי הכתבה זה בכלל רכב מחקר. כנראה שגם לא ממש מיוצר...

זה פשוט לא נכון, הי הייתה רכב מחקר בעבר אבל כבר לא:

http://www.motorauthority.com/blog/1023641_vw-1-liter-tandem-city-car-tipped-for-2010-production

ואגב האופנוע הזה לא ממש סגנון שלי - אני מעדיף עם גג ומזגן.

הסמארט נראית יקרה מדיי לפחות כחדשה - אולי משומשת היא עולה סכומים יותר הגיוניים ושווים, אם במצב טוב? עדיין לא מצאתי אתר הרשמי עם פרטים טכניים שלה וכו', ועשיתי לא מעט חיפושים בגוגל.

פורסם

אתה מסתמך על כתבה אחת, באתר בודד, מלפני שנתיים ובלי שום עדכון מאז? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתה מסתמך על כתבה אחת, באתר בודד, מלפני שנתיים ובלי שום עדכון מאז? :roll:

לא, זה בדיוק הסיבה למה פתחתי את הנושא הזה - לראות אם מישהו שמע משהו - כי אני לא מצאתי שום עדכון עליה, וחיפשתי בגוגל עם כל וריאציה אפשרית...

פורסם
הם עוד לא התחילו לייצר את ה VW הזאת.

רוצה חסכוני

או

Smart-Fortwo_LE_One_1.jpg

אגב הסמארט לא מופיעה בקובץ האקסל של רשות המס (מיסוי ירוק) - אז מה שיעור המס עליה בייבוא ועל איזה מחיר? בקנדה היא משהו כמו 15אלף דולר לדגם עם 0.99 ליטר מנוע, או 55 אלף שח לפני מסים. אם 30% אז בערך 71 אלף עם מיסים.

פורסם

לגבי הVW:

זה בגלל שהיא לא מגיעה לייצור.

סתם "פרוטוטייפ" שעסק בפיתוח טכנולוגיה מסויימת ומעולם לא תוכנן להגיע לייצור המוני.

כתבה אחת של איזה כתב עם חלומות לא הופכת את זה למציאות.

לגבי הסמארט:

הסיבה שהיא לא מופיעה בקובץ של משרד הרישוי, זה בגלל שאין ייבוא שלה לארץ.

היה ייבוא של הסמארט דור קודם ב2003-2004 (ואולי גם 2005). ואז הפסיקו.

עכשיו יש דיבורים על כוונות להביא את הדור החדש. נכון לעכשיו זה בגדר דיבורים בלבד.

ייבוא אישי יהיה אפשרי במידה ותמצא מי שיתחייב לתת לך שירות.

(והאמת? לא צריכה להיות בעיה למוסך מרצדס לתת לך אישור שירות)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...