Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ! אני מעונין לרכוש סאבופאר של פוקל אוטפיה 8 אינץ . רציתי לדעת חוות דעת עליו ? כרגע יש לי image אינץ idq 12 הוא סאב חמוד אבל אני לא מחבב אותו כל-כך . אני מחפש יותר דיוק וחדות ולא עוצמה שתרעיד לי את כל האוטו בגלל זה אני מוכן לקנות 8 אינץ . השאלה שלי היא האם הסאב לא חלש מידי ? וכמה הוא כבר יותר מדויק מהidq שלי כרגע ? תודה מראש !!!:-)

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

+1

סאב הגנסיס שלי ושל שגיא(שמעליי) מבוסס על סאב הפירלס.

סאב מעולה אבל לטעמי המחיר גבוה במקצת.

אם יסכים להתגמש-קח .

בהצלחה

ליאור

פורסם

הוא לא ביקש המלצות, הוא שאל חוות דעת על משהו ספציפי. נא לקרוא את תוכן השאלות לפני שרצים לרשום תגובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נתנו לבחור עוד אופציה הוא יכול לקבל אותה ויכול להתעלם , חוץ מזה כמה אנשים התנסו פה עם סאבים של אוטופיה ועוד 8 אינץ שיכולים לתת לו חוות דעת רצינית ?

בהצלחה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

+1

הבחור אכן ביקש המלצה ספציפית לסאב ספציפי.

שגיא העלה בפניו אופציה שנמצאת כרגע בהישג יד .

מה רע בלהציע ובכך לעזור? :cry:

מעבר לדגם שהבחור שאל עליו ישנה גם התייחסות לאופי הצליל שהוא מחפש.

בהצלחה גם ממני.

ליאור

פורסם

אין שום דבר רע בלהציע ולעזור, אבל זה לא המקרה כאן.

הבחור שאל שאלה על משהו ספציפי, לא ביקש המלצות למוצרים אחרים.

אם היה מדובר בתופעה חד פעמית אז ניחא, רק שזה כבר מזמן הפך לתופעה. אני חוזר ומדגיש לכל חברי הפורום: נא להתייחס לתוכן השאלות של האנשים ולהימנע מרישום שטויות ודברים לא רלוונטיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאם אתה מחפש השלמה כמעט מושלמת לתדרים נמוכים מבלי להקריב מהירות תגובה של הסאב לעומת מידבאס אתה חייב מגבר שיעמוד באותה רמה גבוה שהאלמנט הזה עומד בה.וזו רמה מאד מאד גבוה.כמובן אל תצפה ירידות לכיוון הרצים סופר נמוכים שמרעידים את הרכב וגורמים לך למסג' גניטליות.אבל אם תרכיב זוג כזה אצלך בתוספת מגבר משובח שישלוט בהם תקבל יחידת באס שהיא לא פחות ממושלמת

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש כמה דברים שאתה צריך לקחת בחשבון כשאתה מדבר על סאב וופרים והקטרים שלהם.

קוטר זה בסה"כ נתון

אתה יכול לקנות סאב וופר 8 אינטש שיהיה מרוח לעומת סאב וופר 12 אינטש שיהיה מדוייק להפליא.

כשאתה משווה בין סאב וופר 8 אינטש ל10 אינטש או ל12 אינטש וכך הלאה - אתה צריך לעשות את ההשוואה הזו לסאב וופר מאותו היצרן ובהכרח גם מאותה הסדרה.

לפוקל יש סאב וופרים טובים וחזקים, בכלל פוקל נהדרים בתחום הבאס - ההבדל בין הסאבוופרים למידים שלהם הוא שהמידים שלהם לרוב אגרסיביים ופאנצ'יים והסאב וופרים שלהם לעומת זאת קצת יותר רכים ועמוקים.

האוטופיה הזה צריך להיות חזק מאוד, מדוייק מאוד ומהיר מאוד ולדעתי גם טונאלי השאלה היא האם אתה תאהב אותו? האם הוא ירד מספיק נמוך בכדי שתהנה ממנו? - לא בטוח.

אם היית רוצה המלצות נוספות הייתי נותן בשמחה.

כל עוד שאין לך רכב ממש קטן ופצפון ואין לך בעיה של מקום - הייתי ממליץ לך בכל זאת ללכת על סאב וופר 10 אינטש כי רוב הסאבים שהם 10 אינטש עדיין יהיו מסוגלים לרדת לפחות ל30 הרץ וחלקם אפילו נמוך יותר - חבל לוותר על תחום תדר כל כך... כיפי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין הרבה סאבים ברמה של הבירליום 8"

שים אותו בתיבה רצינית בנפח 15-25 ליטר (כמה שיותר - יותר נפח וכמה שה- MDF יותר עבה - 35 מ"מ נגיד, ככה תהנה יותר מבאס עמוק ומדיוק)

כמובן בנוגע להגברה מכיוון שמדובר בסאב שצריך בין 250-400W RMS גג אז הייתי ממליץ על מגבר קלאס AB מדוייק ואנרגטי.

בנוגע לעוצמה ונפח של הבאס, הכל תלוי איפה אתה מתקין את הסאב (מבחינת מיקום ברכב) בבגז'/בסאלון הרכב.

אם מדובר בפולקסווגן פסאט/מרצדס E/במוו 5 או משו בגודל הנ"ל וזה לא סטיישן ואתה מתקין בבגז' אז ככל הנראה תצטרך זוג.

רכב יותר קטן/פחות גרמני - אתה יכול להסתפק בבודד גם בבגז' ללא בעיה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לbtl יש 25 מ"מ..

ישראל, מי קיבל את פניהם אם הם נחתו כבר??

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לbtl יש 25 מ"מ..

ישראל, מי קיבל את פניהם אם הם נחתו כבר??

בגלל זה הם נשמעים כך.

אתה גם משווה לי רעש לבאס?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...