Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לפני כחודשיים היה לנו תקר בגלגל ברכב של אבי.

מפאת חוסר זמן, לא היה לי זמן להחליף את הגלגל ונזכרתי שהיה לנו בתא המטען את הספריי הגאוני הזה.

מילאתי את הגלגל בספריי והפלא ופלא - הגלגל קיבל צורה ונסעתי עד לביתי והחלפתי את התקר לאחר כמה שעות.

כיון שהספריי נגמר וזרקנו אותו, רציתי לדעת על שם של ספריי מומלץ ע"מ שאקנה למקרה הצורך לשני הרכבים שברשותנו.

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בוקר טוב

קח בחשבון שבזמנו התרסיסים האלה,

או לפחות כך טענו מביני עיניין, גרמו לבעיות

בתיקון תקרים ע"י מדבקה מתוך הצמיג.

מדובר בצמיגים ללא אבוב TUBLESS

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

מחברים את הצינורית שמחוברת למיכל לתוך הפתח מילוי אוויר וממלאים את הצמיג בחומר

פנימית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אוקיי, וצריך גם קומפרסור למילוי מחדש של האוויר? (סליחה על השאלות, אני מתכנן טיול לפסח ורוצה ליהיות מוכן)

פורסם

החומר שבתוך התרסיס עצמו כאשר משתחרר לחלל הצמיג מתרחב במאות אחוזים מנפחו המקורי, הוא גודל בתוך חלל הצמיג ומחזיר לו את צורתו. (תחשוב על קצף גילוח לדוגמא)

זהו תיקון דרך זמני בלבד ואין לנסוע על צמיג אשר מולא בחומר זה יותר מכמה קילומטרים, רשום הוראות מדוייקות על המיכל. אין צורך בשום קומפרסור.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אאל"ט ממה שזכור לי על מה שכתוב בהוראות זה שמותר לנסוע עד 15 קילומטרים בערך ולא לעבור את מהירות ה-80 קמ"ש.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...