Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש רכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה רע בצהוב ? לדעתי הוא במצב יותר טוב מהכחול כי הוא עם גג סגור ולא ניכנס לו גשם כמו לכחול,

החלודות בפח ניראות שיטחיות ורק צריך לבדוק חלודות בחלק התחתון של הפח.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יש לי שתי הצעות עבורך.

הראשונה, תסתכל ביו טיוב (לצערי אני לא ממש יודע איך להעלות לינקים..) יש סדרה שלמה על בחורה בריטית צעירה ששיפצה רכב כזה ממצב נורא ועד לסוף המושלם ועשתה את זה בחצר הבית. הסרט מדהים ומראה כל שלב בשיפוץ בצורה נהדרת. ככה תקבל מושג מה עומד בפניך. למיטב זכרוני חלודה קשה ברכב כזה עלולה להיות ממש קריטית ולגרום להתעוותות, תראה את זה שם.

ההמלצה השניה, חפש רכב באריזונה או נאבדה. לא משנה כמה הוא יהיה מרוט חלודה לא תהיה בו, תאמין לי זה משתלם. אם תרצה אני יכול להמליץ לך על האיש שממנו קניתי את הפורשה שמאתר שם כל מיני רכבים והוא פשוט איש נפלא.

בעצם יש המלצה שלישית, כחה קצת עד שהמצב במכס יתבהר...אבל את זה אתה בטח יודע לבד.

בהצלחה, רכב נפלא

איתן

פורסם
האם יצא לך לבדוק את הקישור הזה ששמתי עבורך בשירשור הקודם בו הבעת התעניינות בבוגי?

כן. תודה !

היחידה למכירה בעלות 8500$. אני מחפש בחצי מחיר 8)

פורסם

תודה, ראיתי את הפרסום גם ב EBAY.

אם שמים לב לפרטים רואים שמדובר על רכב שונה.:-(

לקחו אוסטין ספרייט רגילה והשתילו לה מכסה קדמי של BUGEYE.

פורסם
יש בטבעון אחת כזאת למכירה

אשמח לקבל פרטים בהודעה פרטית . תודה.

לגבי יבוא מאירופה , המחירים הרבה יותר גבוהים מארה"ב מה גם שרוב הרכבים הבריטיים עם הגה ימני .

• תוכן חדש...