Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מנוי ל- yes כבר הרבה שנים, יש לי 4 טלוויזיות בבית (CRT) אליהם מחוברים 4 ממירים דיגיטליים רגילים. באופן כללי אני מרוצה מהחברה, אבל לאחרונה yes הורידה את הערוץ היחיד ששידר הפקות מקור ישראליות (סרטים וסדרות ישראליים). אני אחד שמאוד אוהב לראות הפקות מקור ישראליות, ומאז הורדת הערוץ אין לי פשוט מה לראות, ויוצא שאני רואה את ערוצים 2, 10 ו- 24 בלבד. הורדת הערוץ נעשתה באופן חד צדדי וללא הודעה מוקדמת - מאז הורדת הערוץ yes משלבים הפקות מקור בערוצים השונים, אך בפירוש זה "לא זה".

לפני כחצי שנה הסתיים המבצע שבו הייתי וחידשתי אותו לשנתיים נוספות, כלומר אני מחוייב לעוד שנה וחצי. במעמד חידוש המבצע yes לא סיפרו שהם מתכוונים להוריד ערוצים. השאלה שלי היא האם התרגיל הזה לא נוגד את החוזה? בחוזה ההצטרפות הערוץ מופיע. האם מישהו דיבר עם שירות הלקוחות באותו העיניין ושמע את עמדתם? מה ניתן לעשות בעיניין במידה ואני רוצה להתנתק, לשלם מאות שקלים קנס בגלל שהם הפרו חוזה?

תודה מראש.

פורסם

אם אני לא טועה,ישנו חוק שמאפשר לך להתנתק בהחברה ללא קנס,גם בתקופת התחייבות,במיקרה והחברה מחליטה להוריד ערוץ כלשהוא באופן חד צדדי.

היה מקרה לפני כמה חודשים שהוט החליטה להוריד את ערוץ הולמרק,מנויים שהיו מעוניינים להתנתק,היו יכולים להתנתק[ללא קשר אם באמת צפו בערוץ].

עריכה: ואללה לא טועה הינה הכתבה:

http://www.edb.co.il/blog/archives/4367

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
אם אני לא טועה,ישנו חוק שמאפשר לך להתנתק בהחברה ללא קנס,גם בתקופת התחייבות,במיקרה והחברה מחליטה להוריד ערוץ כלשהוא באופן חד צדדי.

היה מקרה לפני כמה חודשים שהוט החליטה להוריד את ערוץ הולמרק,מנויים שהיו מעוניינים להתנתק,היו יכולים להתנתק[ללא קשר אם באמת צפו בערוץ].

עריכה: ואללה לא טועה הינה הכתבה:

http://www.edb.co.il/blog/archives/4367

אתה טועה ומטעה, קודם כל לפי הכתוב בכתבה מי שמספק את הערוץ בארץ הוריד אותו כך שזה גם בהוט וגם ביס. שנית כל אין שום חוק כזה, האפשרות להתנתק מהחברות הייתה הנחייה חד פעמית של המועצה לכבלים ולווין והם בעצמם הודו שזה יצר בלאגן ואמרו שבפעם הבאה שירד ערוץ הם יפעלו אחרת (ואני לא נכנס כאן להחלטה הזאת שלהם)

פורסם

טוב, בקיצור רימו אותי / עבדו עליי / אכלתי אותה. אני מודה שמחברת YES לא ציפיתי לתרגיל כזה. חבל.

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב.

פורסם

האמת שגם לי חסרים הערוצים הללו מאוד

אני נאלץ להתפשר על איש משפחה והסימפסונים בYES14.

פרט לכך אין מה לראות כבר.

גיא - הם מסבירים למה ירדו הערוצים?

Confidence In Motion

פורסם
אתה טועה ומטעה, קודם כל לפי הכתוב בכתבה מי שמספק את הערוץ בארץ הוריד אותו כך שזה גם בהוט וגם ביס. שנית כל אין שום חוק כזה, האפשרות להתנתק מהחברות הייתה הנחייה חד פעמית של המועצה לכבלים ולווין והם בעצמם הודו שזה יצר בלאגן ואמרו שבפעם הבאה שירד ערוץ הם יפעלו אחרת (ואני לא נכנס כאן להחלטה הזאת שלהם)

אתה צודק,טעות שלי חשבתי שיש חוק וככה קורה באופן קבוע.

מה קורה במצב שהוט או יס מחליטות להוריד ערוצים אשר הם אחראיים אליהם? זה לא ניקרא להפר את החוזה?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
גיא - הם מסבירים למה ירדו הערוצים?

לא. אין הודעה רשמית, מצד שני לא טלפנתי אליהם - לדעתי זה חסר תועלת. מצאתי רק כמה פיסות מידע:

ערוצים בעבר:

yes stars ישראלי: ערוץ שכל תכניו דיברו עברית. בערוץ שודרו סרטים ותוכניות ישראליות בהפקת החברה או עבורה.

yes stars ישראלי, היה ערוץ טלוויזיה ששודר במסגרת ערוצי yes stars של yes. ב- 17 בינואר 2010 סיים הערוץ את שידוריו ובוטל ותכניו פוזרו בין שאר ערוצי yes stars השונים.

בפועל רק מס' סדרות פוצלו לערוצים השונים, 80% מתכני הערוץ נעלמו.

Yes_satars_israeli.jpg

פורסם

כפי שנאמר אפשרות לעזוב ללא תשלום קנס אינה קיימת אבל בכל מקרה, פנה אל החברה ותביע את מחאתך בעניין זה (ואם תוכל על זה שהעבירו את הפורמולה 1 לערוץ בתשלום מחוץ לחבילה) ואני מאמין שתקבל פיצוי מסויים.

בכל אופן משיחה כזו אין לך מה להפסיד.

פורסם
טוב, בקיצור רימו אותי / עבדו עליי / אכלתי אותה. אני מודה שמחברת YES לא ציפיתי לתרגיל כזה. חבל.

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיב.

למה הבעלים של חברת YES הם עשרת הצדיקים שמקומם הובטח להם בגן עדן בעודם בחיים??:wink:

פורסם

היום נרשמתי לyes אונליין ונכנסתי לחשבונית - תחת הסעיף "פירוט החשבון" מופיעים לי הנתונים הבאים (מצ"ב צילום מסך).

68663799.jpg

רציתי לשאול האם אני מחוייב ל- 5 שנים או שזה לא קשור בהכרח? (yes דיברו על התחייבות לשנתיים, אבל דיברתי איתם על כמה מבצעים, אז לא יודע אם זה רלוונטי לזה הנוכחי). חשוב לציין ששנה שעברה הייתי מחוייב לשנה וגם בתקופת המבצע היה רשום לשנה. מה דעתכם?

• תוכן חדש...