Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לא,אים יש ספק אז אין ספק.למיקרה שלך יש צבע טמבור ניקרא בזמנו צבע איתן סינטטי לרכב,רק שלוקח לו הרבה זמן להיתיבש סופית(להיתקשות)צריך קיץ חם.(ויסלחו לי חברי הפורום שאני "הורס מכוניות").

פורסם

בבאר שבע יש קיץ חם בשפע :)

מה כל כך מיוחד בצבע הזה? ולמה "הורס מכוניות"?

מצטער ששואל כל כך הרבה, פשוט אין לי יותר מדיי ידע בזה, ולא יצא לי לעבוד עם צבע,

חוץ משיפוצים בבתים

פורסם

לטופ קולור יש צבעים שניתן להזמין לפי קוד צבע ובספרי. ויש להם הרבה חומרים לצביעה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני לא כול כך זוכר זה גם תלוי כמה תרסיסים תצטרך לצבוע את כול הרכב.

אני הייתי קופץ לשם ומתייעץ מאמין שיעזרו לך בקטע הזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

צביעה עים מיברשת או רולר משאירה שיכבה עבה של צבע,ופעם שניה ניראת ממש יפה.לא מאמין שספרי מקופסאות יראה כך .וקודם אמרתי שביגלל שהצבע על בסיס אחר וחריף יותר (ירים את הצבע הסינטטי הקודם כמו מסיר צבע)."והורס" ,רוב חברי הפורום ואספנות בפרט,רוצים לישמור על מקוריות,וחשוב יותר היופי החיצוני .אצלי לא תימצא טיפת שמן על הכביש או משהו שלא פועל ב100% והצבע פחות מענין.(גם את האוטו שלי אני אצבע בקיץ,כי הצבע הלבן משעמם אותי).(ולחבורת רנו4 חשוב יותר שיהיו טסות ,לי היה חשוב יותר ליפתוח תריס בגג שיהיה לי רוח ).

פורסם

צבע המרייט לא יתן תוצאה יפה על רכב. זה גם צבע יקר אשר מחייב שימוש במדלל מיוחד.

ראה הקישור הזה:

http://www.instructables.com/id/The-Poor-Mans-Paint-Job-or...-How-to-paint-your-c/

הבחור צבע עם מברשת ספוג. אני מאמין שגם רולר עדין מספוג יעשה את העבודה.

הסוד הוא בדילול הצבע עם מדלל מינרלי ביחס 1:1 , זה גורם לצבע לביות מאד נוזלי (כמו חלב). הצבע הנוזלי גורם לכך שסימני המברשת יהיו מינימליים.

כמובן שאיכותה של הצביעה תלויה באיכות ההכנה. שפשוף הצבע הקיים, מילוי ושיוף של מכות ושקעים בקאר-קיט וכו' - תשקיע בהכנה ולא תתחרט.

זו ההזדמנות שלך להיות יצירתי. כתובות , racing stripes, צבעים וטקסטורות מיוחדים.

פורסם

רנו5, אני אצור איתם קשר במידה ואסגר על צביעה בתרסיסים, תודה

upetar, ברור שמכאניקה זה חשוב, אבל בתור נהג חדש וצעיר אין לי יותר מדי ידע בנושא (חוץ משטויות כמו הנעה בכבלים, החלפת גלגל או החלפת רדיאטור) אבל אני מאמין שזה יבוא עם הניסיון. בכל מקרה, כל עוד האוטו נוסע נורמאלי (ברוך ה'), אני רוצה להעניק לו קצת יופי גם.

COMMANDER, תודה! נראה מעניין, אקרא את הכל מחר בבוקר כשאחזור מהעבודה.

שבת שלום לכולם ותודה רבה!

אגב, הנה האוטו: (תמונה מלפני כמה חודשים)

http://img716.imageshack.us/img716/8743/28012010507.jpg

פורסם

אחלה אוטו.פשוט כמו שאני אוהב,שרשרת טימינג החלפה פעם ב...תקפיד על מי קרור אכותים,היה לי כזה רגיל לא סטיישן,(ורציתי סטישן ).ותפתח שרירים בידים (הגה רגיל)ואל תיתרגש כמוני מהרעש זה טכנולוגיה מיושנת,לכול בעיה או עצה אני כאן.יש לי בישבילו ספר היינס.וכמה טיפים להתחלה,בהצלחה.

פורסם

לדעתי תוכל למצוא בעל מקצוע ב2000 שח כולל חומרים בקלות שפשוף הדבקה והתזה

אם תפנה לטופקולור תרכוש ממנו את הצבעים אולי הוא יפנה אותך למישהו תמורת מחצית הסכום

• תוכן חדש...