Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רציתי לדעת אם יש מצלמות בכביש החדש והישן

אני מתכוון מצומת פרדייס לכיוון חיפה והפך רק התחום הזה

יודעים על מצמות ?

במידה ויש

אני נהג חדש מאוד

באותו זמן נגמר לי המלווה בדיוק כמה ימים לפני

בקיצור נסעתי פעמיים בבוקר בכביש החדש ובאותו ימים חזרתי בכביש הישן עכשיו זה היה ימים מיוחדים שממש מהרתי אז הייתי חייב לטוס

ונסעתי על 160 קמש

השאלה כזאת

אם נוסע על 160 ויש מצלמה אז בטוח צילמו אותי ?

ואם זה כמה פעמים על 160 ואני נהג ממש חדש זה שלילה ???

זה היה בבוקר ולא יכלתי לראות פלאש

אם צילמו אותי אז אחרי זמן אני ידע מזה ?

תודה למי שעוזר לי

והכי חשוב מידע לגבי המצלמות

מתן

פורסם

בכביש 2 (הישן) אין מצלמה לא הלוך ולא חזור.

בכביש החוף גם כן אין מצלמה אך יש שם שוטרים שמודדים בממל''ז או אוסקר, אם ךא עצור אותך לא קיבלת שום דו''ח.

לפעמים יש נידות שחונות בשוליים ראה הונדה אקורד חדשה כסופה או קרינה לבנה או בלאנו.

שנותנות פלאש, אבל זה נדיר.

יש שם שוטרים שמודדים מהירות על מחלף עתלילת לכיון חיפה בכביש החוף להיזהר!

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
בכביש 2 (הישן) אין מצלמה לא הלוך ולא חזור.

בכביש החוף גם כן אין מצלמה אך יש שם שוטרים שמודדים בממל''ז או אוסקר, אם ךא עצור אותך לא קיבלת שום דו''ח.

לפעמים יש נידות שחונות בשוליים ראה הונדה אקורד חדשה כסופה או קרינה לבנה או בלאנו.

שנותנות פלאש, אבל זה נדיר.

יש שם שוטרים שמודדים מהירות על מחלף עתלילת לכיון חיפה בכביש החוף להיזהר!

מלבד המילה מצלמה הצלחת לשבש כמעט את כל התשובה :evil:

כביש 2 הוא כביש החוף , או הכביש החדש , ונמצא בין ת"א לגלילות.

כביש 4 הוא הכביש הישן , והוא נמצא בין אשקלון לחיפה , מזרחית לכביש 2.

בכביש 2 אין מצלמות קבועות.

בכביש 4 יש.

מד המהירות החדש נקרא וואסקאר (VASCAR) , לא אוסקר.

ואם מדובר במצלמה הבחור יקבל גם יקבל דו"ח , גם אם לא עצרו אותו. בין אם המצלמה נייחת (מולטנובה F6) , או ניידת ומותקנת ברכב משטרתי (מולטנובה F6A).

באלנו לא תיתן פלאש ,מהסיבה הפשוטה שהמצלמה מורכבת אך ורק בניידות מהסוגים :

טויוטה קארינה - מעטות נשארו שמישות , משרתות היום בעיקר במחוזות (לא במתנ"א).

טויוטה אוונסיס - בד"כ ניידת לא מוסווית , אך לא בהכרח.

הונדה אקורד - גם מהדגם הישן (אמריקאי) וגם חדשות (בד"כ כסופות, אך יש גם לבנות).

זה בכלל לא נדיר לפגוש ניידות כאלה , אקורד לבנה מפטרלת כמעט קבוע על כביש י-ם ת"א , כמוה גם אחת כסופה , אותה ניתן לפגוש הרבה גם באיילון , בד"כ על מחלף גלילות או מחלף קק"ל.

השוטרים אוהבים את קטע הכביש באיזור זכרון יעקב - עתלית ומציבים מלכודות בשני הכיוונים , ולא רק במיקום שציינת , לכן יש לפקוח עיניים לא רק במיקום ספציפי.

בקיצור - כל התשובה שלך מורכבת מאוסף של טעויות והטעיות.

אני מאוד מבקש להקפיד לכתוב דברים שאתה יודע עליהם בוודאות , ולא לחרטט שטויות שאין להן אחיזה במציאות. אם יש לך שאלות אחרי ההסבר הזה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

ולמתן - אני כבר לא מדבר על החוכמה האדירה שבלנסוע 160 קמ"ש בתור נהג חדש - אולי אכן צומח כאן שומאכר חדש :?

קודם לעשות את העבירה ואח"כ לשאול אם יתעדו אותה ? :screwy:

אני בטוח שהשופט ישמח לשמע שהיו לך ימים מיוחדים. עצה קטנה - הבנות קוראות לזה מחזור (אפרופו הנידות שחונות בשוליים :twisted: ). להן התירוץ עובד... :onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...