Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. באמת יש מכשירים שמשבשים קליטה - השתמשו בהם בעזה בזמן עופרת יצוקה (שיבוש טלפונים, רדיו וקליטה בטלווייזה - מלחמה פסיכולוגית) ואז לפעמים תושבים ישראלים נגיד בשדרות לא יכלו אפילו לפתוח את הרכב שלהם (עם השלט)

זה לא היה רק בשדרות, גם בבאר שבע לא פעל שום דבר! :? זה היה נורא, לקח לי אז איזה חצי שעה לנתק את האזעקה.

חשבת להזעיק משטרה?

בטח הם היו צוחקים לי בפנים, גם אם הייתי אומר להם שכרגע פורצים לי לאוטו, היו מפנים אותי לחברת הביטוח.

פורסם

כנראה הבדואים הנ"ל השתמשו במכשיר שקורא את אות השלט, וכעת יש להם את קוד האזעקה (אתה הקשת אותו). שנה בדחיפות את הקוד.

פורסם
יש רק טריק אחד שטוב נגד גנבות. פטיש לתוך הראש של הבדואים האלה שעשו את זה.

ראה זאת כהזמנה אישית ממך לכל שבט אל עזזמה למסע נקמה אחריך.

חשבת להזעיק משטרה?

רבות ידובר יסופר ויושר על אוזלת ידה של המשטרה נגד הבדואים בדרום.

אין מה לעשות ומצער שזהו המצב, אך הדבר היחיד שעוזר נגד הבדואים הוא ביטוח מקיף. אני גם נועל תמיד את כל דלתות הרכב והשאר בידי שמיים.

הכותב עומד לנסוע בעוד שעתיים לערד, לאחר שעשה זאת במשך שלוש וחצי שנים, בתדירות של פעם- פעמיים בחודש.

סעו בזהירות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הסיפור נשמע דומה טיפה לבחור שטען שאתיופים מנסים להורג את הוריו ע"י מכשור משוכלל ביותר.:shock:

גם כאן מדובר בטח בסך הכול על בדואים שיכולים לפרוץ רכב רק עם ניפוץ חלון וגנבת רדיו דיסק במצב הטוב,כי קודנית זה כבר גדול עליהם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
מה שעצוב זה שכבר אין בושה, באמצע הביג לנסות לגנוב רכב?!? והמשטרה כמובן שלא הייתה עושה כלום.

אין בושה אין פחד ואין נעליים.

לי בחודש שעבר גנבו את הרדיאטור מהאוטו. כן אני לא צוחק, הרבה אנשים צחקו לי בפנים כשאמרתי להם את זה.

כולל הבוס שלי, כשאמרתי לו שאני לא מגיע מחר לעבודה כי גנבו לי רדיאטור.

גנבו אותו באמצע כביש ראשי, מול בניין רכבת עם 30 דירות. והמזל שלהם שהלחצן מכסה מנוע של האזעקת ביפר שלי זייף.

אז אני כבר מאמין להכל.

פורסם
נשמע מפחיד. אני עובד בביג באיזה חנות ואני תמיד שם תאוטו בטווח ראיה

זה מפחיד אותך? חכו שתשמעו את הסיפור שקרה לחבר, בבסיס בב"ש.

איזה חבר מהבסיס חנה את הרכב שלו פיאט אונו מסכנה, ליד הבסיס 70מטר לכל היותר מעמדת שמירה, בזמן שהוא מדבר עם חברים שלו, ויושבים בספסל והם בקשר עין עם הרכב, לפתע הוא שומע את הרכב שלו מניע והגנבים ברחו עם הרכב, ומאחורי האונו שהצליחו לגנוב נסעו שאר החבר'ה הגנבים עם טנדר, כך הוא סיפר לי הייתי בהלם!.

הם לא ראו ולא שמעו את הגנבים, עד לרגע בו הרכב הניע, אבל אז היה מאוחר מידי והם נעלמו.

מה תגיד על זה...

לעוד חבר מאשקלון, שהא חבר בפורום, סיפר לי שגנבו לו מהרכב שחנה ליד הבית את האגזוז זרימה חופשית פעמיים!!

פורסם
יכול מאוד להיות,יש דבר כזה CODE GRABER,בזמנו שימש את אדי מערכות לשווק את קליפורד

רשמת מספר רכב שלהם?צילמת אותם?

כן יש מכשיר שמסוגל לקרוא את הקוד שלך.

אגב, למה לא לפתוח את האוטו עם המפתח כשזה קורה?

כנראה הבדואים הנ"ל השתמשו במכשיר שקורא את אות השלט, וכעת יש להם את קוד האזעקה (אתה הקשת אותו). שנה בדחיפות את הקוד.

מבלי להעליב חברים, אם לא יודעים איך אזעקה פועלת, אין טעם להגיב לשווא.

הימים בהם גנב יכל לקרא את הקוד של השלט שלך ואז לפתוח את הרכב נגמרו איפשהו באמצע שנות ה-90,

כל אזעקה היום (וכבר עשר ויותר שנים אחורה) מכילה פונקציה שנקראת רולינג קוד, (קוד משתנה)

בכל לחיצה על השלט - משודר קוד שונה, הקוד ששודר שניה לפני זה כבר לא ינטרל את האזעקה,

ולכן גם אם תקרא את הקוד בעזרת ציוד מיושן כמו סקאנר, לא תוכל לפתוח את הרכב.

בנוסף, אף בדואי, ואף גנב לא ינסה לעבוד בצורה כזאת היות, גנב מיומן מנטרל אזעקה תוך עשרות שניות, וגם ככה במציאות הנוכחית.

אם הרכב שלך מצפצף זה לא באמת מזיז לאף אחד.

פורסם

עתיד, תודה על התיקון. השכלתי.

אם כבר עיניני מיגון: האם הכספת למחשב ניהול שמתקינים במכוניות החדשות עוזרת במשהו למניעת גניבה, או שסה"כ זה עוד כיסוי תחת של הביטוח?

פורסם

שום מערכת מיגון לא תמנע גניבה ב100%, כל מערכת מיגון כלשהיא רק תעכב את הגנב, ככל שיש יותר מערכות מיגון מתוחכמות יותר זה יקשה על הגנבים.

אם יש להם את הזמן הם ינטרלו כמעט כל דבר.

פורסם
הסיפור נשמע דומה טיפה לבחור שטען שאתיופים מנסים להורג את הוריו ע"י מכשור משוכלל ביותר.:shock:.

עוד פרטים בבקשה ! :shock::lol::roll:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני אומר שאם כבר ניסו לגנוב את הרכב עדיף שיגנבו אותו כיוון שהנזק שנגרם לרכב הוא בד"כ יקר מאוד שריטות חלקים שבורים בפנים הרכב.

בתור אחד שמתקן רכבים שלאחר פריצה אני אומר עדיף שיגנבו כך לפחות תקבלו מחיר מחירון על הרכב.

פורסם

אגב ניטרול אזעקה.

לפני כמה חודשים קפצתי עם הרכב לחנות מחשבים באזור וחניתי ליד הונדה סיויק שבדיוק שמתי לב לבעלים שלה שחוזרים לרכב כאשר אני בדיוק יצאתי מרכבי.

כאשר ניסיתי לסגור את הרכב והוא לא נסגר, כמו טמבל אני עשיתי סיבובים, פוזות מוזרות, ריקוד הציפורים ושום דבר לא עוזר.:?:

אני מסתכל לבחורה עם ההונדה והיא גם לא מצליחה לפתוח את הרכב שלה! היא והבן שלה מתחילים להאשים אותי כי לפני רגע שלא הייתי זה עבד להם. :shock:

כל העסק נשמע לי מוזר, כבר התחלתי לחשוב שמישהו משדר חזק ומשבש או שיש התאבכות בסיגנל של השלטים ומשהו השתבש שם.

כמו איש מחשבים טוב, עשיתי ריסטרט, הנעתי את הרכב ונסעתי 100 מטר לחנייה אחרת...:idea:

פתאום ההונדה מצליחה לפתוח והרכב שלי עדיין לא נסגר, סגרתי בעזרת המפתח (איזו הרגשה מוזרה זאת הייתה) והמשכתי לחנות מחשבים.:arrow:

כאשר חזרתי הבייתה ברכבי, איך שאני מתקרב לשער החשמלי הוא ניפתח לבד! אמרתי לעצמי וואוו איזה יופי, שירות! מישהו בבית קלט אותי מגיע ורץ לשלט כדי לפתוח לי את השער.8)

נכנסתי עם הרכב וחיפשתי את השלט בשביל לסגור את השער ולא מצאתי אז השארתי אותו פתוח.

יצאתי מהרכב ושוב מנסה לסגור את הרכב בתקווה שיעבוד ועדיין לא עובד, שוב סוגר עם המפתח.

נכנסתי מחייך לבית ושאלתי מי היה נחמד ופתח לי את השער? מסתכלים עליי בצורה מוזרה ועונים: "אף אחד, כולם רואים טלויזיה."

אז עשיתי 1+1, רצתי בחזרה לרכב בחיפוש אחר השלט של השער.

מצאתי את השלט תקוע בין הכיסא למושב כאשר הלחצנים שלו לחוצים!

1+1=2, התעלומה נפתרה, שלט סורר אחד שיבש לי את השלט של הרכב. (ואת זה של ההונדה)

אז לדעתי מה שהבדואים ניסו לעשות עם המשדר שלהם הוא לשבש את הסיגנל שלך כדי שתשאיר את הרכב פתוח ותמשיך הלאה.

(אני מקווה שאף בדואי מהחבורה ההיא לא קורא את שורות אלה כי השלט שנתקע לי כך שיבש בצורה דיי טובה את השלט של הרכב וגם לי עברה המחשבה להשאיר את הרכב פתוח לפני שעלה בדעתי שאפשר להשתמש גם במפתח :) .)

פורסם
ראה זאת כהזמנה אישית ממך לכל שבט אל עזזמה למסע נקמה אחריך.

רבות ידובר יסופר ויושר על אוזלת ידה של המשטרה נגד הבדואים בדרום.

במיוחד על השבט ועל הברחות הסמים בגבול מצרים-ישראל ועל אוזלת ידה של משטרת ישראל וצה"ל כנגד התופעה וכנגד השבט הנ"ל ששולט בתחום.

סתם משהו שקשור לנושא הפורום, לנושא עצמו, והשערה שלי בלבד גם לשבט המדובר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3593388,00.html

• תוכן חדש...