Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד בפני קניה של מגבר + סאב לרכב סיאט לאון 2009, כבר כמה שבועות שאני מברר אבל כמו שאתם יודעים אין סוף למבחר, ובשביל מישהו שלא מבין זה בלאגן מטורף, אחרי שכבר עשיתי חיפוש בפורום יש עדיין כמה מושגים שלא ברורים לי, כרגע אני מתלבט בין 2 מגברים שהוצעו לי במחיר של 1000 שקל' הראשון הוא JBL GTO1004 שלפי מה שאני קורא פה בפורום הוא מגבר נהדר, והשני הוא מגבר של BOSS מדגם D250.4.

הייתי שמח לדעת מה דעתכם המקצועית, מה שאני מבין כרגע זה שהBOSS יותר מתאים לי בגלל שאני מתכנן להרכיב את המגבר על מערכת אינטגרלית ויש לו Gain control לסאב שזו פונקציה שאין לי במערכת, כמו כן אמרו לי שלBOSS יש "קרוס מלא"? מה זה אומר, האם לJBL יש גם או לא? ובכללי איך הם בהשוואה אחד לשני? תודה רבה.

פורסם

בוא אני יפתור לך את הבעיה בצורה הכי טובה-קח את ה JBL,אל תתקרב ל BOSS,מספיק טוב?:wink:

נ.ב-אל תתפטה ל BOSS הזה בשום מחיר זול יותר,ושלא ימכרו לך סיפורים על הקרוס שלו.

פורסם
בוא אני יפתור לך את הבעיה בצורה הכי טובה-קח את ה JBL,אל תתקרב ל BOSS,מספיק טוב?:wink:

נ.ב-אל תתפטה ל BOSS הזה בשום מחיר זול יותר,ושלא ימכרו לך סיפורים על הקרוס שלו.

תודה רבה על התגובה, אבל אני אחד שאוהב להבין אז אשמח אם תוכל להסביר לי למה, קיבלתי עלו המלצה חמה מאוד בE&A, אני כבר לא יודע מה לחשוב, מה שבעל מקצוע אחד אומר שזה הבסט הבעל מקצוע השני אומר אל תגע...

פורסם
אם אני לא טועה ה BOSS הזה הוא מגבר סיני,מה עוד שהוא לא מתקרב לחצי מההצהרות עליהם הוא רשום.

השאלה היא כמה הפונקציה של GAIN CONTROL לסאב היא חשובה, אני מזכיר שאין לי אפשרות לשלוט על זה דרך המערכת האינטרגלית, חוץ מזה מה שמפליא אותי זה שגם בE&A וגם ב"לה קאר" התגאו בו מאוד והמליצו בחום..

דרך אגב אתה יודע להסביר לי על המושג קרוס מלא והאם הפונקציה קיימת בJBL?

פורסם

יש לך קרוס טוב ב JBL,ה GAIN משמו שציינו זאת שטות,גיין קיים בכל מגבר בסיסי,הכוונה לשליטה,וגם פה ה JBL לא נופל.

אין לי נסיון עם לה-קאר אבל מהתבוננות במחירים שלהם הם מגזימים-וגם מחזיקים מעט ציוד לא מי יודע מה ככה שתשכול שמה שהם אומרים זה כדי להיפטר מסחורה עלובה כניראה.

נ.ב-חוק לחיים-לעולם אל תסתמך על מה שמוכר בחנות אומר לך,רק מבעלי נסיון כמו הפורום.

וגם את תתפטה לסגנון הזה:"אני מוכר את זה ב2000 שקל וזה עף חוטפים לי הכל,אבל בשבילך 1500 אני ילך לקראת"-חארטה!

פורסם
יש לך קרוס טוב ב JBL,ה GAIN משמו שציינו זאת שטות,גיין קיים בכל מגבר בסיסי,הכוונה לשליטה,וגם פה ה JBL לא נופל.

אין לי נסיון עם לה-קאר אבל מהתבוננות במחירים שלהם הם מגזימים-וגם מחזיקים מעט ציוד לא מי יודע מה ככה שתשכול שמה שהם אומרים זה כדי להיפטר מסחורה עלובה כניראה.

נ.ב-חוק לחיים-לעולם אל תסתמך על מה שמוכר בחנות אומר לך,רק מבעלי נסיון כמו הפורום.

וגם את תתפטה לסגנון הזה:"אני מוכר את זה ב2000 שקל וזה עף חוטפים לי הכל,אבל בשבילך 1500 אני ילך לקראת"-חארטה!

בעצם גם בJBL יש GAIN CONTROL אבל אני אצטרך לגשת למגבר כדי לכוון ולא יהיה את השלט הקטן הזה שמגיע בBOSS?

אם ככה אז עדיף לי JBL אני אוהב אסטטיקה..

בכל זאת יש מצב לקבל הסבר קטן על המושג קרוס?

פורסם
בוא נתחיל אחרת ,תן תקציב מקסימאלי שאתה מוכן להשקיע

תציין מה הדרישות שלך ,ונמצא לך את השילוב הטוב ביותר למחיר.

תקציב מקסימלי 2000 ש"ח מגבר 4 ער' + סאב 12" חשוב שיהיה מותג ולא סיז"ל.

פורסם

לא הזכרתה סאב,אבל המלצה שלי היא לשמוע כמה סאבים בתקציב הזה.(תיקנה את ה GTO1004 לדעתי) וסאבים יש כמה אפשרויות,ES300 של הרץ שאני מאוד אוהב,סרווין ווגה HED12,רוקפורד,ויש עוד טובים ששחכתי.

פורסם

אם אתה מתכוון לחבר את המערכת המקורית למגבר 4 ערוצים

אז תצתרך גם מנחת 4 ערוצים איכותי ,בעזרת המנחת תוכל לחבר את הרמקולים למגבר ללא שימוש

ביציאות RCA שלא נימצאות במערכות מובנות ,מנחת 4 ערוצים איכותי עולה 700 שח

פתרון אפשרי וטוב זה לרכוש מגבר איכותי כמו SRX4 של אודיסון שכולל כבר מנחת 4 ערוצים בתוכו

המגבר הנ"ל עולה 2000 שח,וחוסך לך רכישה של מנחת.

http://www.pompa.co.il/pl_product~SRX4~109~720.htm

בכוונה השארתי את הסאב לסוף כי אני מניח שגם תצתרך לרכוש קומפוננט

מה התקציב שלך לקומפוננט +סאב.?

פורסם

אני לא חושב שהמגבר הנ"ל של אודיסון עולה 2000 שקל!

וגם אם כן,לדעתי זה לא שווה,מבלי לזלזל באיכות הגבוהה של אודיסון,המגבר הזה חלש ודוגל באיכות נטו נקודה!

אני לא בטוח שזה מה שפותח השרשור מחפש.

• תוכן חדש...