Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב , על האוטו יש כרגע 185/60/14 , הייתי רוצה לעלות ל195/50/15 , מה אני צריך לעשות חוץ מלקנות?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה שזה יהיה תקין , עברתי את השלב של לריב עם השוטרים על מידת צמיגים.

שמעתי שאפשר לעלות מידה אחת וזה לא מהווה בעייה , זה נכון או לא?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
אני רוצה שזה יהיה תקין , עברתי את השלב של לריב עם השוטרים על מידת צמיגים.

שמעתי שאפשר לעלות מידה אחת וזה לא מהווה בעייה , זה נכון או לא?

זה לא נכון.

יש שרשור מרוכז בפורום הטכני שדן בדיוק בנושא הזה. חפש אותו ושאל שם איזה מידות מאושרות לרכב הנדיר שרכשת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום התעסקתי קצת עם הגרוטאה ,

ניקיתי מערכת קירור ועשיתי שטיפה ממש יסודית לתא המנוע ולמנוע וכמובן בסוף התהליך בוצע היבוש המסורתי של הדיסטרבוטור.

תא מנוע לפני

orig_FE4EC7966C40436EB7857AB7DFD16E34.JPG

תא מנוע אחרי

orig_A88D5E989FDF4C709B08139691E5393E.JPG

orig_680D02312C1D4020BC0A62EDCF253D45.JPG

orig_644CAC31AA99494192C5183869A7715E.JPG

וקצת תמונות של הגרוטאה מתחת לעץ

orig_8B51BC823C2748D79BA59A8153887357.JPG

orig_3F886B286494456A90FD07FAF1B2594A.JPG

פורסם

תתחדש! אוטו יפה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת באיחור, קבל ברכות ממני, תתחדש ותהנה מהרכב.

כמו שכבר כתבתי בתחילת השירשור, אני מאוד מתחבר לבחירה הזאת.

כלומר לא להונדה אקורד 86' ספציפית, אלא באופן כללי - כלומר מכונית ישנה, פשוטה ועממית יחסית, שלא יובאה באופן סדיר, ונדירה בקנה מידה מקומי.

פורסם

יש לי אופציה להחליף גלגלים ל:

195/60/15

195/50/15

205/55/15

כמובן באישור .

מה אתם ממליצים ? אני חושב של 195/50/15 בעדיפות ראשונה.

פורסם

אני חושב כמוך 195/50/15 לפי דעתי יתנו את הביצועים הטובים ביותר ויראו מצויין,

205/55/15 יראו אגרסיביים מידיי על האוטו.

פורסם

היום החלפתי צינור דלק ופילטר דלק ,

כדי לעשות את זה הייתי צריך להוריד את התיבת אויר וחלק מצינורות הואקום (שכה יהיה לי טוב... יש ברכב הזה את מערכת הואקום הכי מטורפת שראתי) ,

כמובן שחלק מצינורות הואקום בכלל לא היו במקומם הנכון.

כמו כן , החלפתי את הפלאגים , כמובן שאחד מהם לא התאים למפרט של הרכב ואפילו היה משוחרר ומתנדנד..

:-P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...