Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או אולי רכב הובא ע"י עולה חדש כשהוא בן יותר שנים ואז לך תדע כמה ידיים עבר קודם לכן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה משנה כבר 18 או 28 .. בתול הוא כבר לא יהיה.

בנתיים ככל שעוברים הימים , המוכר מראה את פרצופו האמיתי , הוא שקרן מארץ השקרנים , אין לו מושג מה זה האוטו הזה ,הוא כמעט 100% סוחר טיפש וקטן,

הוא עדיין טוען שזה פרלוד , בטלפון הוא ממשיך להגיד יד שלישית , וכל כמה שניות הוא נשבע בילדים שלו על כל מיני דברים שאין לו מושג בהם (הוא מוכן להשבע בילדים שלו שהג'נטים שיש על האוטו מקוריים של הונדה) , נראה לי הילדים שלו כבר קיבלו שפעת חזירים מרוב שהוא נשבע בהם.

טיפוס מגעיל ונאלח.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אם זה המצב, הכל קם ונופל על המחיר.

מותר לשאול כמה מבקשים על כזה רכב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבקשים את האוטו שלי .. כלומר "ראש בראש".

סיכמתי עם המוכר על תוספת כסף מצידו , הוא הסכים , אז פירקתי את המערכת ואת החיישן של כביש 6 , הוצאתי את כל הפקלאות מהאוטו למחסן שלחתי את ההורים לקחת יפוי כח מהדואר ולחתום ואחרי שעתיים המגעיל הזה מתקשר להגיד שלא מתאים לו.

לי יש אסקורט 96 זטה עם 140000 ק"מ יד שניה , אזעקה , קודן , צמיגים חדשים (185/60/14 ברשיון)

ארבעה בולמים חדשים חדשים , מצבר חדש לגמרי ,ריפוד חדש פנימי של התקרה ,אחרי טיפול גדול כולל טיימינג , האוטו ממש שמור צבע מקורי עם דפיקות קטנות ממכוניות שחנו לידו ,אצלנו מ98 בערך.

אני נוסע איתו 3000-4000 ק"מ בשנה +- , לכן לא אכפת לי לקח משהו קצת יותר הרפתקני.

:roll:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אחרי שהתעמקתי בתמונה השנייהזיהיתי איפה נמצא הרכב וראיתי אותו חונה בשישי בערב.

חיצונית הרכב נראה מעולה, אין סימנים של מכות או אבק, מה שבאמת מכער ברכב זה שמישהו שם לו כונס לא קשור על המכסה מנוע.

אגב מאחורה כתוב לו "פרלוד" ורשום לו גם "טורבו" בצד השני ושניהם באותיות לא מקוריות שניתן לרכוש בחנות שמוכרת אותיות מברזל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל הדברים ניתנים להסרה בקלות.

מצאתי עוד אקורד , מודל 89 מנוע 2000 יד שלישית עם 75000 מייל.

הגימור של האחרונה מפואר יותר , אבל היא בהחלט פחות "מדליקה" מכיוון שהיא סדן ולא האצ'בק.

הבעלים של ההאצ'בק ממש הרגיז אותי והוריד לי את החשק לקנות ממנו.

פורסם

תן לו חודש חודשיים להתייבש ואז תרים לו טלפון, זה בד"כ פותר את הבעיה של הטיפוס על העץ. הוא יבין באיזשהו שלב שכאשר הרכב חונה אצלו בחניה הוא מוציא עליו כסף במקום להרוויח עליו כסף (משלם ביטוח, טסט וכו').

אין הרבה משוגעים שמוכנים לקפוץ על המציאה. מכיוון שיש לך רכב לשימוש יומיומי אז לא נגרם לך איזשהו נזק.

ולסיום תתנחם בעובדה שאתה לא צריך להתחתן איתו אלא רק לקנות ממנו את הרכב ולכן אין לך מה להפגע ממנו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הגישה שלי בדרך כלל במקרים כאלה היא כזאת: ראשית, אם המוכר מפוקפק עדיף לוותר - אלא אם כן מדובר ברכב נדיר, שזה המקרה כאן. ולכן - אני פשוט מתעלם מכל מה שהמוכר אומר. לגמרי. אני מסתכל על הרכב היטב היטב - ומחליט כמה אני מוכן לשלם עליו.

הסיבה שאני עושה כך היא שאין לי כוח לנסות להחליט אם המוכר מנסה להטעות אותי בכוונה, או שהוא לא מכיר את רכבו (בהחלט יתכן), או שניהם גם יחד, ומה זה מעניין אותי בכלל? אני קונה את הרכב ולא את המוכר.

דני

פורסם

חבל שלא רשמתי בהודעה גם שאני אזכה גם במיליון דולר, או במילים אחרות הוא שינה את דעתו מהר מאוד.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זהו , הגרוטאה שלי .

היום עשיתי לה טסט , עברה בקלות האמת .. אישור לרכב מיושן קיבלתי בקלות נכנסתי לטסט ויצאתי מהצד השני .

ביציאה מהטסט הורדתי מהאוטו את כל הכונסים והפולטים למיניהם ואת האנטנה אה-לה-ניווט לוויני שהייתה מעל החלון האחורי ואת המסגרות של מספרי הרישוי הנראים מרחוק כמו שרשרת .. הכל למסירה אם מישהו מעוניין (שכה יהיה לי טוב).

כשהגעתי הביתה , פתרתי את בעיית הסחיבה , לאוטו לא היה פילטר אויר אז קניתי לו פילטר שהכי דומה למה שאני צריך והתאמתי אותו עד שאקבל את הK&N מחו''ל.

והנה , אני יוצא לדרך חדשה :wink:

פורסם

תחחדש מקווה שהאוטו הזה יגיע סוף סוף לידיים טובות ויעבור פרוייקט מעניין.

אגב, מעניין אם הקריית גתי יודע על האקורד סדאן שנת 87 שהסתובבה לפני 3 שנים בקריית גת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש ביד 2 אקורד סדן מודל 89 , נראית טוב יחסית והנתונים שלה יותר טובים מזו שלי.

בכל אופן ,

בנתיים עשיתי ניקוי קרוברטור וזה עולם אחר , פתאום שומעים את המנוע עושה גרררררררררר במקום מממממממממ... (אין דרך טובה יותר להסביר את זה).

תמונות בסופ"ש , אני מקווה , כי מחר אני אשב לשטוף אותו טוב טוב מבפנים ומבחוץ , כמו כן , לשטוף טוב את מערכת הקירור שנראית מלאה בבוץ.

:-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...