Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסופרב הגיעה :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב על הרכב החדש. תתחדש.

זה רכב שאני מאוד אוהב, וכן, אני גם חושב שהרכב בכלל לא מכוער,

לדעתי העיצוב שלו מדהים, איכות ואבזור שלא מביישת אף רכב סלון,

מחיר מצוין. בקיצור, עשית בחירה מעולה.

מחכה בקוצר רוח לתמונות.

שלומי.

פורסם

מזל טוב על הקניה!!

זה פורום שיש לו אהדה אפילו דתית לסקודה! עם כל הכבוד לאבזור המטורף (ויש המון כבוד) לעניות דעתי זה אחד הרכבים הפחות יפים שיש על כבישי ישראל.

פורסם
מזל טוב על הקניה!!

זה פורום שיש לו אהדה אפילו דתית לסקודה! עם כל הכבוד לאבזור המטורף (ויש המון כבוד) לעניות דעתי זה אחד הרכבים הפחות יפים שיש על כבישי ישראל.

על טעם ועל ריח....יבושם לך.

לעצם העניין, הטרוניה העיקרית נוגעת לאחוריים של הסופרב. הסיבה לצורה המעט מוזרה היא כפולה. קודם כל, היכולת לספק מרחב אינסופי במושב האחורי למרות רוחק סרנים של 276 ס"מ יצרה צורת דמויית לימוזינה, בה החלק האחורי מעט קטן. סיבה נוספת זו הטווינדור, כלומר היכולת לפתוח את הבגאז' כארבע וכחמש דלתות (קיים בוורסיה הרבה פחות מוצלחת ברכבים אחרים). אז אם זה המחיר תמורת פונקציונליות מדהימה, אני שמח לשלם. אבל....כאשר מסתירים את התרנגול (ואיתו את הדעות הקדומות) הרכב נראה מדהים בעיני רבים.

פורסם

תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל סקודה מציעה תמורה מצויינת לכסף בכל קטגוריה. במקרה של הסופרב זה כמעט לא הגיוני מה שמקבלים עבור הכסף.

גם אני לא אוהב את העיצוב אבל זה מחיר קטן בעבור התמורה.

emotion of motion

פורסם

בחיים לא היה שרשור כזה ארוך על רכב חדש, שמסתבר שהוא לא אפילו של פותח השרשור אלא של אביו, ועוד ללא תמונות.

תהיו לי בריאים!

:oops:

Twincharger Stratified Injection

פורסם
בחיים לא היה שרשור כזה ארוך על רכב חדש, שמסתבר שהוא לא אפילו של פותח השרשור אלא של אביו, ועוד ללא תמונות.

תהיו לי בריאים!

:oops:

אכן מדהים!! האתר הזה מתחיל להראות כמו חברה בת של צמפיון.

פורסם

מה הקטע לבקש תמונות? תצאו לרחוב ותראו סופרב. היום בחצי שעה ראיתי 3 סופרבים (2 בצבע חציל מהמם ואחת כסופה).

• תוכן חדש...