Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין אבל אין!!!!!!!!!!

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טלאור...אחד הנתנייתים ה"פחות מפותחים..." :twisted: לא יודע שצ'ופה זה בורגריה...

הוא בטוח (כמו רוב הנתנייתים...) ש"התורכיה" היא מדגם מייצג למה שקורה בכל העולם... הזן הנתנייתי הזה לא מודע לעולם שסביבו ,אלא לחלק הקטן שמכיל את נתניה (לעיתים גם חדרה נכנסת לחלק הזה...יאשה פאשה והאשכים....)

לאלה מבינכם שלא מכירים : "התורכיה" - מוסד בורקס נתנייתי ידוע שבו נפגשים המשפרים הנתנייתים (קולט\אקנסט גי.טי.איי\הונדהGT וכו' וכו'...) יושבים ואוכלים בורקס גבינה+מיונז+חריף+מלפפוןחמוץ , בד"כ בשעות לא הגיונית לאחר היציאה של יום שישי... מה שנקרא הבורקס שגורם "ליציאה שאחרי היציאה"...אם אתם מבינים למה אני מתכוון :twisted:

כרגע הרגת אותי סופית

כואב לי העצמות של הלחיים מרוב צחוק...

פעם הבאה בבקשה תתחשב !

#%@%@$^#^&*

פורסם

:lol::lol::lol::lol:

אני חייב לבוא פעם לנתניה.

עד אז - אין על צ'ופה. אין על לראות4 ראלי על המדרכה, איך אנשים מסתכלים.

איך 3 נראות כמו ג'יפים קטנים ולבנים.

ד"א - אתם תראו אותי הרבה באזור. לקחתי על עצמי פרוייקט התנדבותי ואני מתכוון לבקר שם הרבה.

(כן. אני אשכרה מתנדב למשהו שלא קשור לאוטו :lol: )

נ.ב-

"יאשה,פאשה והאשכים..."LOL!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

השלדה של A3 וגולףGTI זו באמת אותה שילדה

וזה לא ממש מצחיק לדעתי זה יותר קרוב לעצוב

ביחס לגולף GTI MK2 זצ"ל

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...