Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] Volkswagen CrossPolo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל אופנת "הדבק פגושי פלסטיק מסביב לאוטו, הגבה אותו קצת ותמחרו ב20,000 ש"ח יותר".

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מדהימה הפולו הזו.

נשארו בערך אותם הקווים עם ליטושים מודרניים ויצא מצוין.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

באמת שלא הבנתי את האופנה הדבילית הזאת של גרסאות ה"שטח" לכל מיני מכוניות כמו רומסטר וכאלה.

אם כבר שיעשו את זה למאזדה 3, גם ככה היא נמצאת בשטח, לפחות שתיראה טוב.

Polo 2012

פורסם

מה אתם לא מבינים?

במקום למכור פולו ב- X, מוכרים אותה ב- X+20%.

זה שחובבי שטח אמיתיים לא יקנו אותה, זה משהו אחר.

אני מתאר לעצמי שהרבה שקשה להם למצוא חניה, יעדיפו את הרכב הזה, בכדי שיוכלו לעלות על מדרכות... (או על רכבים אחרים, כמו שקורה יותר מדי בזמן האחרון...)

פורסם

אכן. לי בתור חיית מדרכות ( בצורה חוקית לחלוטין, כדי להקדים את כל החסודות) מאוד קשה עם רכבים רגילים בגובה פגוש של 12 ס"מ. בדיוק מסיבה זאת רכשתי SX4 5D וגם מסיבה זאת אני מחכה לשקודה YETI ולא קפצתי על פולו TSI כפי שחשבתי שאני אעשה. אין שום יישום אחר לכל השטויות האלה.

• תוכן חדש...