Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב אודי A3 שנת 2002 כפי שחלקכם בטח יודעים אין ברכב מקום לדאבל דין האם יש איזה רעיון לבניה או שינוי מבנה כלשהוא שיאפשר לי להתקין דאבל דין ברכב?

אני מצרף תמונה של הפנים ברכב בכדי שתראו על מה מדובר.

תודה

*הרכב בתמונה לא שלי התמונה נלקחה מיד 2

m2com3yt4em1.jpg

פורסם

אם תתן לנו תמונה של הרכב הספציפי שלך, תמונה ברורה יותר, נוכל לעזור לך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ALPIN שלום,

איזה חלקים דרוש לפרוייקט הזה? אני חשבתי על להוריד את הבקרת אקלים במקום התא אחסון הקיים בדומה לתמונה הזאת

השאלה היא אם מסך דאבל דין 7' הוא באותו גודל כמו הדאבל דין הקיים בתמונה ואם לא אז דרוש חלקי פלסטיק מסביב לדאבל דין האם אתה מחזיק חלקים כאלו?

תודה

sport-2.jpg

פורסם

לא נראה לי שאני יעשה את זה בעצמי כנראה שאני יבוא לעשות את זה אצלך.. אשמח אם תענה לי להודעה פרטית.

האם המתאם הזה יתאים ומה שבעצם אני צריך זה רק לפרק את המזגן לפרק את התא ולהלביש את המתאם הנ"ל?

http://www.passionauto.co.uk/products/car-audio/fitting-accessories/fascia-plates/double-din/autoleads-dfp-05-09-audi-a3-double-din-stereo-fascia-adaptor-kit.php

תודה

• תוכן חדש...