Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן טוראן 1.4 Tsi 140 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה אתם יודעים על פולקסווגן טוראן עם מנוע 1.4 Tsi 140 כ"ס?

צריכת דלק?אחזקה?סחיבה בעליות?מנוע חזק?בעיות?האם הביטוח גבוה בגלל מנוע?כן/לא?

מה יתרונותיו וחסרונותיו של מנוע Tsi?

פורסם

על מנוע ה-TSI:

"התכונות הייחודיות בטכנולוגיית TSI, אשר פולקסווגן היא הראשונה והיחידה שמציעה אותה, היא צירוף של הזרקת ישירה של בנזין ומגדש-על טורבו כפול. המגדש הכפול הוא מגדש-על מכני יחד עם מגדש טורבו משני, והוא מפיק את הנתונים הטובים ביותר לליטר, בהשוואה לכל מנוע של ארבעה צילינדרים מתוצרת כלשהי."

ההסבר המלא כאן.

אני מכיר את המנוע הזה בגולף TSI 2008 שברשותי כבר למעלה משנתיים. מנוע חזק בשילוב עם גיר DSG, עושה עבודה מצויינת.

לא יודע מה הפרש המשקל בין שתי המכוניות אבל נראה לי שזה זניח.

צריכת דלק טובה, קשה להצביע על מספר מדוייק כי עם מנוע כזה, אתה לוחץ יותר באופן טבעי כדי להרגיש אותו. הרכב בעל ציון ירוק נמוך.

טיפולים שיגרתיים אופייניים לטיפול במורשה יבואן.

מחיר הביטוח לא מושפע מסוג המנוע.

פורסם
על מנוע ה-TSI:

"התכונות הייחודיות בטכנולוגיית TSI, אשר פולקסווגן היא הראשונה והיחידה שמציעה אותה, היא צירוף של הזרקת ישירה של בנזין ומגדש-על טורבו כפול. המגדש הכפול הוא מגדש-על מכני יחד עם מגדש טורבו משני, והוא מפיק את הנתונים הטובים ביותר לליטר, בהשוואה לכל מנוע של ארבעה צילינדרים מתוצרת כלשהי."

ההסבר המלא כאן.

אני מכיר את המנוע הזה בגולף TSI 2008 שברשותי כבר למעלה משנתיים. מנוע חזק בשילוב עם גיר DSG, עושה עבודה מצויינת.

לא יודע מה הפרש המשקל בין שתי המכוניות אבל נראה לי שזה זניח.

צריכת דלק טובה, קשה להצביע על מספר מדוייק כי עם מנוע כזה, אתה לוחץ יותר באופן טבעי כדי להרגיש אותו. הרכב בעל ציון ירוק נמוך.

טיפולים שיגרתיים אופייניים לטיפול במורשה יבואן.

מחיר הביטוח לא מושפע מסוג המנוע.

יש אנשים אומרים שצריך להפעיל/לחמם הרכב רבע שעה לפני נסיעה לגמם לשאר אותו מופעל רבע שעה אחרי הנסיעה להתקורר.האם זה נכון?

פורסם
סחיבה בעליות?

אתה שואל ברצינות? ראבאק מה אתה בשנות ה70?

כמו שגולף כתב לך, אין בעיה עם עליות. אם תרצה תוכל לעלות לירושליים/חיפה במהירויות שישללו לך את הרישיון לזמן ארוך..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
אתה שואל ברצינות? ראבאק מה אתה בשנות ה70?

כמו שגולף כתב לך, אין בעיה עם עליות. אם תרצה תוכל לעלות לירושליים/חיפה במהירויות שישללו לך את הרישיון לזמן ארוך..

תראה הספק הוא 140 כ"ס למשקל 1500 ק"ג וזה קצת מדאיג.

פורסם

הכי פשוט, קח את האוטו לנסיעת מבחן, תלחץ על הגז ואתה תראה לבד שתפסיק להיות מודאג.

לגבי חימום וקירור, זה מומלץ, אבל בטח לא 15 דקות, אני מניח שדקה תהיה מספקת (אלא אם כן "קרעת" את האוטו לפני כן).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
הכי פשוט, קח את האוטו לנסיעת מבחן, תלחץ על הגז ואתה תראה לבד שתפסיק להיות מודאג.

לגבי חימום וקירור, זה מומלץ, אבל בטח לא 15 דקות, אני מניח שדקה תהיה מספקת (אלא אם כן "קרעת" את האוטו לפני כן).

אם אני קונה אולי רק רכב חדש 2010

• תוכן חדש...