Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

עם הקמת ההתאחדות החדשה לספורט מוטורי, נרתמנו (מספר חברים) להובלת שינוי הרוח בתחום בדגש על גיבוש כלל העוסקים בענף ורתימתם לעשייה לקידום הענף.

לאור זאת, הוקם המועדון המוטורי הישראלי 2010 אשר ירכז תחת ההתאחדות שקמה את תחומי הראלי לסוגיו (למעט ראלי קרוס השמור לעמותה אחרת שכבר הצטרפה להתאחדות).

אנו קוראים לכלל הספורטאים הפעילים וכן, לכל מי מהעוסקים בתחום, אשר הנושא יקר לליבו - להצטרף אלינו ולהיות חלק מההקמה של הספורט הזה בארץ וזאת, על בסיס דמוקרטי, שוויוני ומקצועי מלא. אנו מפצירים בכלל העוסקים בענף להשאיר מאחור את משקעי העבר ולהצטרף כחברים שווים לעשייה.

מצ"ב הודעה רישמית וטפסי הצטרפות למעוניינים.

בברכה,

אלון חלווה, בשם המועדון המוטורי הישראלי 2010.

נ.ב.

אפשר להגיב לשרשור זה, אולם אבקש לא לעורר מריבות מיותרות - בשביל זה יש את השרשור המקביל...

:lol::wink::lol:

אלון

הזמנה לאסיפה כללית - בחירות - הקמה - פב' 2010 - וורד ישן.doc

טופס הצטרפות למועדון המוטורי הישראלי 2010 - וורד ישן.doc

פורסם

לבקשת חלק מהחברים ולקראת הבחירות מחר - אני מצרף מסמך המפרט את עמדותיי וכוונותיי באם אבחר.

המסמך מפרט מבנה עתידי למועדון – מבנה, שאני חושב שיביא לסוף למלחמות בין הנהגים.

המסמך מפרט תוכנית עשייה חצי שנתית שאחריה בכוונתי להחזיר מנדט לאסיפה הכללית ולקבל אישור להמשך הדרך או לשינוי שלה.

בכל מקרה, אין ברצוני להמשיך בתפקיד מעבר לקיץ הקרוב. אם המהלך יצליח – מה טוב! אם לא, אשמח לראות סוס אחר סוחב את העגלה.לעיונכם. תודתי מראש למי שיתמוך בדרך המוצעת.

בברכה,

אלון חלווה

פניה אישית לחבריי המועדון - בחירות 2010.doc

פורסם

שיהיה בהצלחה לכולם ולכל מי שיבחר.

תיקון קל - בוינגייט הוסמכו מדריכים ומנהלים מקצועיים. הבוחנים הוסמכו באיגוד המוסכים או במכללת עתיד.

הערה -(סליחה אם אני מתערב בעניין לא לי) נראה לי שיש צורך בעוד 2 ועדות: ועדת משמעת וועדת ביקורת.

ברק

פורסם

אכן כך, ברק.

אבל אי אפשר עם 40-60 חברים לפזר הרבה ועדות - גם לכל אלו אני לא בטוח שכולם ירתמו.

רוב הנהגים ואני בינהם, רוצים רק לנהוג. עושים את העבודה, מחוסר ברירה.

כרגע ע"פ התקנון הועד שיבחר מחזיק בסמכויות ועדת משמעת ויהיה מבקר - כפי שהיה עד היום.

ד"א נדרש רק מבקר חשבונאי.

אלון

פורסם

למען הסר ספק, אני רוצה להבהיר:

המועדון המוטורי הישראלי 2010 - הוא בעצם IRDA לשעבר.

עקב ההכרה ב IRDA כהתאחדות ותרומת העמותה הרשומה, חשבון הבנק וכו' להתאחדות, היינו מחוייבים מבחינה מבנית להקים מועדון שירכז את התחומים שאושרו לנו - תחת ההתאחדות. אני וחברים אחרים, ביקשנו לנצל הזדמנות זו - של ארגון מבני חדש, על מנת לאחד את השורות ולקבוע מבנה שאולי סוףסוף יביא לשקט ולהתמקדות בעשייה. יש כאן הזדמנות לדף חדש לכולנו ולנסות לעשות את הדברים נכון מהבסיס. אני מקווה שכולם יגיעו היום. אין לי יכולת (בעיית זמן) להתקשר עכשיו לכולם, גם לחברים שלא היו מגיעים עד היום אבל אני מצפה שגם מי שלא דיברנו איתו ישירות, יראה בהודעה זו הזמנה אישית ויבוא.

ויש הרבה כאלו שלא הספקנו לדבר איתם ומצפים שיגיעו:

נתן פליי, שי שמעוני, דודי לזר, חמאדה עודה, יניב בוסקילה, אורי כהן, ניצן לוי, ג'וני, מרק קרייצמן, צביקה כנעני און יעקובסון, ועוד אחרים שבוודאי שכחתי, נהגיי ה"נוביס" של מועדון מירוצי ישראל, הנווטים של הנהגים שהזכרתי, נהגיי עבר כמו חנן וולוצקי, צבי לייט, אילן אהרון וכו' כמובן גם שהנהגים שפרשו בעבר מוזמנים לחזור ולהצטרף (הדגשתי זאת בכל הזדמנות).

מי שלא יכול להגיע ורוצה להצטרף - שפשוט ישלח את טופס ההצטרפות שפורסם פה, מלא.

מקווה שתגיעו,

אלון

פורסם

שלום רב.

אני לא מכונאי או משהו כזה.

אני אוהב את התחום וכמו שאמרתם זה מאוד יקר לליבי.

אשמח להצתרף עם מחפשים סתם חברים לעזרה.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אלון,

למה במצע שלך לא מוזכר עניין זכות הבחירה לנהגים פעילים בלבד? לפי מה שזכור לי זה היה עניין עקרוני עבורך.

איך מתנהלים העניינים בהתאחדויות אחרות בספורט, כדורסל/טניס וכדומה?

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב,

כרגיל אתה מחפש לתקוף. ביקשתי לא לעשות זאת פה, אבל אענה לך בכל זאת. (יובל מלמד שאל זאת המייל בין הנהגים וקיבל תשובה - גם אתה מכותב שם - ולכן ברור לי שמטרתך שוב לתקוף).

אי אפשר לקבוע שרק נהגים יצביעו. זה בניגוד לתקנון המצוי וכך - בניגוד לחוק!

קרא את התקנון המצוי ותמצא - כי כל חבר עמותה רשאי לבחור - להיבחר ולהינות מכל שירותי העמותה.

אם רוצים עמותה שבה רק הנהגים מצביעים - אז רק הנהגים יכולים להיות חבריי עמותה.

המועדון המוטורי הישראלי 2010 רוצה לתת במה לכלל העוסקים בתחום. גם למרשלים. גם למתנדבים שעומדים בשמש כדי שאתה תוכל לנהוג בביטחה.

המגבלה היחידה שנראה שמותר להגביל והיא תעבור אצל רשם העמותות בשינוי תקנון היא להגביל את מי שיכול להיבחר. יש לכך תקדימים. כתבתי גם ליובל מלמד לשאלתו - אם משפטית יהיה ניתן להגביל זכות בחירה רק לנהגים - אז זה שווה בחינה. גם שחף כתב לו זאת. אבל אז אתה יוצר שתי מעמדות. חבר משפיע וחבר שלא משפיע. לי לא נוח עם זה.

מה שכן - ברור לי שהנהגים אלו שצריכים להשפיע על עתידם ולכן אם הדרך הכי פחות גרועה היא בהגדרת הנבחרים - אז אני חיי עם זה טוב. גם שאר חברי העמותה שאינם נהגים יכולים לקבל זאת יותר בקלות - בכל זאת העמותה היא למטרות הספורט והספורטאים - בכל זאת ניתנת זכות הצבעה והשפעה גם למי שתורם ואינו נהג.

אם תשים לב למבנה הועדות המקצועיות שהצעתי, תגלה שיש בהם ייצוג משפיע גם למי שאינו נהג אבל מומחה בתחומו.

הדוגמא הכי טובה היא למשל איש מקצוע כברוך לביא.

ועד רק של נהגים יכול היה להחליט שחגורות טובות ל 20 שנה ואולי לנסות אפילו להכשיר את השרץ הזה - כי זה חוסך כסף לנהג. ועדה מקצועית מחוייבת לבטיחות והמלצתה לועד תהיה מקצועית נטו. הועד - שהוא מורכב רק מנהגים - ייתקשה לערער על קביעה מקצועית בלי טענה משמעותית - וכך יעשה הדבר הנכון. קוראים לזה מנגנוני איזון.

אבל עזוב, אני מבין שאתה לא תשתכנע לעולם. אתה מקובע בתעלה שלך ולי אין שום רצון לנהל איתך קרב חפירות.

תרצה תשובות - אתה מוזמן לבוא היום בערב - להצטרף לעמותה ולהעלות טענותיך בצורה דמוקרטית כחבר מן המניין.

אם אתה לא מצטרף - מה לך ולעניינים הפנימיים של חברי המועדון? (נא לא לענות - זו שאלה רטורית)

אלון חלווה

פורסם

אלון, אני לא מחפש לתקוף!

את המיילים אני לרוב מוחק לאחר הקריאה, את המצע שלך פרסמת פה וקראתי אותו פה ולכן גם הגבתי פה!

לפי הזכור לי, באירדה בעבר, לפי התקנון (ואני בטוח שאתה זוכר את זה טוב) יכלו להצביע ולהיבחר רק מייסדים!

שלב מאוחר יותר, כולם יכלו להצביע.

שלב מאוחר יותר נתנו לשלשה "לא מייסדים" לשבת בוועד.

אח"כ הוועד נפתח לכולם.

אם מותר היה בעבר לקיים עמותה מסודרת עם תנאים כאלו אז מדוע שעכשיו לא יהיה ניתן?

לא כל כך קשה לגייס עשרים איש שירשמו לעמותה לא כנהגים, הרבה יותר קשה לשכנע נהגים להצביע...

נדב

נ.ב. לדעתי התפוצה פה פחות רחבה מזו של המיילים :lol:

פורסם

אתה טועה ומטעה.

יכלו להיבחר רק מייסדים! להצביע יכלו כולם (אני הצבעתי נגד דני לוי בזמנו - אז אני זוכר). הוא שאמרתי - יש תקדימים וזה עבר ברשם העמותות אז זה בסדר. דרך אגב - בשביל להיות מייסד - כל מה שהיה צריך זה לשם 2500 ש"ח. אז היית יכול גם להיבחר. זה גם בסדר לפי החוק.

אי אפשר להגיד למישהו - אתה חבר, תשלם, תעבוד - אבל לא תצביע - זו בעייה. בדקתי את הנושא ולזה הגעתי.

אני לא חושב שנכון שוב להקים עמותה של 30 40 נהגים.

אני רוצה שכלל העוסקים בענף יצטרפו. בערך כמו החזון של ברוך שליט (אני לא המצאתי את הגלגל - ברוך שליט כבר חשב עליו הרבה לפניי). הרבה יותר קשה לשכנע עשרות או מאות אנשים בתחום מאשר לשכנע 4 נהגים ולהקים עמותה חדשה - ולרוץ לרשות לבקש התאחדות.

אל תשכח שגם למרשלים יש מוח ודעות משלהם, גם למנהלי אירועים, גם לאנשים טכניים. ואם שאלת מה נהוג בחו"ל - אז מבדיקה שביצעתי במועדונים אחרים שם נהוג שבעמותות חברים גם נהגים, גם נהגי עבר לא פעילים, גם מרשלים וכו'. (גם חובבנים ואוהבי התחום). מי שמקבל את ההחלטות זה הקבוצות המקצועניות. בכל מקום יש מבנים אחרים. ועד מנהל, ועד מקצועי נבחר. ועדות ממונות, ועדות נבחרות וכו'.

יש לך הצעה בונה יותר טובה? אתה מוזמן להציע.

ההצעה של עמותה רק של נהגים פעילים הביאה אותכם להיכן שאתם היום - 4,5, אתה יודע מה, 9 נהגים פעילים. לא זה הכיוון הנכון בעיניי. אני כבר הבנתי שאומנם בלי נהגים אין ספורט אבל גם בלי, מארגנים, מרשלים, אנשי תקשורת, אנשים טכניים וכו' - גם אין ספורט. יש רק 30 נהגים שבקושי מצליחים להתמודד עם עצמם.

לזה אני מקווה לשים סוף.

אלון

נ.ב.

להזכירך החוק מדבר על העוסקים בענף ולא רק על הנוהגים בענף. אני לא בטוח שיוסי ניסן מתייחס אל ברוך שליט (כמי שעוסק בתחום) בפחות רצינות ממה שהוא מייחס ליו"ר שלך, גבי סרוגו (נהג) -כמו שאמרתי - העוסקים בענף. ברור שהעוסקים בענף - לא יעסקו בענף אם אין ספורטאים - אין ענף בלי ספורטאים ולכן האיזון של - "כל חבר יכול להצביע" אבל רק "נהג פעיל" יכול להיבחר - הינו איזון נכון לעת הזו. בעתיד (וגם את זאת כתבתי), אני מקווה שאף נהג פעיל לא ינהל כלום! אני בטח לא מתכוון לעשות זאת.

אלון

נ.נ.ב

בכדורגל למשל יש מנהלת ליגה - שם יושבים אנשים של בעלי המאה. בעלי הקבוצות.

אני מעריך שזה מה שיקרה אצלנו כשיגיעו (הלוואי) הספונסרים. הם ינהלו אותנו.

תראה מה קורה אצל גמליאל. הוא יעשה מה שהספונסר יגיד לו. לא מה שברוך שליט, גבי סרוגו או אלון חלווה רוצים. הוא חזר ל IRDA בגלל שהוא רצה? בגלל גבי? בגללך? בגללי?

הוא עשה זאת כי זו הייתה טובת הספונסר שלו. ככה זה בכל העולם (אם שאלת).

פורסם

אלון,

במקום כל הצעקות והתלונות על זה שאני מטעה, על זה שאני תוקף, מחרחר מריבות ועוכר ישראל, יכלת לומר שהבנת שטעית/שינית כיוון. גדולים ממך עשו זאת אריק, ביבי ועוד :).

לא צריך ישר להיפגע ולהתנפל.

בהצלחה בישיבה, שתהייה ישיבה פורה ומוצלחת.

נדב

• תוכן חדש...