Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קיבלתי מהעבודה מחשב נייד של HP מדגם PAVILION DM3-1100EJ

מאחר ואין לי מה לעשות איתו - חשבתי למכור.

למען הסר ספק - זה לא מחשב ששיך לעבודה אלא מחשב שקיבלתי מתנה והוא שלי.

הקופסה אפילו לא נפתחה.

יש אחריות מקורית של HP

המחיר באינטרנט נע סביב ה 5300 שקל.

בכמה יהיה אטרקטיבי למכור?

HP-Pavilion-dm3-big.jpg

פורסם

הייתי מעריך ~4000

כביכול, מי שמעוניין במחשב, והתכוון לקנות אותו בכל אופן, שווה לו לקנות אותו גם ב 5000 ולחסוך 300 ש"ח.

אבל בפועל, אנשים מעדיפים (שלא בצדק לדעתי) לשלם הרבה יותר ולקנות מחנות ולא מאדם פרטי.

1300 ש"ח הנחה צריכים להיות מספיק אטרקטיביים כדי שיקנו ממך ולא מחנות.

פורסם

העניין שהמחשב הוא לא יד שניה אלא חדש.

מי שקונה, לא קונה ממני ואני לא צריך לתת לו אחריות אלא ישירות מHP.

פורסם

בוא נשאל שאלה "ישראלית" , אני בא אליך ממש לקחת את המחשב (ולשתות כוס קפה במרפסת) , או שאתה נותן לי איזה טופס או דף שאיתו אני הולך לחנות/זכיין של HP ומקבל ממנו את המחשב?

אם זו האפשרות ה-1 , זה נחשב "יד 2" , ובישראל זה מספיק כדי לנסות להוריד לך מהמחיר.

אם תמצא אדם ש"מבין עניין" ותכל'ס רוצה מחשב חדש, בלי לחפש בקטנות (פתחת את הקופסה , הדלקת אותו לפניי וכו'...) , תוכל לשאוף למחיר שקרוב למחיר השוק.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מסכים איתך, אבל הנסיון שלי אומר שככה השוק עובד. זה "פסיכולוגיה צרכנית".

גם אני בדיוק מוכר מחשב בן חודש שבקושי השתמשתי בו - LENOVO T400 עם 3 שנים אחריות במעבדות IBM.

המחיר למחשב במפרט כזה הוא 6000 ש"ח ואני מוכר אותו ב 4000.

מאחר ושלך עדיין בקופסה, הערכתי את "ההנחה" כקטנה יותר.

כמובן שאתה מוזמן לנסות למכור אותו במחיר מחירון ולראות כמה יהיו מוכנים לתת לך עבורו.

המחיר שנקבתי בו הוא הערכה על סמך נסיון אישי.

פורסם

הבעיה היא, ברגע שמתקלקל המחשב (אצלי בHP נהרס הלוח אם אחרי שנתיים והיה לי אחריות לשנה ובכל זאת החליפו בחינם),

והבן אדם שקנה ממך צריך לתקן את המחשב, דבר ראשון שהוא יעשה, הוא ישר יסע למעבדה של HP, שם יבקשו ממנו את הקבלה, בלי קבלה לא יכבדו את האחריות, אולי רק אחרי הרבה בעיות וצעקות.

לפי דעתי עדיף לך למכור עם הנחה יפה (אני לא מדבר על 2000 שח מתחת למחיר), ולהודיע אם יש/אין קבלה שלא יבואו בעתיד.

פורסם

ב DELL ו LENOVO לא צריך קבלה ולא טיארה. האחריות מעודכנת במערכת שלהם עפ"י ה service tag של המחשב. אפשר גם לראות באתר החברה את התוקף של האחריות. אני לא מאמין שב HP זה שונה.

פורסם

יש לי את הקבלה.

יש לי את תעודת המשלוח.

יש לי את שם החנות - C-DATA.

תאריך הרכישה רשום והוא 20-1-2010

טנגה, בניגוד למחשב שלך, המחשב הזה עדיין ארוז בקרטון עם מדבקה שסוגרת את הפתח ש"אסור להוריד אם לא רוצים לרכוש".

במחיר מחירון אני לא אמכור, אחרת אני לא אטרקטיבי..

פורסם

אני מודע להבדל בין מחשב בקרטון אטום ובין מחשב מחוץ לקרטון. בגלל זה אני מוכר 67% ממחיר חדש בחנות ואת שלך אני מעריך בכ 75%-80% ממחיר בחנות. 2000 ש"ח פחות לעומת 1300 ש"ח פחות.

שוב, המחיר שנקבתי בו זו הערכה על סמך נסיון עבר, אבל למה שלא תפרסם אותו בכ-5000 ש"ח ותראה אם יש היענות ולאיזה מחיר מנסים להוריד אותך...

פורסם

דרך אגב, תהיה מוכן גם עם הסברים לקונה הפוטנציאלי, למה דגם המחשב שלך שווה יותר מהדגם: PAVILION DM3-1010EJ שעולה רק 4600 ש"ח.

(מה ההבדל באמת ? :? )

פורסם

אין לי שמץ של מושג..

כנראה מעבד אחר, זכרון אחר, כ' מסך אחר או משהו בסגנון.

אגב, הוא מגיע עם צורב DVD חיצוני USB.

פורסם

אותו מעבד.

אותו זכרון.

אותו מסך .

אותו כרטיס גרפי.

אותו דיסק קשיח.

אותו צורב DVD חיצוני.

אותו שאסי.

אותה אחריות.

אני מתאר לעצמי שזה אותו מחשב בדיוק וההבדל הוא שיווקי בלבד...

פורסם

לפי מה שראיתי ב HP - ה 1100 הוא הדגם החדש יותר.

אגב, המחיר של שניהם זהה. 5300 לפי אתר HP. אני מעריך שאם ראית ביותר זול, זה בלי אחריות או יבוא מקביל.

ויש הבדלים.

הדיסק הקשיח הוא 320 גיגה לעומת 250 ב 1010

והצורב הוא חיצוני לעומת פנימי ב 1010.

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011360-4055072.html

לעומת

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4074357-4115908.html

• תוכן חדש...