Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

press לרזמל

Pavi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת אומרת שבבית ההליך לא ממש קשה לביצוע מבחינת מיכשור. השלב הקשה יותר זה התכנון של זה במחשב אם אני מבין נכון

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כדי לתכנן מעגל מן הסתם צריך להבין באלקטרוניקה (אלא אם כן אתה רוצה לייצר מעגלים מוכנים שאנשים מפרסמים משום מה). לגבי התהליך - זה נשמע פשוט אבל יש המון מקום לשגיאה. החלק הטריקי בשיטת הטונר טרנספר זה להעביר את הטונר על הנחושת בצורה מושלמת. אני השקעתי בנייר מיוחד (ולא סתם נייר ממגזין) ולמינטור (במקום מגהץ שלא שומר על טמפרטורה קבועה על כל המשטח) שעוזרים להגדיל בהרבה את סיכויי ההצלחה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
זאת אומרת שבבית ההליך לא ממש קשה לביצוע מבחינת מיכשור. השלב הקשה יותר זה התכנון של זה במחשב אם אני מבין נכון

תיאורטית אתה צודק בתאכל'ס לייצר מעגל מודפס איכותי ומדוייק בשיטת ה-UV הינו תהליך ארוך ומלכלך ואי הקפדה על כול הפרמטרים תגרום לאכזבה.

איזה כייף לי :)

פורסם
אגב - שמעתי המלצות לא למלא את הפדים. החור באמצע עוזר למירכוז המקדח ומונע בריחה. ב- eagle גם יש סקריפט שגם יוצר מעין טבעת קטנה כזה במרכז הפד אם תרצה.

אני בחיים לא ממלא את הפדים בכדי שייהיה לי סימון למירכוז המקדח.

עזוב אותך לרכוש מקדחים ב-EBAY גם בארץ יש שפע זבל סיני במחיר יותר נמוך.

קפוץ לת"א לשחל ותרכוש מקדחי מתק"ש בכול מידה שתרצה וגם HSS.

יש מספר חברות בין לאומיות שמייצרות מקדחים איכותים והם:

DC ,GUHRING ,TITEX, דרומר ואת כולם תוכל לרכוש בארץ.

קצת קשה לי להבין אותך :roll: מצד אחד אתה רוכש מקדחה+סטנד במחיר אסטרונומי ומצד שני אתה חוסך על החלק החשוב ביותר בשרשרת המזון המקדח.

איזה כייף לי :)

פורסם
קצת קשה לי להבין אותך :roll: מצד אחד אתה רוכש מקדחה+סטנד במחיר אסטרונומי ומצד שני אתה חוסך על החלק החשוב ביותר בשרשרת המזון המקדח.

כמו שאתה יודע המקדחים האלה שבירים ברמה היסטרית. אני מתחיל במקדחים פשוטים - כאלה שכנראה יתכלו מהר אבל שלא יכאב לי הלב כאשר אני עושה טעות חובבנית ושובר מקדח של 60 ש"ח. החסכון פה הוא כל החלק העדין והמתכלה - בינתיים התוצאות עם הסטנד והמקדחה החדשה מצויינות. כשאתמקצע אתחיל לעבוד עם מקדחים טובים יותר.

אגב: המקדחים החדשים (המשומשים קלות) שקניתי הם של union tool - חברה יפנית.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
עזוב אותך לרכוש מקדחים ב-EBAY גם בארץ יש שפע זבל סיני במחיר יותר נמוך.

קפוץ לת"א לשחל ותרכוש מקדחי מתק"ש בכול מידה שתרצה וגם HSS.

יש מספר חברות בין לאומיות שמייצרות מקדחים איכותים והם:

DC ,GUHRING ,TITEX, דרומר ואת כולם תוכל לרכוש בארץ.

ניתן גם לרכוש איכותיים אצל נוימו-ווארגוס, רח' יצחק שדה תל אביב, ליד הפסאג'.

• תוכן חדש...