Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30 טופס בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקי מדי. אפילו כסת"ח רגיל לא קיים.

זה נראה כמו בדיקה שאלדן הזמינו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ההמשך תלוי בך. סביר מאוד להניח שאם תיקח את הרכב לבדיקה משלך יגלו שהפגיעה בעקבותיה הוחלפו הדלתות "קצת" יותר חמורה מזאת שתוארה כאן. זה לא אומר שזאת בהכרח סיבה לוותר על הרכב, אבל אם תשב עוד קצת על איש המכירות של אלדן אני בטוח שהוא יצליח למצוא לך רכב קצת פחות פגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נקי מדי. אפילו כסת"ח רגיל לא קיים.

זה נראה כמו בדיקה שאלדן הזמינו.

אתה רציני?

לפי הבדיקה עולה שהרכב עבר תאונה בצד ימין, הוחלפו שתי דלתות והדבר העיקרי הבעייתי הוא שהתאונה הגיעה עד סף הדלתות עצמן.

צריך לבדוק היטב את משמעות התאונה הזאת!

לא חסרות i30 בשוק...רק אם המחיר באמת שווה את זה הייתי הולך על האוטו הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה רציני?

לפי הבדיקה עולה שהרכב עבר תאונה בצד ימין, הוחלפו שתי דלתות והדבר העיקרי הבעייתי הוא שהתאונה הגיעה עד סף הדלתות עצמן.

צריך לבדוק היטב את משמעות התאונה הזאת!

לא חסרות i30 בשוק...רק אם המחיר באמת שווה את זה הייתי הולך על האוטו הזה.

לפעמים יותר זול להחליף דלת מאשר לפרק ולעשות תיקון פחחות וצבע.

לגבי הספים, אתה צודק, לא שמתי לב.

בכל מקרה, כמו שהגשש אומר במערכון הידוע ההוא "הקופאי נראה לך חשוד פינטו? לא רק חשוד אפילו פלילי ... "

הטופס הזה חף לגמרי מכסת"ח רגיל "רעש במערכת תזמון שסתומים / נקישות במעבר הילוכים ... "

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה, וודאי שאקח את הרכב לבדיקה.

במידה והליקויים לא יהיו חמורים באופן יוצא דופן, בכמה אתם חושבים שאפשר להתמקח?

המכיר שאלדן הציעו הוא 85,000 .

שוב תודה,

מיכאל

פורסם

אני לא הייתי לוקח את הרכב הזה. מדובר ברכב נפוץ מאוד ואין שום סיבה לקחת רכב שהוחלפו לו זוג דלתות השד יודע למה. בהנחה שמדובר בתאונה, מה עם כריות האוויר הצידיות? אני ממש בספק אם חברת השכרה תטרח להתקין חדשות.

בקיצור, רד מהעסק. יותר מדי סימני שאלה + מחיר גבוה + כשתרצה למכור את הרכב יעשו לך את המוות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם הייתי מחפש רכב אחר.

כשתבוא למכור את הרכב הרכב שלך יהיה אחד מבין הרבה i30 משומשות, רק ששלך יהיה מהשכרה עם תאונה צידית שבה נפגעו חלקים לא פריקים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חברים, כל רכב שאתם מתעניינים בו ברכישה מאלדן נציג המכירות מדפיס את טופס הבדיקה שהם עשו לו, זה סטנדרטי לחלוטין. מובן שהבדיקה מתבצעת במכון בו אלדן עושים מאות ואלפי בדיקות, מה שאומר שזו בדיקה של אלדן וזה לא פוטר את הרוכש מלבצע בדיקה משל עצמו.

לעצם העניין, קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב מהשכרה ללא "תיקוני צבע". מה לעשות שהרכב לא ישב שנתיים באולם התצוגה, אלא עבר עשרות אלפי ק"מ ע"י נהגים רבים, שמן הסתם לא בדיוק התנהגו לרכב כפי שהיו מתנהגים, אילו היה זה רכבם הפרטי. בהקשר זה אציין שיצא לי בחודשים האחרונים לנהוג על שתי מכוניות זהות מסוג מאזדה 2. האחת רכב חלופי של שגריר שקיבלתי ממש עם הניילונים. השניה רכב השכרה שכבר עבר כ60K ק"מ. למותר לציין שזה בכלל לא הרגיש כמו לנהוג על אותו הרכב.

פורסם

א. ללא ספק היתי מבצע בדיקה , לפחות בדיקת שילדה !

ב. זו לא בדיוק מציאה , ככה שהיתי מחפש אחת ללא תאונות בכלל , ראבק ,זה רכב מודל 2008 !! , לא 1998 ?!

אני בטוח שיש עוד רכב שבקושי נסע שנה על הכביש ללא תאונה......

ג. למרות שלא מדובר ברכב פגוע שסי , קרי שלדה , עדיין יש על התאונות פחת! כלומר הורדה במחיר , מאחר

והוחלפו בו חלקי מרכב.

השורה התחתונה , לדעתי אם על רכב מהשכרה ואחרי תאונה לא מורידים לי 25% ל-פ-ח-ו-ת , לא היתי רוכש אותו

כלל.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...