Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל מען דבאי כמו שאומרים!

לאחרונה רכשתי רובר 216 (רכב מדהים לכל המשמיצים) וברצוני לפנק אותו בקרוב בטיפול 10K.

אז מה בעצם מחליפים ב10K?

ובטיפול גדול?

תודה לכל העוזרים

פורסם

בוא נתחיל :

1. פלאגים

2. שמן ופילטר שמן

3. פילטר דלק

4. פילטר אוויר

זה הדברים שחייבים להחליף בטיפול גדול, תבדוק ברקסים קדימה אחורה בין היתר. עשו לך טיימינג ברכב ? אם לא תכניס אותו לטיימינג ותחליף לו על הדרך משאבת מים, תחסוך לעצמך המון צרות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
בוא נתחיל :

1. פלאגים

2. שמן ופילטר שמן

3. פילטר דלק

4. פילטר אוויר

זה הדברים שחייבים להחליף בטיפול גדול, תבדוק ברקסים קדימה אחורה בין היתר. עשו לך טיימינג ברכב ? אם לא תכניס אותו לטיימינג ותחליף לו על הדרך משאבת מים, תחסוך לעצמך המון צרות.

היי מה העניינים אלעד? תודה על התגובה. משאבת מים החליפו לו כבר האמת אני פשוט לא זוכר מתי. אני צריך להעיף מבט בספר טיפולים.

אני באמת חושב שהגיע הזמן לעשות טיימינג (יכול להיות שאני מפנטז אבל אני חושב שאני מתחיל לשמוע נקישה). כל כמה זמן עושים? ומה מחיר של עבודה כזאת?

פורסם

עושים פעם ב100K קילומטר, אני עושה פעם ב60K, המחיר נע סביב ה400 ש"ח בלי חלקים, כשעושים טיימינג מומלץ על משאבה, רצועה ומותחים חדשים שנעים סביב ה700 ש"ח.

פורסם

ברובר אין צורך לפרק טיימינג בשביל להגיע למשאבת המים.

עצה ממני..טפל רק במוסך שיודע להתעסק עם רובר, אל תעשה את אותה טעות כמו שעשיתי ובסוף שילמתי כפליים.

פורסם

צריך לפרק טיימינג המשאבה יושבת על הרצועה של הטיימינג(יש לי את ההיינס אם אתה צריך הוכחה), מומלץ מאוד להחליף משאבה זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

פורסם
צריך לפרק טיימינג המשאבה יושבת על הרצועה של הטיימינג(יש לי את ההיינס אם אתה צריך הוכחה), מומלץ מאוד להחליף משאבה זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

אלעד היית אומר שבעזרת ההיינס זאת עבודה שאוכל לבצע לבד? (אני בעל ידיים דיי טובות).

זאת אומרת, איזה רמת קושי העבודה הזאת? ועד כמה היינס יעזור לי? שווה רכישה?

פורסם

עזוב לרכוש, אני אצרוב לך את הדיסק זאת לא הבעיה, הבעיה שצריך כלים מתאימים לזה, תאמין לי שאם היה כזה פשוט הייתי עושה בעצמי ממזמן טיימינג לאוטו הזה.

פורסם

איך הגעתם לטיימינג בכלל, יוסי אתה לא יודע מתי הרכב עבר טיימינג?

בכול מקרה זה הטיפול 10K האחרון שעשיתי לרכב שלי, אז יאללה תתחיל להזמין.:wink:

אהה יוסי מה עם המראה אתה לא בא לקחת? בכול מקרה תקפוץ לביקור אני ואלעד נעשה לך הרצאה קטנה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

היי מאור מה העניינים?!~

לא עשו לרכב שלי טיימינג עדיין! כרגע אני עומד על 100328 ק"מ בלבד. הבחורה שקניתי ממנה את האוטו האמת עשתה את כל הטיפולים במוסך מורשה אבל לטיימינג היא לא הגיעה עדיין (באסה). בכל מיקרה רכב ישן זה רכב ישן ואני צריך לעשות קצת יישור קו.

אז כרגע צצים פה ושם בעיות מעניינות - נקישות שבהתחלה חשבתי שהן בגלל הטיימינג וכנראה זה בכלל מיסב לחץ של הקלאץ? (כשאני מפריד את הקלאץ הנקישות פוסקות), יש רעש (לפעמים) מהבולם הקידמי שמאלי ו...זהו בעיקרון. אבל הטיימינג והקלאץ יעלו לא מעט אז אני מושך קצת.

ד"א - החלפתי את העור של הידית הילוכים + הידית עצמה לכזאת:

http://global.ebay.com/Rover_200_400_600_800_25_45_75_Tomcat_Metro_Gear_Knob/120524282844/item

אני יעלה תמונות בהמשך.

ותאמין לי אני מת לקפוץ אבל זה קצת מבצע בשבילי כרגע, אני מחפש למצוא איזה יומיים חופשיים מהעבודה לפחות לבוא כבר למשפחה שלי בצפון על הדרך.

ד"א אם יש לכם איך לשלוח לי את הHaynes או משהו כזה של הרכב אז אני אשמח.

פורסם

שמע יש דבר אחד ברכב שאסור לסחוב - טיימינג!

ההשלכות של זה לא טובות אם נקרע ואתה תתבאס כשחסכת 1300 ש"ח הפסדת קרוב ל 4500 ש"ח על עבודה של ראש מנוע, זה יותר חשוב מטיפול לאוטו הטיימינג.

בקשר להיינס, אתה מוזמן לבוא לקחת אחי, אני אצרוב לך אותו בכיף.

פורסם

יוסי אני קניתי ידית כזאת של MG-ZR, רק תשים לב שיש שתי אופציות לחיבור הידיות האלה אחת זו הברגה והשניה בלחיצה.

אתה צריך את ההברגה ובקישור שנתת לא רשום מה זה.

ולמה אתה משתמש ב-EBAY ככה כנס ל-EBAY UK.

!BYVOgpg!Wk~$(KGrHgoH-CcEjlLlyiyvBKg-8gO4hQ~~_12.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...