Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן כרכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אנו מחפשות רכב משפחתי זול באחזקה, אמין, תיקונים זולים, בטיחותי. 2500 ק"מ בחודש נסיעות בינעירונית

הציעו לנו רנו מגאן 2004 אבל כל מי שדיברנו איתו פוסל את זה על הסף בגלל הטיפולים המאוד מאוד יקרים.

אין לנו מושג ברכבים ואנחנו לא נעולות על רכב מסוים.

האם מישהו יוכל לתת לנו יותר מידע על הרנו מגאן 2004 ולהביע את דעתו על הרכב הזה?

או כל רכב אחר שהוא מומלץ לדעתו/ה

תודה

איילת ומאיה

פורסם

כל מי שדיברתן איתו ערך סקר עלות טיפולים ברנו מגאן מול רכב אחר ?

מי בדיוק המומחים שאמרו שהטיפולים יקרים ?

איזה טיפולים יקרים ? שמנים ? פילטרים ? בלמים ? מה בדיוק אמרו לכם המומחים שיקר ?

לשאלתך, רנו מגאן היא אכן משפחתית. השתמשי במנוע החיפוש ותמצאי מידע רב ושימושי על המגאן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום,

מי שאמר לנו זה חברים מהיישוב שהיה להם או לחברים שלהם ניסיון, בעיקר דיברו על רצועת טיימינג ועל תיבת מנוע. הערות שגם ראיתי בהתכתבויות כאן.

האם אתה ממליץ על הרכב? האם הטענה הזו היא לא נכונה?

האם יש לך המלצה על רכב אחר?

חיפשתי על מגאן ולא מצאתי על מגאן 2004

פורסם

פרט לטיימטינג יקר (אחת ל 90,000 ק"מ או שלוש שנים) שמגיע לכ 3500 ש"ח הטיפולים די זולים (טיפול כדאי כל 20,000 למרות שהיבואן מפרסם 30,000).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלום,

1. בצעי חיפוש לפי מילות המפתח "מגאן II".

2. בקשר לחולשה מסויימת שאופיינית לרכב זה ראי את הקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=170680&highlight=%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F+%D7%AA%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%A0%D7%94

3. רכב נוח מאד,מרווח ובטיחותי.

4. אמינות סבירה ויותר במידה ומתוחזק כראוי,בזמן וע"י מוסך שמכיר את הרכב.במידה ותמצאי מוסך כזה שאינו מורשה יבואן אז גם העלות תהיה סבירה לחלוטין.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

4. אמינות סבירה ויותר במידה ומתוחזק כראוי,בזמן וע"י מוסך שמכיר את הרכב.במידה ותמצאי מוסך כזה שאינו מורשה יבואן אז גם העלות תהיה סבירה לחלוטין.

מקווה שעזרתי,

ADZ

שים לב שהאמינות עולה משמעותית עם השנים והיא מדברת על 2004 שזה עוד לפני השיפורים שנעשו והעלו את האמינות.

מה שאני לא יודע זה אם החלקים שהוחלפו בישנות יותר אחרי ששבקו הוחלפו באלה של הדגמים החדשים יותר או של הישנים.

פורסם
שים לב שהאמינות עולה משמעותית עם השנים והיא מדברת על 2004 שזה עוד לפני השיפורים שנעשו והעלו את האמינות.

מה שאני לא יודע זה אם החלקים שהוחלפו בישנות יותר אחרי ששבקו הוחלפו באלה של הדגמים החדשים יותר או של הישנים.

תשובה לשי:

בגלל הסיבה הזו הייתי מסויג לגבי נושא האמינות,ושתי נק' למחשבה:

1. אני משתמש במגאן דור ראשון וע"פ הסטוריית הטיפולים אכן הרכב סבל מבעיות אמינות בשנותיו הראשונות שטופלו ולא חזרו,ובשנים האחרונות,ובשנה האחרונה אצלי,למעט מנוע נעילה חשמלי לדלת נהג לא היו בעיות אמינות כך שנראה לי שאם הרכב טופל כיאות בשנותיו הראשונות רוב הבאגים כבר "נשטפו" החוצה.

2. מהיכרות עם שני אנשים שבבעלותם מגאן II מהשנים הללו (2006-2004),אין להם בעיות מיוחדות והם בסך הכל מרוצים מרמת האמינות שהרכב מפגין.

השאלה עד כמה חשובה לפותחת השרשור שאלת עלות האחזקה מול הנוחות,הבטיחות ומחיר הקניה הנוח שמציע הרכב הזה.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

דווקא עלויות האחזקה די נמוכות יחסית למתחרות.

אל תשכח שהביטוח מאוד זול, צריכת הדלק טובה מאוד ומרווח הטיפולים גדול.

טיפול ממוצע עולה פחות מאלפייה (במורשה וכולל רפידות בלם) ורק הטיימינג יקר.

פורסם
שלום ,

אנו מחפשות רכב משפחתי זול באחזקה, אמין, תיקונים זולים, בטיחותי. 2500 ק"מ בחודש נסיעות בינעירונית

הציעו לנו רנו מגאן 2004 אבל כל מי שדיברנו איתו פוסל את זה על הסף בגלל הטיפולים המאוד מאוד יקרים.

אין לנו מושג ברכבים ואנחנו לא נעולות על רכב מסוים.

האם מישהו יוכל לתת לנו יותר מידע על הרנו מגאן 2004 ולהביע את דעתו על הרכב הזה?

או כל רכב אחר שהוא מומלץ לדעתו/ה

תודה

איילת ומאיה

לאיילת ומאיה שלום,

היה לי רנו מגאן 2004 (דיזל אומנם) ואני יכול להגיד לכם שאני בחיים לא חוזר לקנות רנו. האוטו פשוט לא אמין. הטיפולים מאוד יקרים כי צריך לעשות אותם בחברה (פשוט אי אפשר לעשות אותם במקום אחר. הרבה מוסכים לא מעוניינים לגעת באוטו הזה).

תמיד רציתי לקנות רנו וחשבתי שהאוטו לא מקבל את הכבוד שמגיע לו פה בארץ, אבל אחרי שקניתי אוטו כזה - אני מאוד מבין אנשים שמתרחקים מרנו.

לאוטו יש יתרונות: נוח, מרווח, מפנק מאוד ובד"כ גם מאובזר ומאוד בטיחותי (רוב הדגמים הם עם 6 כריות אויר). אבל צריך שהאוטו יסע קודם :-)

אני הייתי מתרחק.

המון בהצלחה

אודי 80 ידנית 1991 1.6i 102hp הזרקה חד נקודתית K-Jetronic

Vorsprung durch Technik

• תוכן חדש...