Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מנוע פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לך צביקה העשרת את הידע שלי, הפנמתי ויש לי עוד שאלה קטנה, אני ישאר עם מי ברז אבל אולי אני יכול להשתמש במים שאין בהם אבנית המים מהמסנן בכיור כי אני שם לב שהמים האלה שאנחנו מרתיחים בקומקום לא נוצר בקומקום אבנית בכלל אולי מים אלו יכולים להיות יותר עדיפים ממי ברז רגילים.

תודה מראש.

פורסם

אלירן שלום רב !

ערוך חיפוש על נושא של חיסרון בשימוש במי בריטה, מים מסוננים, מים מינרלים \ מים מזוקקים, ומי מזגן\ ללא מגנזיום ומינרלים, לעומת מי ברז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שאלה לצביקה, הרכב עבר 270K כמה ק"מ וזמן לדעתך הוא עוד יחזיק עם מיים חלודים ומלאי אבנית?

אני באונו שלי החלפתי למיים אדומים של טויוטה לבד +צינורות כניסה ויציאה מהראדיאטור לפני שנתיים, מאז לא היה חסר לי אפילו מיליליטר. (באמת שלא מילאתי מיים שנתיים)

השעון חום תמיד במצב אופטימלי, יצא לי לראות הרבה רכבים חדישים תקועים בקיץ עם המכסה למעלה ואני משוכנע שחלקם הגדול בגלל "חיסכון בנוזל קירור יעודי"

שלום רב !

אינני יודי כמה זמן המנוע יחזיק, כמו שאינני יודע כמה זמן נסעו בעבר עם מי ברז, ומה הנזק שכבר נגרם, שימוש במי קירור לא יציל את הבלוק ויהפוך אותו לחדש, אי לכך המעבר למי קירור , מאוחר מדי הנזק נעשה, האם שימוש במי קירור יעצור זאת, אני בספק רב ?!

לגבי ההמלצה על שימוש במי קירור המומלצים על ידי היצרן, אין כל וויכוח בנושא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תגובה לצביקה

אני באמת מסכים איתך, בתור בן אדם שחובב שלמות אם זה היה הרכב שלי הייתי שם מיים ירוקים ללא התחשבות בעלות תיקוני הנזילות כתוצאה מיכך גבוהים ככל שיהיו (אני מודע לכך שזה נוגד כל היגיון בריא)

לחברי עם הפגו' אני ממליץ לך להקשיב לצביקה ומקווה בשבילך שהמנוע ישרת אותך זמן רב.

פורסם
תגובה לצביקה

אני באמת מסכים איתך, בתור בן אדם שחובב שלמות אם זה היה הרכב שלי הייתי שם מיים ירוקים ללא התחשבות בעלות תיקוני הנזילות כתוצאה מיכך גבוהים ככל שיהיו (אני מודע לכך שזה נוגד כל היגיון בריא)

לחברי עם הפגו' אני ממליץ לך להקשיב לצביקה ומקווה בשבילך שהמנוע ישרת אותך זמן רב.

מפיך לה'.

• תוכן חדש...