Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford P112S4 + Rockford P3001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לקנות את שני המוצרים שכתבתי בכותרת ויש לי כמה שאלות.

1. הסאב הוא 150 אר אמ אס והמגבר הוא 150 אר אמ אס ( על 4 אום ו 300 על 2 אום ) אבל הבנתי שהוא מאוד חזק והשאלה שלי אם הוא לא ינצל את הסאב מעבר למה שהוא יכול ואז ישרוף אותו או משהו כזה.

ועוד שאלה אם במידה ואני בוכר לקנות שני סאבים כאלו ולשים אותם בתיבה כפולה אם יש אפשרות לחבר אותם למגבר ושהם יעבדו על 2 אום.

עוד משהו. המערכת שלי לא איי איי איי סך הכל יש לי כרגע אחוריים של פיוניר 6983 שהם 440 ואט ( 80 אר אמ אס ) ומקדימה קנווד לא זוכר סבבה כאלו 150 ואט ( 28 אר אמ אס ) ואיזה טוויטרים סבבה כאלו.רדיו דיסק פיוניר 4050

אם אפשר לתת לי עצה לגבי זוג קומפונט שיהיו מקדימה( אם והם מגיעים עם טוויטרים מה טוב ) וזוג טוויטרים. כמובן גם מגבר שיהיה רק להם ולפיוניר האחוריות.

אגב אין לי בעיה לקנות יד שניה ( אבל פה מהפורום ולא מאתר יד 2 )

התקציב עד אלף שקל לקומפונט + המגבר לקומפונט

תודה רבה לעוזרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם התקנה נכונה שום דבר לא ישרף לך,זה אפילו טוב שאתה לא תאמץ את המגבר והג'יין לא יהיה פתוח כמעט.

בנוגע לשני סאבים כאלו,המגבר שלך תומך בשתי אום,אתה צריך לבדוק אם יש באפשרותך לחבר את הסאבים בצורה של מעגל סופי של 2 אום למגבר,אם כן אז תוכל לעשות זאת.

בנוגע למגבר וקומפוננט,אם תמתח מעט את התקציב תוכל לקחת מורל טמפו שעולים 530 בערך ועוד מגבר JBL CS60.4 שעולה 670 זה יוצא לך 1200 שקל,אבל קח בחשבון שהתקנת מגבר עם חוטים תעלה 300-400 שקל.

פורסם
עם התקנה נכונה שום דבר לא ישרף לך,זה אפילו טוב שאתה לא תאמץ את המגבר והג'יין לא יהיה פתוח כמעט.

בנוגע לשני סאבים כאלו,המגבר שלך תומך בשתי אום,אתה צריך לבדוק אם יש באפשרותך לחבר את הסאבים בצורה של מעגל סופי של 2 אום למגבר,אם כן אז תוכל לעשות זאת.

בנוגע למגבר וקומפוננט,אם תמתח מעט את התקציב תוכל לקחת מורל טמפו שעולים 530 בערך ועוד מגבר JBL CS60.4 שעולה 670 זה יוצא לך 1200 שקל,אבל קח בחשבון שהתקנת מגבר עם חוטים תעלה 300-400 שקל.

איפה שאני גר ( בית שמש ) זה 200 שקל התקנה כוללת של כל המערכת למרות שאני מעדיף להתקין בבית ( אני יודע להתקין לא סתם מתנסה על דברים ) יש פה מישהו שמבין שיכול להגיד לי אם הסאבים יוכלו לעבוד ב 2 אום. אגב מה עדיף תיבה כפולה או 2 תיבות.

( התא מטען לא כזה גדול כולה פיאסטה 98 )

פורסם

אתה צריך שהסאבים יהיו 2 סלילים של 2 אום כל אחד, ואתה תקבל התנגדות סופית של 2 אום

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה צריך שהסאבים יהיו 2 סלילים של 2 אום כל אחד, ואתה תקבל התנגדות סופית של 2 אום

אז בסאב הזה אני לא יכול נכון.? כי זה סאב של 4 אום.

אגב יש פה פורום יד 2 או משהו כזה.?

אהה נזכרתי הקידמיות הם. ‏5.25 ‏אינטש KFC1361S Kenwood

פורסם

שומאכר - ומה רע בשתי סאבים של 4 אוהם כל אחד בכדי לקבל סופית 2 אוהם ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אוקי לאחר חישוב מהיר של תקציב ירדתי מהאופציה לשני סאבים ונשארתי עם סאב אחד מה גם ששמעתי אותו אצל בחור פה בעיר. והוא מספיק ואפילו יותר מידי לרכב כמו שלי ( פורד פיאסטה שנת 98 )

יש לי שאלה בנוגע לקומפוננט.

יש הבדל בין הטמפו 6.5 לטמפו 5.25? פשוט אני לא יודע מה גודל החור שיש אצלי בדלת ( או שאני טועה ובכל הרכבים זה מגיע סטנדרטי 6.5 ? ) אגב מה ההבדל בין הטמפו לפלוס.?

וחשבתי למתוך עוד טיפה את התקציב ולחכות עוד טיפה ( כי צריך לחסוך ) ולקחת את הקומפוננט האילו. ‏6.5 ‏אינטש P162S Rockford

איך הם? מישהו פה שמע אותם? יחסית יש עליהם אחלה ביקורת

פורסם

הטמפו יותר טובים מהרוקפורד , וזה גם לא איי איי איי , פשוט סתם עדיף טמפו , ואתה צריך לבדוק תמידה כי יש הבדל.

תהליכי שיפוצים

פורסם
הטמפו יותר טובים מהרוקפורד , וזה גם לא איי איי איי , פשוט סתם עדיף טמפו , ואתה צריך לבדוק תמידה כי יש הבדל.

הטמפו יותר איכותיים.? או יותר חזקים? כי חזקים אני יודע שהם יותר חזקים אבל יותר חשובה לי האיכות מאשר האר אמ אס כי בכל מקרה המגבר מוצאי 60 אר אמ אס אז לחבר קומפוננט של 120 אר אמ אס ולנצל רק 60 זה סבבה אבל לדעתי לחבר למגבר שמוצאי 60 אר אמ אס קומפוננט של 60 אר אמ אס והוא ינצל את כל ההספק שלהם אז זה יותר טוב לא.? ( אני טועה? )

פורסם
רמקול לא מוציא אלא סופג RMS,כדאי שתיקרא קצר חומר ב FAQ.

שי זה שאני לא מבין גדול זה ידוע אחרת לא הייתי שואל את כל השאלות האילו.

פורסם
לא הבנתה אותי נכון,אני לא מנסה להעליב,יש שאלות בסיסיות שלשם כך יש בפורום FAQ כך יהיה לך בסיס לשאלות שלא מופיעות.

אהה אוקי הבנתי. אגב איפה כתבתי שהקומפוננט מוציאים.? כתבתי שהמגבר מוצאי. לא טעיתי נכון?

ולאחר כל זה עדין לא קיבלתי תשובה לשאלה.

הטמפו יותר איכותיים מהרוקפורד? או רק יותר חזקים? מבחינת ספיגת האר אמ אס.?

וגם לא עדיף לקחת רמקול שסופג 60 אר אמ אס לתת לו ניצול מלא? מאשר לקחת רמקול שסופג 120 אר אמ אס ולנצל רק חצי מזה?

• תוכן חדש...