Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford P112S4 + Rockford P3001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי מאוד לדעת מה תגיד כשתישמע מורל אם אתה קורה לרעש שהפיוניר מוציא "איכות".

אז ככה,בנוגע לחיווט אם אתה צריך להתקין שני מגברים קומפוננט וסאב אתה בהחלט צריך להגיע לאזור ה 400 שקל אם לא יותר,בסכום הזה אתה יכול לקחת משהו לא יותר מבסיסי,לדעתי קח איזה קיט התקנה של SOUND QUEST-חברה מוכרת,עושים את העבודה,ואתה לא צריך יותר מזה.קיט התקנה שלהם נע סביב 100-250 שקל (תלוי אם אתה לוקח 4 או 8 גייג' כלומר העובי של החוטים)

זה ללא חוטים לקומפוננטים ולסאב,תיצטרך גם מפצלים אם יש לך להתקין שני מגברים או שלא הבנתי אותך נכון.

לפניי שאתה ממהר לקנות חוטים לרמקולים (הקומפוננטים) תידאג לשאול אולי מגיע איתם איזה סט חוטים באורך מסויים שיספיק לך ויחסוך ממך את הקנייה,חוטים טובים(כלומר בסיסים) עולים כ5-10 שקל למטר ואולי זה יהיה קצת כבד בשבילך.

אבל תן למתקין 800 שקל בערך,הוא ידאג לכל חוט וחוט שתיצטרך,וכמובן לעבודה עצמה וככה לא תיצטרך לדאוג מה יש לך ומה אין ובאמצע ההתקנה לרוץ לקנות משהו שחסר.זאת דעתי.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין אותי מאוד לדעת מה תגיד כשתישמע מורל אם אתה קורה לרעש שהפיוניר מוציא "איכות".

אז ככה,בנוגע לחיווט אם אתה צריך להתקין שני מגברים קומפוננט וסאב אתה בהחלט צריך להגיע לאזור ה 400 שקל אם לא יותר,בסכום הזה אתה יכול לקחת משהו לא יותר מבסיסי,לדעתי קח איזה קיט התקנה של SOUND QUEST-חברה מוכרת,עושים את העבודה,ואתה לא צריך יותר מזה.קיט התקנה שלהם נע סביב 100-250 שקל (תלוי אם אתה לוקח 4 או 8 גייג' כלומר העובי של החוטים)

זה ללא חוטים לקומפוננטים ולסאב,תיצטרך גם מפצלים אם יש לך להתקין שני מגברים או שלא הבנתי אותך נכון.

לפניי שאתה ממהר לקנות חוטים לרמקולים (הקומפוננטים) תידאג לשאול אולי מגיע איתם איזה סט חוטים באורך מסויים שיספיק לך ויחסוך ממך את הקנייה,חוטים טובים(כלומר בסיסים) עולים כ5-10 שקל למטר ואולי זה יהיה קצת כבד בשבילך.

אבל תן למתקין 800 שקל בערך,הוא ידאג לכל חוט וחוט שתיצטרך,וכמובן לעבודה עצמה וככה לא תיצטרך לדאוג מה יש לך ומה אין ובאמצע ההתקנה לרוץ לקנות משהו שחסר.זאת דעתי.

בנוגע לאורך אין בעיה כי בסך הכל יש לי פיאסטה גג שבגג כבל של 3 מטר עושה את העבודה לאורך כל הרכב :)

ומה אתה יותר ממליץ לקחת 4 או 8 ?

לגבי המפצלים השאלה שלי הייתה כזו

אני הצטרך מפצל אר סי אי ?

בגלל שאני מחבר שני מגברים אחד מונובלוק והשני 4 יציאות. אז יוצא בעצם שיש לי 5 חיבורים ומהרדיו דיסק יש רק 3 יציאות למגבר + 1 לסאב .

עכשיו את היציאה לסאב אני מחבר למגבר של הסאב? ואת שני היציאות הנותרות אני מחבר למגבר 4 ערוצים? או שאני צריך לחבר את המגבר של הסאב לאחת מהיציאות של המגבר וגם את השני לאחת מהן ואז אני צריך מפצלים לחיבור של הסאב עצמו כי הרי הוא 4 יציאות

פורסם

זה תלוי אם אתה קונה קיט לפי מטר או שהוא מוכן,בדרך כלל הם נמכרים 5 מטר שכמעט ל 99% מהאנשים אין מה לעשות באורך הזה-אבל תמיד עדיף שיהיה ספייר,ברכב שלך אכן 3 מטר יספיקו.

מומלץ מאוד לקחת קיט 4 גייג' שהוא עבה יותר מאשר 8,מחיר לקיט כזה נע סביב 200 שקל.

אבל יש עוד הרבה דברים שלא לקחנו בחשבון שתה צריך ואפילו לא מודע לדעתי,סופיות לחוטים למשל שלא מגיעות עם הקיט,אולי דברים נוספים.לדעתי אם אתה מתקין שני מגברים והרכב שלך לא חדש-תבדוק תצרוכת זרם משוערת עם מישהו מנוסה שיגיד לך אם מערכת החשמל שלך תעמוד בזה,לא בא לך להיכנס אני מאמין להוצאות מיותרות על חיזוק המערכת,החלפת אלטרנטור או מצבר,למרות שקשה לי להאמין שדבר כזה עלול לקרות-ברגע שיש שני מגברים ברכב,והרכב עצמו לא חדש, זה שווה מאוד בדיקה.

לדעתי מסיפור החוטים אתה לא תיצא פחות מ 400 שקל אם אתה צריך עוד מפצלי מתח,הרי גם ככה אתה משלם למתקין על ההתקנה,ובשבילו קניית החוטים זולה בהרבה כי הוא קונה עשרות קיטים,אז תן לו 800 שקל בערך שיסדר לך חומרים ועבודה ותיהיה בראש שקט.

פורסם

חיווט של 1.5 מילימטר לרמקולים , כבל 4 גייג' של סאונד קווסט ,, מפצל מתח, ועוד שתי מטר בערך של שמונה גייג מהמפצל למגברים.חיוור של 1.5 לסאב יספיק (כמובן תלוי בסאב ).

שתי זוגות rca סביר וזהו.

פורסם
חיווט של 1.5 מילימטר לרמקולים , כבל 4 גייג' של סאונד קווסט ,, מפצל מתח, ועוד שתי מטר בערך של שמונה גייג מהמפצל למגברים.חיוור של 1.5 לסאב יספיק (כמובן תלוי בסאב ).

שתי זוגות rca סביר וזהו.

מפצל מתח?

לא עדיף כבל ניפרד לכל מגבר?

• תוכן חדש...