Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש HU בסביבות ה 1K עם אפשרות לחרוג כמה מאיות.

אני מחפש משהו שיתן איכות טובה שיהיה די נוח לשימוש.

אלה הרכיבים שיש לי אם זה עוזר לבחירה

KICKER 300.1

JBL 1004

JBL 938

JBL 1202D

MOREL OBVATION "4

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

נמאס לי כבר לרשום את זה! :lol:

אלפיין 9855 יד 2 - 1100ש"ח +-

שווה כל פרוטה לפי דעתי..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

שווה במידה והוא תקין,במידה ולא...1100 שקל לפח ללא אחריות.

לפי דעתי רדיו דיסקים זה לא מוצר כל כך אמין מיד שנייה,אבל כל אחד יעשה את השיקולים שלו.

פורסם

קלריון 785 האופציה הכי טובה לדעתי.

אבל, יש אפשרות אחרת:

9855, אין סיבה שאחד כזה לא יהיה תקין, בדרך כלל מי שקונה מכשיר כזה יודע מה הוא רוצה ויודע לשמור עליו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אל תיהיה בטוח,אני יגיד לך את הסיבה הפשוטה למה,כי מי שיש לו מכשיר כזה שומר אותו עד ליום מותו (אני מדבר רק בכללי,זה מה שקורה בדר"כ,לא על כאלו שמשדרגים מערכת כל חודש)ולכן אם הוא לא בקטע של שידרוגים תחשוד,הרי למה לו להחליף מכשיר כל כך מעולה תמורת 1100 שבעצם הוא שילם עליו כפול אם לא אז יותר,למה לי לקנות משהו טוב ולמכור אותו בהפסד,תמיד תחשוד שיש איזה משהו פגום,אז צריך להיזהר.

סתם לידע כללי-מה יותר "איכותי" באלפיין יחסית לקלריון,כלומר ידוע לי שרמת המכשירים שונה לגמריי,אבל אשמח לפירוט קצרצר לפחות מה ההבדל העיקרי בינהם.

פורסם

להגיד לך את האמת,אם היתי יודע למה לא היתי שואל מה ההבדלים העיקריים בינהם חוץ מ "איכות" בלעדית של אלפיין שכולם מדברים עלייה.אבל לא ניראה לי שסתם במיקרה מכשיר אחד עולה פי 2 ממכשיר אחר (כששניהם חדשים).

פורסם

ה785 הוא זהה ל786 , רק שה785 מיועד לאמריקה ומייבאים אותו ביבוא פרללי ולכן יוצא זול יותר (ככה הבנתי).

אם אתה עושה השוואה במחיר , קח את ה786 מול ה9855.

פורסם

אוקי, אך שהוא מגיע הוא אינו מכוייל , ואינו קולט תחנות של הארץ כי הוא לא מיועד לתחנות של הארץ.

*הכל נכתב לא בצורה נחרצת אלא ממה שהבנתי.

פורסם

בקשר לרדיו דיסק שזה לא אמין..

אני לא יודע מה איתך.. אבל ברגע שאתה קונה רדיו דיסק מיד שניה (כמוני) אתה בודק אותו שהכל עובד טוב, שאין בעיה, שהעיניית טובה..

ברור שיכול להיות בעיה שתצוץ זה ברור.. ואין אחריות. אבל עדיין אני למשל נהנה מאוד מאוד מהמכשיר שקניתי מיד 2.

וחברים שלי ראו את זה.. ואחד קנה עכשיו גם את אותו המכשיר מיד 2 ב 1000 שקל. ועוד אחד שהגיע איתי למפגש האחרון אמר לי היום לחפש לו גם 9855 יד 2.

אני חושב שזה שווה את ה 1100 שקל יד 2 גם אם זה בלי אחריות ואתה לוקח גם סיכון. עדיין דעתי שאם אתה בודק אותו כמו שצריך לא צריכה להיות שום בעיה ברדיו דיסק.

ועוד דבר אני חושב שרדיו דיסקים אמינות שלהם זה עיניין של שאלה, מאיזה בן אדם אתה קונה את הרדיו? ואיזה שימוש עשו בו?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אתה צודק,אני מסכים עם מה שאתה אומר,רק שלא תחשוב שברוב המקים יד שנייה עדיף על חדש,ממש לא,דווקא יש הרבה מקרים שצריך להיזהר ואני חושב שמי שנהנה מהמכשיר שלו לא ימכור אותו סתם ככה,צריכה להיות סיבה שלרוב לא פועלת לטובתך.

נכון שיש כאלו שמוכרים סתם ככה והמכשיר אחלה והכל טוב ויפה,וכל מה שיש לי לומר לך על המכשיר שקניתה מיד שנייה-תהנה ממנו ושיהיה לך בכיף העיקר שלא יעשה בעיות,לדעתי 1100 שקל זה סיכון דיי גדול שלא מעט אנשים בפורום מוכנים לקחת כדי להיות עם מערכת רצינית,אני אישית ב 1100 שקל יכול לקחת קלריון 785 לא פחות טוב מהאלפיין 9855,למרות שהאלפיין איכותי יותר,לקלריון לא חסר תמורה למחיר שלו,ועוד לא הבנתי למה ההבדל מחירים בינהם כה גדול,אז בסכום הזה לקחת חדש עם אחריות לשנה-למה לא?

פורסם

קלריון על הכיפאק באמת סאונד מעולה. העיצוב שלהם מכוער מאוד לדעתי במיוחד זה של ה DXZ775.

אני הייתי הולך איזה פיוניר נחמד בעיצוב חביב. הייתי ממליץ לך כמובן על ALPINE אבל זה בתקציב אחר

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

אם אין לך צורך במכשיר עם קרוס משוכלל , יש לך ביד שנייה אלפיין 9886r.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...