Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שתי הסאבים האללה הc12 וcvr עובדים על מקסימום RMS שהשדרישות שלהם מציאות יש הבדלים באיכות?

ואם כן מי יותר אכותי ?

תודה לעוזרים.

פורסם
250W RMS יותר זה באמת הרבה אבל לא יצא לי לשמוע אותו גם המחיר בינהם משמעותי...

הבדל מחיר משמעותי? לא ניראה לי,משהו כמו 100-150 שקל אם אני לא טועה ,תקנו אותי?

מה שכן ה CVR דורש מגבר רציני הרבה יותר,לרוב מונובלוק,זה הכל.

פורסם

השאלה היא לא מה עדיף-השאלה מה יגביר אותם ומה שאר הרכיבים של המערכת,לדעתי משמיעה של שניהם,לא התלהבתי בקטע של הדיוק (ה C12 קצת יותר מדוייק לדעתי,לא שזה ניחם אותי).

ואם התקציב לא משנה-קח הרץ ES300,יותר מדוייק בהרבה,ועוצמה לא חסר לו:wink:

פורסם

לי יש את ה-C12

ואני יכול להגיד לך שאני מאוד מאוד מרוצה ממנו.

באמת, סאב מתפקד כמו שצריך אם אתה שואל אותי לא צריך יותר.

בועט מעולה.

לא יקר, טוב, ולא צריך מגבר פיצוץ בשביל להרים אותו כמו שצריך. :)

פורסם

בתור הבעלים של זוג C12 סאב מגיב בצורה יפה בטראנסים ,היפ הופ תענוג לשמוע ולהגיש את הבס שלו מרגישים מכל הגוף..

הסאב זה "קטן" חמוד שלא דורש מגבר רציני ובסה"כ עושה "בומבים" אבל לרוק למינהם מקשה עליו לרדת בנמוכים..

C12 וCVR זה אותו הדבר אין הבדל באיכות רק הבדל בעוצמה ..

פורסם

הC12 זה סאב אנטרי לבל (סדרת כניסה) של קיקר

הוא נועד להתחרות בעיקר בפלח השוק של רוקפורד P1, פיוניר 306C והדגמים המקבילים באותה תקופה של סוני סדרת אקספלוד (סאב וופר מחומש) וקנווד ודומים להם.

הCVR הוא סאב קצת יותר מאסיבי ממנו שמסוגל לעמוד בהספקים יותר גדולים וגם ניתן להתאים לו מגברים קצת יותר "שמנים" ורציניים.

הCVR לטעמי יותר מדוייק מהC12, הרבה יותר מדוייק ממנו וע"י התאמה של הסאב הזה למגבר חזק מספיק ואיכותי מספיק ניתן לשלוט בסאב הזה בצורה נאה ולקבל ממנו תוצאה טובה מאוד.

הC12 הוא סאב קצת יותר מדוייק מאלה שבהם הוא מתחרה אבל עדיין סאב מרוח משהו ופאנצ' זה לא ממש תחום שהוא מתמחה בו.

אני הייתי הולך על הCVR בתנאי שהייתי יכול להושיב אותו על מגבר מספיק חזק היות והסאב הזה ידוע כסאב לא נציל.

אם להיות לגמרי כנה - נראה שחוץ מהCVR כל שאר הסאבוופרים של קיקר הם עדיין ברמת כניסה... רק שהעוצמות שלהם הולכות וגדלות...

אני לא רוצה להזכיר את הL7... המבין יבין

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...