Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,אני מקווה שניסחתי נכון את ההודעה אז איך באמת אני אוכל לדעת שהעשן או האדים שיוצאים בבוקר

מאגזוז הם בעצם לחות שהיצטברה לה בלילה הקר,או חס וחלילה מנוע שורף שמן או לחלופין רינגים גמורים או כל דבר אחר.

האים יש בדיקה מסוימת שאני יכול לוודא את זה טוב ?

האים כשהמנוע שורף שמן אמור לצאת עשן קבוע מהאגזוז?

מה התופעות של רינגים גמורים?

והכי חשוב כמה זמן אמור לצאת אדים בבוקר מהאגזוז עד שזה מפסיק?

כרגע אני מיתייחס לרכב שלי מיכוון שלוקח המון זמן לאדים האלו לחלוף,אין איבוד מים כלל או שמן אפילו לא מעט.

אשמח שמישהו יסביר לי איך מבחינים את זה נכון .

הרכב שלי סובארו אימפרזה גראנד לאונה 94 אוטומט.

imprza new age

פורסם

שלום דניאל,לא הרכב לא מאבד נוזל קירור או שמן מנוע כלל.

הכל נורמאלי אבל עד כמה זמן אמור לצאת העשן או האדים האלו מהאגזוז?

שוב תודה.

imprza new age

פורסם

אם העשן הוא לבן ובשלב מסויים מפסיק לגמרי ולא חסר מים במע' קירור, אז כמו שאמרו, זה בסדר אין מה לדאוג.

שמן (צבע כחלחל) שנשרף יכול להיפלט כל הזמן ויכול רק במצבים מסויימים תלוי בבעיה במנוע. אל תטריד את עצמך בבעיות שאין לך ברכב

פורסם

לפי דעתי אין שום בעיה.

יש אצלנו בעבודה סובארו זהה שללך,עם 600 ומשהו אלף על השעון,בשבוע האחרון אחרי שנסעו איתה עם אגזוז שבור ובלי קלאצ,אחרי תקופה תיקנו את זה,המנוע התחיל לזרוק שמן ולאכול שמן, יש ריח כל זמן שהמנוע עובד,עשן מאחור קבוע ויוצא ממכסה מנוע כשעומדים והמנוע מתקטק חזק.

עדיין....הרכב נוסע כמו שד אבל המנוע עומד לגמור.

אני מניח שאין לך את אחד מהסימפטומים הנ"ל.

סע לשלום.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...