Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר ומשתמש.

סינטטי שלהם די יקר (180 ל-4 ליטר).

חצי-סינטטי די זול (65 ש''ח ל-5 ליטר).

נראה לי צ'מפיון גם מזמינים אותו.

ועל זה נאמר "לא כל הנוצץ זהב" :wink:

זה מקסימום שמן למסאז'ים.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וגם זה עדיין די יקר

ביחס לתחנת דלק זה נחשב מציאה.

"לא כל הנוצץ זהב" נאמר על המינרל "פיריט" הידוע בשם "זהב של שוטים". כל קשר בינו לבין זהב מקרי בהחלט :wink:.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ועל זה נאמר "לא כל הנוצץ זהב" :wink:

זה מקסימום שמן למסאז'ים.

אתה כותב את זה מתוך ניסיון עם השמן הנ"ל ?, בכל אופן זה מה שכתוב בצד האחורי של המיכל.

DSC00280.jpg

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
אתה כותב את זה מתוך ניסיון עם השמן הנ"ל ?, בכל אופן זה מה שכתוב בצד האחורי של המיכל.

בקיצור, עכשיו הכל ברור. שמת את הרעל הזה ברכב ועכשיו אתה מחפש לזה הצדקה בנרות.

אז אל תשכח שתמיד כשיבדקו לך שמן בתחנת דלק, יהיה חסר ורוב הסיכויים שכרגע יש לך עודף שמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקיצור, נראה שזה אותו הרעיון כמו "דלקול"(מיוצר בארץ, שייך לחברת דלקים וכד').

והשאלה היא: האם השמנים של דלקול נחשבים נורמליים\איכותיים\גרועים?

[אני אישית משתמש בהם פה ושם].

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בקיצור, עכשיו הכל ברור. שמת את הרעל הזה ברכב ועכשיו אתה מחפש לזה הצדקה בנרות.

אז אל תשכח שתמיד כשיבדקו לך שמן בתחנת דלק, יהיה חסר ורוב הסיכויים שכרגע יש לך עודף שמן.

לילה טוב אייל

1) לא שמתי את השמן הזה במנוע.

2) לא מחפש הצדקה בנרות ובטח לא לך.

3) שאלתי אם משהו יכול לתת את חוות דעתו.

4) "עכשיו הכל ברור" לך תהיה בלש. :evil:

פורסם

חחחחח חרא של שמן שמנפחים לו את המחיר סתם ואני יודע שקנית את זה בתחנות דור אלון.....

זה שמן זול שמייבאים לארץ וממלאים בנמל אשדוד לחברת דור אלון ...

באמת שלא כדאי לך לדעת את המחיר האמיתי שהחברה קונה אותו כי אחרת תיתבעס אבל אני עבדתי אצלם שנתים והיתי תמיד נגנב על איך אנשים קונים זבל במחירים הזוים כאלה.

עצה שלי מכול הלב לך להום סנטר תקנה שמה את השמן הפשוט ביותר שיש רק שיתאים מבחינת רמת צמיגות לרכב ותאמין לי זה מספיק כול השאר סתם ביזבוז כסף

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

בעבר שהיה לי נזילת מים ברכב קניתי בתחנת דלק מזדמנת גלון של מים אדומים של החברה הזאת .

על הבקבוק היה כתוב שזה מים אדומים ובפנים הם היו ירוקים והיה להם ריח של סבון.

אפילו שזה היה זמני בלבד רק עד שאתקן את הנזילה נמנעתי מלשים את המים האלו ושמתי לבסוף מים מזוקקים.

פורסם

סטופ כדור הארץ.

Chevron היא אחת החברות היותר גדולות ומוכרות בעולם למוצרי נפט (ואפילו מדי פעם משתחלת פרסומת שלה לערוץ דיסקברי), חברת הדלק Texaco נמצאת בבעלותה.

לפי הידוע לי, שברון מייצרת "חבילת תוספים" ליצרני שמנים גדולים ומוכרים, וממש אין לזלזל במוצרי החברה הזאת.

מה שכן מעניין הוא מי ספק שמן הבסיס של Bell. כאן יש מקום לחשדנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עצה שלי מכול הלב לך להום סנטר תקנה שמה את השמן הפשוט ביותר שיש רק שיתאים מבחינת רמת צמיגות לרכב ותאמין לי זה מספיק כול השאר סתם ביזבוז כסף

ועצה שלי מכול הלב, אל תעשה את זה. החיסכון של מספר שקלים לא שווה את הנזק המצטבר. קרא קצת בפורום על הוויכוחים הסוערים איזה שמן טוב יותר ותבין את חשיבות איכות השמן וכיצד היא משפיעה. לדוגמה, ניקוי מנוע מפייח ואטימה של טבעות שמן למשל.

פורסם
ועצה שלי מכול הלב, אל תעשה את זה. החיסכון של מספר שקלים לא שווה את הנזק המצטבר. קרא קצת בפורום על הוויכוחים הסוערים איזה שמן טוב יותר ותבין את חשיבות איכות השמן וכיצד היא משפיעה. לדוגמה, ניקוי מנוע מפייח ואטימה של טבעות שמן למשל.

בסופו של דבר קניתי VALVOLINE 5W/40 ב-190 ש"ח המנוע שקט יותר.

תודה רבה לכולם :wave:

DSC00289.jpg

DSC00288.jpg

פורסם
בקיצור, נראה שזה אותו הרעיון כמו "דלקול"(מיוצר בארץ, שייך לחברת דלקים וכד').

והשאלה היא: האם השמנים של דלקול נחשבים נורמליים\איכותיים\גרועים?

[אני אישית משתמש בהם פה ושם].

אני משתמש למעלה משנה בדלקול וזה השמן הכי זול והכי טוב שיש במחירים האלו.

שבוע שעבר קניתי גלון של 4 ליטר 20-50 ב50 שקל של דלקול.

יש לי ניסיון כי אני קונה כל חודש גלון שמן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי,

לדלקול יש שמנים בתקנים שונים, SG, SJ ו- SL. זה כמובן לא אותו שמן, גם אם אותה צמיגות. להום סנטר יש את "מותג הבית" שמיוצר אף הוא על ידי דלקול והוא בתקן SF (בתמונה צמיגות אחרת).

20w-50sg.jpg

20w-50sj.jpg

ultra-20w-50-4l.jpg

sf.jpg

:turn-l:

• תוכן חדש...