Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניית BT או דיבורית BT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שעדיף דיבורית.

אבל איזו הכי טובה?

האם שווה להתפשר על אוזנייה BT?

נהיגה נחה עם אוזנייה?

תודה

פורסם

אני ממליץ לך על אוזניה, כי אתה יכול גם להתנייד איתה מחוץ לרכב. ז"א - אם לא בא לך להחזיק את הטלפון ביד, תוכל להשתמש באוזניה. זה יתרון אחד לדעתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני ממליץ דיבורית- יותר בטיחותי מאזנייה (ז"א פחות לא בטיחותי...)

לי יש באוטו את ה T603 ואני מאוד מרוצה ממנה. לפי זאפ היא עולה 549 ש"ח. יש גם T605 בקצת פחות.

קטנה, דקה ולא מפריעה. הדבקתי אותה עם חתיכת דבק דו"צ, בלי חורים ובלי עמאיית

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה לכולם.

שביט ואיך איכות השיחה ?

שומעים אותך טוב ?

אתה שומע את הצד השני טוב?

מאיזה רמקולים שומעים את השיחה של מהרמקולים של האוטו?

פורסם

אני שומע ונשמע טוב מאוד (ה"מבחן" האמיתי היה שיחת טלפון עם סבתי שנעזרת במכשיר שמיעה, והוא עבר בהצלחה)

לגבי הרמקולים- לא יודע...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פתרון קצת יותר זול ומומלץ מאד - PARROT MINIKIT, דיבורית ניידת ששמים על מגן השמש, ספיקר חזק ושמיעה מצויינת לשני הצדדים, וגם המחיר לא יקר - 230 ש"ח בבאג. יש גם זיהוי קולי לחיוג, בלי קשר לזיהוי קולי של הטלפון, והוא עובד מצויין. נטען דרך מטען USB רגיל ומחזיק בשימוש סביר כשבוע בין טעינות. מגיע עם מטען לרכב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...