Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק הדיון פה ולמה אתה פותח 30 אשכולות סתם?

דינאמיט בפגז' יכול להוות אחלה פצצה

רק אל תשכח לשים 2 בלוני גז ומנגנון הפעלה מרחוק

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אני פותח אשכולות כי יש לי שאלות , בישביל זה יש פורום לא ?

ואני מתכוון לחומר איטום של DAYNMAT ששמים בפגאז לשפר את איכות הצליל

פורסם

כן , בשביל זה יש פורום

אבל אתה חושב שזה פייר שרק את השאלות שלך יראו? מה עם שאלות של אנשים אחרים

או בקיצור

היית יכול לפתוח אשכול מסודר עם כל השאלות ששאלת ב4 אשכולות ( לפחות ) שיש לך בעמוד הראשון..

בנוסף לצורך העניין השאלה שלך חסרת ערך

הנה שאלה על משקל דומה :

מכונית ספורט כחולה , מה אתם אומרים? יש לי חנייה תת-קרקעית

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מה אני יעשה כל פעם צצה לי שאלה חדשה , ואין חלקים אטומים באוטו אבל אני רוצה לעשות את זה בישביל לשמוע תבאס יותר יפה

פורסם

ע"מ לשמוע את הבאס יותר "יפה" אתה צריך להתחיל מדברים בסיסיים כמו התקנה טובה, איטום הדלתות , מידבאסים וסאב איכותיים והגברה ראויה.

כמובן שאיטום הבאג' הוא גם צעד חשוב אבל לפני כל זה תפרט מה כוללת המערכת שלך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

היה לי רנו קליאו 98.

אני יכול לספר לך שבהתקנה טובה. ואם טיפה ידים הבג'ז לא מחייב איטום. אפילו עם W7.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קומפוננט של מורל פולס 110 רמס

רמקולים אחוריים של פיונר 80 רמס

מגבר ל4 רמקולים של פלנטיום אודיו 1000 וואט :S

סאב של jbl 300 rms מחובר למגבר של בוס 4X60 RMS

פורסם

דינאמיט בפגז? יכול לצאת פיצוץ.

דיינמאט בבגאז' זה דבר מיותר. למעשה חוץ מבדלתות לא הייתי מתקין דיינמאט או דומיו בשום מקום אחר ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקרא את תגובה מס' 116 בשרשור.

בדיעבד, שלוש שנים אחרי הפרוייקט ההוא אני חושב שהדרך הטובה ביותר לבידוד תא נוסעים ברכב הוא:

1. בידוד בדלתות (שתי שכבות ומעלה של חומרים כמו הדיינמאט אקסטרים או הסקנד סקין דאמפליפייר פרו).

2. התקנת חומר כדוגמת הסקנד סקין אוברקיל פרו על רצפת הרכב + תא מטען + מאחורי פאנלים ודיפונים, רצוי להזמין חומר בעובי המקסימלי (1/2 אינץ' יהיה טוב דיו ברוב המקרים). אם יש עודף תקציבי - חומר כדוגמת הלקשרי ליינר יעשה עבודה טובה יותר על רצפת הרכב והבגאז'.

3. התקנת חומר ייעודי בתא המנוע (על המכסה). אם לא אז גם האוברקיל פרו יספיק.

4. במידת האפשר דחיפת ספוג אקרילי \ אקוסטי בבית הגלגלים. יצמצם משמעותית את רעשי הגלגלים הנכנסים לתא הנוסעים.

עם זאת צריך לזכור שאי אפשר להפוך ג'אסטי למייבאך, אך בהחלט אפשר לשפר את הבידוד האקוסטי שלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דינאמיט בפגז? יכול לצאת פיצוץ.

דיינמאט בבגאז' זה דבר מיותר. למעשה חוץ מבדלתות לא הייתי מתקין דיינמאט או דומיו בשום מקום אחר ברכב.

איתמר.

בפרויקט שלך ניסית לעשות משהו שהדנימאט לא אמור לעשות (לבודד רעשי סביבה).

התפקיד היחיד של הדניימט הוא הוספת מסה ובכך הורד תרד תהודה העצמי של החומר אליו מדביקים אותו.

• תוכן חדש...