Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 531

kobic9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה כל הנוסעים בכביש מספר 531 מאיזור כפר סבא לכיון השומרון.

יוצא לי לנסוע על הכביש הזה מספר פעמים ביום, אני משתלב בו מרחוב סוקולוב ונוסע לכיון איזור התעשיה של כפר סבא, רציתי לדעת מהי המהירות המותרת הכביש, אני טוען שהמהירות המותרת היא 90 בגלל שיש סימן של יציאה משטח עירוני ויש חומה בין הנתיבים, וגיסי שנוסע איתי טוען שנוסעים בכביש על 70, והוא גם שאל את הקצין רכב בעבודה שלהם שגם אמר לו שנוסעים על 70.

*אני מודה לזה שיש רק קטע מסויים בכביש שנוסעים בו על 70 וכל השאר הנסיעה היא על 90.

** יש בכביש הזה מצלמות מהירות? או שמסתפקים רק בשוטרים שמתחבאים אחריי הגשר?

תודה.

קובי

פורסם

החוק (המטופש, 130 זאת מהירות סבירה שם) אומר 90.

יש שמועות על אכיפה מתחת לגשר של כביש 40 (צ. אלישמע) אבל ללא עדות של אכיפה מאסיבית וללא מצלמות קבועות.

פורסם

אני נוסע בכביש יום-יום, כשנתיים. נוכחות משטרתית דלילה עד לא קיימת, למעט יום או יומיים בחודש (רלוונטי לשעות 8 ו-20:00).

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...