Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוונת לרכוש בימים אלו סוזוקי סוויפט, ורציתי לשמוע עצה מבעלי ניסיון: האם להעדיף את הדגם הרגיל או את הדגם המאובזר? ההבדל המשמעותי ביניהם (מבחינתי) הוא קיום רדיו או רק הכנה לרדיו.(שאר ההבדלים: גלגלי מגנזיום, פנסי ערפל, שליטה על הרדיו מההגה לא כ"כ מעניינים אותי). ההבדל במחיר בין שני הדגמים הוא 4,000 ש"ח. אשמח לשמוע חוו"ד מבעלי ניסיון.

פורסם

זה לא רק זה. גם מזגן נדמה לי שונה והגה מעור.

ככלל עדיף לקנות גרסה יותר מאובזרת כי ניתן לקבל את ההפרש על רמת איבזור בכירה בעת מכירת הרכב.

הוא גם יהיה מבוקש יותר יחסית לדגמים דלי איבזור שחשודים כ"רכבי ליסינג לשעבר".

פורסם

מסכים עם קודמי - ראשית, אם אין לך כוונה להשקיע במערכת איכותית, עדיף לך לקנות את הרכב המאובזר בגלל המערכת המובנית (ותגלי שהשליטה מההגה היא מאוד נוחה וגם יותר בטיחותית לשימוש בזמן הנהיגה). שנית, הגה העור נעים הרבה יותר לאחיזה. שלישית, החישוקים הקלים תורמים אמנם בעיקר למראה, אבל גם (מעט) לנהיגה. ולסיום, יתרון חשוב נוסף הוא קלות המכירה - כשתרצי למכור, הקונים יעדיפו לקנות מפרטי את הדגם המאובזר ולא את הדגם הפשוט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...