Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הבוקר יצר איתי קשר ריצ'ארד דובסון,מנכ"ל ובעל GMC MOTORSPORT.

למי שלא יודע-לGMC יש מוניטין בן 25 שנים בהכנת דגמי פיז'ו סיטרואן השונים לראלי ומסלול וכמובן שיפורי כביש ברמות שונות.הסדנה וסוכנות המכירה שלידה תופסים שטח בגודל של 1/2 קניון ר"ג.

כיום, GMC מתמחים בעיקר בהכנה של כל דגמי הTU של קבוצת PSA למירוצים וכביש. בין השאר הם המפיצים הרישמיים של DASTEK ,ALTERPOWER,MUSKETIER .הם מחזיקים בשיאי עולם רשומים בשיפור מנועי TU אטמוספריים- 150 כ"ס ממנוע AX ספורט,160 כ"ס ממנוע VTS עם מצערת סטנדרטית והכנה של עשרות 106 ראלי לGROUP N ו GROUP B בטווח הספקים שבין 140 ל210 כ"ס. בזמנו הם הופיעו בTOP GEAR, בפרק על שיפורים, כשהם מציגים את הסקסו החזקה בעולם (321 כ"ס).

לא מדובר בילדים מתלהבים שמוציאים 2000 כ"ס מהונדה סיוויק- המדובר בסדנה מהמקצועיות בעולם למנועי PSA באשר הם.

זה תוכן מכתבם:

hello tomer.

thank you for the contact you supplied us. i am sure it will be more than helpful, as we have been facing some rough running problems with the latest generation of PSA ecu units.we are looking forward to meeting him in person and are looking forward to a mutual cooperation

on another matter- as you probably know, we have recieved many e-mails from private PSA owners in the middle east in general and in israel in particular, asking about our price range and products.

as you noted before, we are well aware of the buisness potential of this booming unchartered market and are well aware of the increase in profit margins.

please notify us if you will, about the wharebouts and e-mail adress of any potential israely distributor for our product range.

happy new year-

richard

c.e.o

gmcmotorsport.

בקיצור. הם מחפשים נציג ישראלי.

יש להם עשרות מוצרים מפיתוח עצמי,לכל פיז'ו סיטרואן שרק קיימת .

אם יש כאן מישהו (מועדוןPSI??) שיודע על גורם כלשהוא בעל אמצעים פיננסיים, בעל חנות או כל סוג אחר של זיקה (ואמצעים) לספורט מוטורי, אודה לכם אם תואילו לשלוח אלי מייל או הודעה אישית.

שלכם:

תומר.[/b]

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

זה שיובל לקח על עצמו את הפרוייקט אומר שהוא ייבא את החלקים... מה לגבי מוסך\סדנא שתיקח על עצמה את ההרכבה - אתה מתכוון למצוא מישהו גם לזה?? זה מנהסתם לא פחות חשוב...

:-)

פורסם

אני פיקה קטנה בקמשפט גדול.

אני שמח על שאני מכיר את האנשים הנכונים ושמח בשביל כל בעלי המאה ושש והסקסו שיזכו לשפר את רכביהם, אבל אני לא מוסך ולא עסק.

מכיוון שיובל מייבא את "ספארקו" וגם מכין מכוניות למירוצים,אחוז בעלי הסקסו/106 שלא עברו אצלו נמוך להחריד.אי לכך ובהתאם לפח שהוא יביא את המוצרים ויתמודד עם ההתקנות ועם קהל הנודניקים הבלתי נלאה שמגיע לרוב בצמוד למאה ושש ראלי. :lol:

תומר -

בעל 106 ראלי ונודניק לפי הודאתו.

פורסם
יובל מלמד מ,ספארקו" לקח על עצמו את הפרוייקט!

כבוד.

ח"ח עצבני ליובל !

הבן אדם מלאך.

מסוג הדברים שגורמים לי לחייך בלי סיבה :D

:smilecol: יוהוו GMCmotorsport בארץ !!

תומר, שוב שיחקת אותה :beerchug:

:mm_yeah: תודה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

לא ידעתי שיובל מתעסק ("מי מתעסק????!!!!....זה מיקו....") עם התקנות...

אז באמת כל הכבוד!!!!! חבל שאין משהו מספיק מקצועי גם לרנו בארצנו הקטנה...

פורסם

יש. צריך רק לחפש.

יש כאן בפורום 106 עם סופרצ'ארג'ר של GMC שהרכיב אביב אריאלי. יש ראלי 1600 עם טורבו שעוד יומיים גמורה (אחרי תאונת אימונים שהסתיימה בשלוש בוכנות עקומות- אמרתי לאידיוט להזמין קיט של GMC ב 400 ליס"ט והוא העדיף לחסוך... :?:?:? עכשיו הוא משלם כ550 ליס"ט על מנוע... :( )

יש כאן VR עם טורבו שבנה אלינגר (על בסיס אוטינגר) יש כאן גולף GTI MK1 עם מנוע 16 שסתומים ומגדש G- גם אלינגר.

יש כאן 205GTI על מנוע של 605 טורבו שרק הושלמה לפני שבועיים- בני COMבני,שאחראי גם על החדרה איטית ומענגת של מנוע T16 לפיז'ו 306 - היום בידי איזה אידיוט...

יש כאן MR2 עם טורבו של HKS שהורכבה ב"פיין" ויש עוד הרבה דוגמאות ואין מספיק דף.

אז זה שאין מתקין זה בולשיט ויובל (כבווווד) לא חייב לנו כלום מעבר לחיוך ולחיצת יד.

כ"א כמעט מהגורמים החבלניים (אני אוהב את כולכם. כבוד. ITS NOT HOW YOU STAND BY YOUR CAR-ITS HOW YOU RACE YOUR CAR) שהוזכרו למעלה ישמח לבצע דברים מדהימים באוטו שלך.

שאל את בעל הRSI הצהובה שנוסע על מנוע 16 שס' של קליאו S16 או את שלל בעלי הקליאו שחזי וכריסי הסירו 5 קילו מתכת לא נחוצה מראשי המנוע שלהם. אם תספיק לשאול... :lol::lol:

פורסם
חבל שאין משהו מספיק מקצועי גם לרנו בארצנו הקטנה...

בטוח שיש, אחרת איך תסביר את המגאן קופה ש"פורקת" לה בשמחה במרחבי צפון ת"א - שמעתי את זה פעמיים ואני עדיין לא מאמין, אחלה :!:

אה, ובאמת כל הכבוד על היוזמה המבורכת :!:

טל.

פורסם

אז כנראה שאני לא מסתובב בפורום המתאים :lol:

בכל מקרה... אני מנהסתם יעבוד כרגע על הקליאו כדי להביא אותה למצב תקין ותו לא...

בעתיד...יש לנו זמן להיות ביחד , כנראה... ננסה להביא אותה למצב טוב יותר\חזק יותר\מהיר יותר\יותר יותר יותר.... :twisted:

אז שיהיה לכולנו בהצלחה!!

פורסם
יובל מלמד מ,ספארקו" לקח על עצמו את הפרוייקט!

כבוד.

קרטמן היה אומר על זה: I love you, guys :wink:

:mm_yeah:

עדכונים will follow ?

תומר, מה תעשה בלי אזכורים שבועיים של אימיילים מג'ון מ-GMC :?:

נוריד לך קסדה :wink:

MCS 2008

פורסם

דרך אגב,

לכל הסקפטים שאמרו ש-Prima Racing סגרו בגלל שהאתר לא עובד כבר כמה חודשים...

האתר שלהם חזר לתפקד :)

הבעיה עם רנו זה שהמדינה העיקרית בה ניתן למצוא דברים ל- RSi זה אנגלי כי במקור הרכב הזה תוכנן בגלל מגבלות של מדינה זו. אבל מה שקשור לשאר רכבי רנו ניתן למצוא הרבה בהולנד, גרמניה וצרפת.

גם ביפן יש אבל עם יפננית אני כבר מתחיל להסתבך....

• תוכן חדש...