Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר HIFONICS 4X110 RMS וחיברתי לו זוג קומפוננט MB QUART 40 RMS וזוג 6X9 של פיוניר 80 RMS

וגם סאב Hifonics HFI12D4 300 RMS שמחובר בגישור ומקבל 220 RMS

הבנתי שהסאב הזה הוא סאב סבבה ומדוייק אבל משום מה אני לא מצליח לשמוע טוב את הנמוכים ולהרגיש את הסאב !!

אמרו פה שבגלל שהסאב הוא עם 2 סלילים זה לא מתאים למגבר 4 ערוצים.

השאלה יש דרך להתגבר על העניין ולשמוע ולנצל את הסאם עם המגבר הנוחכי (4 ערוצים ) פשוט לא בא לי להשקיע על מונו !!

אשמח לשמוע עצות !!!

פורסם

איך חיברת את הכל על מגבר אחד של 4 ערוצים שאני אבין?

4 ערוצים.

2 לקומפוננט ו2 ל6X9.

או

2 לקומפוננט ו2 לסאב בגישור.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

שתי ערוצים לשתי זוגות ? חיברת כל זוג על ערוץ אחד ? למה ?

לדעתי את ה6X9 תבטל בינתיים (אולי בעתיד תוסיף אם יחסר, שיוגברו על הרדיו דיסק) שים את הקומפוננט שלכל אחד ערוץ משלו.

שני סלילים של כמה אום יש לך ? איך חיברת ?

פורסם

החיבור של הרמקולים הוא ב-2 אום סטריאו שזה בסדר

למרות שאם הייתה מחבר את הסט MBQ להגברה של הרדיודיסק

הייתה לך שליטה טובה יותר ברמקולים.

הסאב שלך הוא עם שני סלילים של 4 אום

אמור לעבוד בחיבור מקבילי של הסלילים במעגל סופי של 2 אום ובמצב אופטימאלי נכון יהיה להגביר אותו עם מונובלוק

כרגע אני מניח שהסאב מחובר או ב-8 אום בחיבור סידרתי ,או שהוא מחובר רק לסליל בודד של 4 אום

כאשר אופציית החיבור של סליל בודד של 4 אום היא כניראה המועדפת במצב הקיים

הפתרון הזול ביותר הוא כניראה לרכוש את אותו סאב אבל בגירסא של שני סלילים של 2 אום

שעובדת בחיבור סידרתי של הסלילים ב-4 אום שניקראת HFI12D2 סהכ מדובר בסאב דיי זול של 300 שקל

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=208

או לרכוש קיקר C12 שבא עם סליל בודד של 4 אום באותו מחיר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=130349

• תוכן חדש...