Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zapco reference 1000.4 VS Adudison LRX 4.1K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש על מה לדבר? האם אפשרי להשוות אותם בכלל?! גם במחירים וגם בתמורה?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצליל ה-AUDISON לוקח

בעוצמה? אני לא בטוח.

ה-AUDISON גם בנוי בצורה יותר מושקעת, 2 מגברים דו ערוציים בעוצמות שונות שחולקים שסי זהה.

מדובר ב-2 מגברים טובים מאוד ששווים את ה-4K+-

שמתי לב שיש לך נטייה לפוקל אז לדעתי גם הסאונד ה"חם" וה"פתוח" של אודיסון ישתלב יותר טוב מהסאונד ה"אגרסיבי" יחסית של זאפקו.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

"סלח" לי שאני חולק עליך, על הכל.

לזאפקו יש צליל נקי, חי, פותח את כל הצליל מהרכיבים.

לדעתי הוא לא חד ולא תקיף אלא המגבר המושלם לאיכות הצליל (מה גם שהוא בכלל לא פראייר בעוצמות, 150X4 ב4 אוהם ובגישור 500X2).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בואו אני יגיע לעיניין ובאמת תודה רבה שאתם עוזרים לי!

אז ככה.. או שאני קונה את האדיסון Lrx 4.1 לבד (אולי בעתיד אני יוסיף מונו)

או שאני קונה זאפקו 1000.4 + מונו של אדיסון LRX 400.1..

שתיהם באותו הסכום... מה אתם אומרים?

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
בואו אני יגיע לעיניין ובאמת תודה רבה שאתם עוזרים לי!

אז ככה.. או שאני קונה את האדיסון Lrx 4.1 לבד (אולי בעתיד אני יוסיף מונו)

או שאני קונה זאפקו 1000.4 + מונו של אדיסון LRX 400.1..

שתיהם באותו הסכום... מה אתם אומרים?

עריכה: הקומפוננט עדיין לא הוחלט מה אני יביא ככל הנראה אני אגיע למפגש על מנת לשמוע סוגי קומפוננטים ולהחליט...

על המגבר אני צריך לסגור...

פורסם

בבקשה תגובות!!! זה עיניין של חיים ומוות :lol: סתם לא.

אבל זה באמת חשוב לי כי אני בונה על המערכת הזאת כמה וכמה חודשיים טובים..

ואני משגע פה מלא אנשים בפורום בשבילה (מצטער!)

ועכשיו זה רגע הגורלי שלי שאני צריך לבחור ואני צריך עזרה שלכם בבקשה!!!

פורסם

חיכיתי לתגובה של אחד שמבין.. תודה רבה...

אתם אומרים שאני לא יתבאס על האדיסון?

פורסם

מדובר במצב של WIN WIN

מדובר בשני מגברים מעולים היתרון של האודיסון 4.1K זה שהוא יכול לעבוד ב-2 אום בגישור

במצב שבו שתי האופציות עולות

אותו מחיר הייתי הולך על הזאפקו +אודיסון 400.1

פורסם

:-( בסופו של דבר אני אשתגע!

עכשיו אני שבור את הראש!

בבקשה עוד חוות דעת.. ומה אתם הייתם לוקחים? אם אפשרי עוד אנשים?

אגב תודה רבה לכל מי שעוזר לי..

פורסם
"סלח" לי שאני חולק עליך, על הכל.

לזאפקו יש צליל נקי, חי, פותח את כל הצליל מהרכיבים.

לדעתי הוא לא חד ולא תקיף אלא המגבר המושלם לאיכות הצליל (מה גם שהוא בכלל לא פראייר בעוצמות, 150X4 ב4 אוהם ובגישור 500X2).

אתה מגיע למפגש? אני ארצה מאוד לפגוש את המגבר שלך פנים מול פנים:wink: אם זה יהיה אפשרי..

פורסם

האאודיסון lrx עולה על המגבר של הזפקו לדעתי מבחינת אופי הסאונד ומבחינת זה שהוא בנוי כמאין דואל מונו.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

כן זה נכון אבל האם הוא עדיף מבחינת שמיעה? אני יודע שהאחוזי עיוות של הזאפקו הם 0.025% כמה של האדיסון?

אני לא מחפש מגבר כזה בלי טעם ובלי ריח..

אני רוצה משהו כזה sq טוב.. שישמעו בצורה יפה ונעימה..

פורסם

אני לא אובייקטיבי כמו שאתה יודע כי שמעתי רק את ה LRX אבל אני ממש אוהב אותו, הוא גם מאוד חזק, גם SQ כמו שאתה מחפש וגם בנוי בצורה איכותית ביותר, כמו שאמרו 2 ספקי כח וכו'.

• תוכן חדש...