Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרסיבר טוב עד 1500ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום מכותרת, אני מחפש רסיבר טוב עד 1500ש"ח.הרסיבר צריך להפעיל מערכת של pure acoustics ורצוי שיהיה עם יציאת HDMI.{אם אפשר הסבר למה זה טוב היציאות HDMI}ושאלה נוספת רסיבר שהוא עם DVD מובנה, פחות טוב מרסיבר רגיל?

{מצטער על הכתיבה משום מה אחרי שאני מפרסם זה מוריד את השורות}

02012008.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כל רסיבר יהיה טוב, לא תשמע הבדל. כנס לחנות, קנה וסע.

לא רצוי מכשיר משולב, כל תקלה אפשרית תהיה מכל הבחינות.

יציאת HDMI טובה מבחינת איכות הפלט, אם יש לך טלוויזיה עם כניסה תואמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז זהו ששמעתי רסיבר שאני לא בדיוק זוכר את השם שלו בחנות שממנה קניתי את הרמקולים והוא היה ממש גרוע, אבל מחיר ליגה 699. אבל כשחיברנו אותם לרסיבר גם של pure acoustics שמעו הרבה יותר טוב, הבעיה היא שהוא משולב עם DVD וזה לא מה שאני מחפש, גם בגלל התקלות כמו שציינת ולפי מה שאני הבנתי זה קצת גורע מהאיכות של הרסיבר.

פורסם

פשוט סידרו אותך בחנות.

קודם כל, אין חברה בשם Pure Acoustics. זה מותג וצר מדבקה לכל מיני מכשירי אודיו שמיוצרים בסין. הסיבה שחנויות דוחפות אותו היא שהיבואן מתגמל יפה את המוכרים. מה שהמוכר עשה זה לבצע כיוונונים כאלו ואחרים שהרסיבר של PA יישמע לך יותר טוב.

כאמור, עם הרמקולים שלך, אין הבדל בין רסיבר אחד למשנהו ב-1.5K ש"ח. קנה משהו של חברה אמיתית (פיוניר, ימאהה וכו'), כשאפשר גם לקנות יד שנייה.

פורסם

falou למה סידרו אותי? מה רע ברמקולים האלה? בגלל שרשום אליהם made in china? גם ה -LCD שלי סינית 42אינ'ץ FULL HD של SASUI ורואים בה בדיוק כמו שרואים ב- PHILIPS בסלון של ההורים שלי וב- LG שיש אצל חבר שלי, רק שהם שילמו כפול ממני.

כשקניתי את הרמקולים ידעתי מה אני קונה, גם המחיר 840 ש"ח לא מסתיר את העובדה שהם לא יוקרתיים כל כך, אבל בכל מקרה הם הולכים לעבוד בסלון של 15מטר אני לא צריך יותר מזה {לפחות עד שתהיה לי וילה בהרצליה פיתוח :wink:}.

לגבי יד שניה, לא בא בחשבון בגלל שהיא אפשר לקנות בתשלומים.:?

לעומת זאת מהרסיבר שאני רוצה לקנות אני מצפה ליותר, מה אתם אומרים על הרסיבר הזה Yamaha rxv 363 ?

24747220c.jpg

פורסם

הרסיבר שבחרת לדוגמא לא רע, יש עליו ביקורות טובות.

אבל, שים לב , שבמכשיר הזה HDMI רק לוידאו (לא לסאונד), זאת אומרת שהוא לא לגמרי HDMI ,

ואין כניסה USB.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מטער שאני כזה בור אבל לא הבנתי כלום, מה זאת אומרת רק לוידאו ולא לסאונד?

המטרה שלי היא שגם הטלויזיה וגם מחשב שיגיע בהמשך יהיו מחוברים ב- HDMI לרסיבר. {למרות שאין לי מוסג אם זה אפשרי}

אשמח אם תוכל להסביר לי, איך אני מחבר מחשב {ללא מסך, מארז מיני ישב ליד הרסיבר} וטלויזיה LCD לרסיבר אני רוצה שישמעו את הכול דרך הרסיבר .

בקיצור עשיתי סלט שלם ואני כבר לא יודע למה אני מתכוון, אם תצליח להבין משהו אשמח לתשובה.

פורסם

בהודעה שלי יש לינק להסבר על HDMI.

ברסיבר שבתמונה יש אפשרות להתחבר לLCD עם הקבל HDMI רק לוידאו,

לסאונד יש חיבור מסוג אחר.

בוודאי שתשמע את הסאונד דרך הרסיבר! אבל לא HIGH DEF

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יצא לך לשמוע אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בסאונד?

פורסם

יש הבדל, אבל לא תשמע אותו ברמקולים שלך.

אני הרגשתי הבדלים ברמקולים שעולים 12 אלף ש"ח.

עזוב, זהו רסיבר מצויין לתקציב שלך וטוב מדי לרמקולים שקנית.

פורסם
לעומת זאת מהרסיבר שאני רוצה לקנות אני מצפה ליותר...

אני לא יודע למה החלטת שאתה מצפה ליותר מהרסיבר, ברמות האלו הרסיבר לא ייעשה הבדל מורגש בסאונד. אם שמעת הבדל ברור וגדול, זה בגלל שהמוכר "הינדס" את ההבדל בחנות ע"י שינוי פרמטרים כאלו או אחרים ברסיברים.

שים לב, אני לא מבקר את הבחירה שלך. אתה מרוצה, הכל טוב, רק חבל להיכנס להתלבטויות מיותרות לגבי הרסיבר.

נ.ב. יש חנויות שמוכרות גם יד שנייה.

סאונד High Def?

מה זה?

אין דבר כזה...

מאור - חיבור דיגיטאלי לרסיבר של אודיו (שמע) אומר שההמרה של אות האודיו מאות דיגיטאלי לאנלוגי ייתבצע ברסיבר ולא במכשיר המחובר אליו (DVD או אחר). ברמה הזו, זה לא מעניין אותך ועזוב אותך מסיבוך.

פורסם
כל רסיבר יהיה טוב, לא תשמע הבדל. כנס לחנות, קנה וסע.

לא רצוי מכשיר משולב, כל תקלה אפשרית תהיה מכל הבחינות.

יציאת HDMI טובה מבחינת איכות הפלט, אם יש לך טלוויזיה עם כניסה תואמת.

זה פשוט לא נכון - נקודה !

בעוד שעל מגברי כח קיים וויכוח ארוך שנים לגבי ההשפעה או אי השפעה על אופי הסאונד

היות ומדובר ברכיב שסך הכל מגביר אות קיים ולא עורך אותו.

רסיבר כלל בתוכו מעגלי אודיו והדמייה רבים ומגוונים, שמשנים את אופי הסאונד מקצה לקצה ללא שום צל של ספק,

הדבר שמיע ולעיתים בולט מאוד.

אני כבעלים של רסיבר מסוג YAMAHA, יכול להגיד לך בוודאות שלדוגמא הצליל של הארמן קרדון יותר ליניארי, יותר "חם" עם גבוהים פחות מודגשים (לטוב ולרע אבל בעיקר לטוב), והבהירות והצלילות שהרבה מיחסים לצליל של ימהה נובע מהגברה לא ליניארית של הצלילים הגבוהים.

בקיצור - צריך פשוט לשמוע את כל מה שעומד על הפרק תקציבית, ולבחור לפי האוזן,

אין גם טעם להתעקש על יציאות\כניסות HDMI, היות ורסיברים ברמת מחיר הנ"ל לא עושים אפסקלינג אז זה סתם מיתוג יבש, כבר עדיף אות ישיר.

פורסם

עתיד, שים לב שההודעה על חוסר ההבדל מתיחסת לרסיבר שמחובר לרמקולים הספציפיים של השואל המקורי. עם רמקולים איכותיים ברור שיהיה הבדל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

סאונד High Def?

מה זה?

אין דבר כזה...

.

ישנם כבר רסיברים עם Dolby® TrueHD או DTS-HD® Master Audio

והמחיר בהתאם

• תוכן חדש...