Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף לתום קאר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרכז כובד גבוה,צמיגי שטח ללא אחיזת כביש אפקטיבית, מתלים שבנויים לעבירות בשטח ,בסיס גלגלים קצר,בלמים שלא יעמדו בעומס והתחממות ואלה רק חלק מהבעיות.

אתה רוצה לנסות לשכתב את התגובה שלך?

אם לא הבנת את כוונתי : הכלים האלה נהדרים בשטח אבל מסוכנים בנסיעה על כביש.

לא יציבים וכמובן ללא טיפת בטיחות פסיבית.

כל הבעיות שהזכרת מופיעות גם פה:(ויש עוד הרבה דוגמאות לרכבים חדשים כאלה עם רישוי לכביש...)

jeep_wrangler.jpg

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
כנראה אחד שמקורב ליבואן והצליח להשיג כלי כזה עוד לפני תחילת השיווק.

יש 2 כלים,אחד של הנסיעת מבחן ואחד של הבחור שמנהל את הסניף בפ"ת

פורסם

חברים הכלי הוא rs 800 והוא המתחרה של הrzr בעיקר בגלל מחירו.

נסעתי על כלי כזה ונסעתי על ה rzr והרייזר בהרבה יותר טוב אבל לא מצדיק את המחיר 105,000 ש''ח וזה עוד ליפני כל המיגונים שחייבים לשים לכלי עם עבירות שטח כאלה.

רק שתדעו שהכלי הזה הוא גיר רגיל ויש לו עבירות שטח מדהימות ולדעתי הוא מתחרה מצויין של הzrz.

הכלי עדיין בלי תקינה אבל בקרוב תהיה לו תקינה בארץ כמו של ה רייזר.

פורסם

105K ש"ח על זה?!?!

לאחיין של חברה שלי יש ג'יפ כמעט באותו הגודל הוא עלה רק אלף ש"ח. הילד בן 4 וחיצ אגב.

מי מייבא את הדבר הזה? חברת "איפה כל הפראיירים בע"מ"?

פורסם

it makes no difference to me.

שתיהם נראים לי אותו הדבר (חוץ מהעיצוב). מנוע של מכסחת דשא על שלדה עם 4 גלגלים. כמעט באותו מחיר אפשר לקנות ג'ימני - גם נוסע בשטח, גם מקום ל-4, וגם קצת יותר סיכוי להשאר בחיים אחרי תאונה.

פורסם
it makes no difference to me.

שתיהם נראים לי אותו הדבר (חוץ מהעיצוב). מנוע של מכסחת דשא על שלדה עם 4 גלגלים. כמעט באותו מחיר אפשר לקנות ג'ימני - גם נוסע בשטח, גם מקום ל-4, וגם קצת יותר סיכוי להשאר בחיים אחרי תאונה.

אתה באמת משווה?

אני מוכן להתערב איתך שהRZR עובר במקומות שהגימני יכול להמשיך ולחלום עליהם.

חוץ מזה שבמחיר של טרקטורון אתה יכול לקנות סופה אז מי שאוהב לא יקנה טרקטורון?

ואם כבר במחיר של גולף GTI אתה יכול לקנות 10 פעמים פיאט אונו וישאר לך עודף. אני לא רואה שום הבדל,מנוע של מכסחת דשא על שלדה של 4 גלגלים וגם נוסע בכביש וגם מקום ל5.

פורסם

זו דעתי, בין אם היא מוצאת חן בעינייך או לא. ה-RZR יכול אפילו לדעת לשחות באסלה מבחינתי. 105K ש"ח על כלי כזה, זו פשוט שערוריה.

פורסם
זו דעתי, בין אם היא מוצאת חן בעינייך או לא. ה-RZR יכול אפילו לדעת לשחות באסלה מבחינתי. 105K ש"ח על כלי כזה, זו פשוט שערוריה.

שמע כל אחד ואיך שהוא רואה את זה.

גם יש אנשים שלא מבינים מי קונה מכונית בחצי מיליון שאפשר לקנות סוזוקי אלטו ב70 אלף שקל.

• תוכן חדש...