Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה רלוונטית גם לגבי בעלי סיטרואן ג'מפי.

בתחילת נסיעה יש לי דחיסה והמנוע מתפקד היטב, אולם לאחר מספר דקות (מורגש בייחוד בעליות) מורגשת חוסר סחיבה.

איבחון ראשוני (ע"י לחיצה על צינור האויר) מראה שאין דחיסה על אף שלפני מספר דקות היתה דחיסה.

מסקנת המוסכניק : הטורבו תקין (מכיוון שדחס בהתחלה) ויש בעיה פיקודית שגורמת לטורבו להפסיק לדחוס.

אגב, אין חיווי תקלה בנורות או בסקאנר.

יש למישהו כיוון פיתרון לגבי התופעה הזאת?

אני אשתדל לעדכן עם התקדמות הטיפול.

פורסם

הבעיה נפתרה

אחרי חיפוש מעמיק של המוסכניקים שלי עד שורש הבעיה הסתבר שהמחשב לא היה תקין, אך לא הוציא שום חיווי תקלה.

תיקון במעבדה והחלפת חלק סיימו את העניין.

אני רוצה להמליץ על המוסך בו אני מטפל : מוסך אורי מלמד ביפו 100 בחיפה (צמוד לסיטי סנטר).

קיבלתי מיואב ומרני (הבעלים) יחס הגון ומצויין, עם טיפול יסודי ופתרון מהיר ויעיל.

שרות עד מיצוי הבעיה עם חיוך.

בעיות שגיליתי ברכב (אצלי מזה חודשיים) נפתרו על הצד הטוב ביותר, תוך התחשבות בעלויות ונסיון למנוע הוצאות כבדות ומיותרות.

• תוכן חדש...