Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה ??

ת'אמת (כלומר את האמת. קשה להשתמש בעברית תקנית?) כבר נמאס לי לצרוב דיסקים ולשים באוטו , רציתי לברר האם יש דרך להפעיל הארד דיסק או דיסק און קיי במערכת של המאזדה 3 ?? ***מספיק סימן שאלה אחד בסוף משפט***

תודהה ***מספיקה אות אחת בסוף משפט***

פורסם

יש מתאם שמתחבר ישירות למערכת של האוטו(זה כבר די ישן אגב).צריך לפרק את הפאנל ולחבר את הכבל של המתאם.כל העסק עולה בסביבות 500 שקל,כולל התקנה.בכל מקרה תעשה חיפוש בפורום,זה נושא שעלה לא מעט.

פורסם

מתקין זה יוסי... חפש בפורום.

הימור שלי שאפשר להשיג את זה ב EBAY בזול יחסית... בדוק את זה ואפילו תבדוק לקנות מהמתקין שלך ישירות לחסוך עלויות.

פורסם

נתתי לך קישור למעלה להזמנת החלק מEBAY , יש חיבור לSD CARD AUX USB , עלה לי החלק 470 שקל עם שליחות עד הבית (לפני חודש הזמנתי) יותר זול מהארץ .

פורסם

dan תודה על ההצעה אבל תראה בדקתי פה עם התקנה יעלה לי פה 700 , אם אני אקנה בחול זה 470 + 100 התקנה = 570

זה הבדל של 130 זה זניח , מה שגם אני מקבל אחריות פה אז נראה לי עדיף לקנות מפה .

• תוכן חדש...